backup-plus

Hvordan hente tapte filer fra Seagate Backup Plus

Den Seagate Backup Plus er en verdig etterfølger til den ærverdige GoFlex linjen, tilbyr en killer kombinasjon av hastighet, brukervennlighet, og allsidighet. Og den viktigste egenskapen er å sikkerhetskopiere filene dine fra datamaskinen en filene har blitt endret. Men, du kan ikke unngå filer tap katastrofe på grunn av noen årsaker som sletting eller virus angrep.

Når du har funnet filene var savnet, vennligst slutte å bruke Seagate Backup Plus. Fordi du kan fortsatt bruke det profesjonelle verktøyet for å få filene tilbake. Filene du tror de har gått tapt på grunn av sletting eller formatering er faktisk fortsatt et sted på disken. Fordi plassen filene opptar er bare merket som “tilgjengelig for gjenbruk” og filene blir usynlige.

du kan bruke Wondershare Data Recovery for å hente filene tilbake med bare noen få skritt. Uansett filene er tapt på grunn av virus angrep, trening, korrupsjon, sletting eller noen andre grunner, hvis de ikke blir fysisk skadet, dette programmet kan bidra til å hente dem alle raskt og trygt.

Last ned Wondershare Data Recovery her og installere den

Og nå, la oss få vår endelige guide start med Wizard Mode i Wondershare Data Recovery.

Trinn 1, velge filtypen du ønsker å gjenopprette
Koble Seagate Backup Plus med USB-port, og lansere dette programmet. Det vil gå med Wizard Mode, og du trenger bare å svare 2 enkle spørsmål for å starte filer utvinning. Den første trinnet er å velge hva slags filer du ønsker å gjenopprette. Hvis du ikke er sikker på om det, du kan velge alle filtyper og gå til neste steg.

Trinn 2, velge hvor filen tapt fra
Og i dette trinnet, du kan velge "i et angitt sted"Og velg partisjonen der du mistet filene dine, og klikk deretter på"Neste". Når start skanning, sjekk “Aktiver Deep Scan“, som kan hjelpe deg med å finne tilbake tapt fil mer fullstendig og få bedre resultat, men den trenger mer tid.

Trinn 3, Forhåndsvise filer og gjenopprette hva du vil
Når skanningen er fullført, du vil se alle de utvinnbare filene er oppført i skanneresultatet med filtype og bane. Du kan måle hvilken fil du trenger for å hente ved filnavnet. Hvis du ikke kan huske navnet, du kan også forhåndsvise dem en etter en, og sjekk dem du ønsker å gjenopprette. Og bare klikk "Recover"For å få dem tilbake til datamaskinen.

Gratis nedlasting Data Recovery for Windows

Share-knapp