SD-kort

Hvordan kan jeg hente slettede bilder fra et SD-minnekort

“Jeg uhell slettet noen bilder som tanken har blitt lastet opp, men de hadde ikke vært. Jeg vet at datamaskinen ikke vil fullt slette data vanligvis. Har SD-kort fungerer på samme måte? Hva kan jeg gjøre for å få bildene mine tilbake?

Mange mennesker kan støtt på problemer ovenfor, slettet noen viktige bilder ved en feil. Så hvordan å gjenopprette bilder fra et SD-kort?

Vi vet at når du sletter noe av innholdet på harddisken, det er ikke borte, datamaskinen bare markere plassen som brukbart igjen, og deretter skrive over det senere. SD-kortet er det samme som harddisk, du kan bruke SD Card Recovery programvare å få dataene tilbake, inkludere slettede bilder.

Last ned en prøveversjon av Data Reocvery eller Data Recovery for Mac og installere den.

Gjenopprette tapte eller slettede data fra SD-kort i 3 trinn

Trinn 1: Start programmet og velg et gjenopprettingsmodus

Kjør datarekonstruksjon etter installere programvaren på datamaskinen. Velg "Lost File Recovery"-modus for å starte.

sd-kort utvinning

Trinn 2: Velg ditt SD-kort og skanne den

Du vil se en liste over alle harddisken og flyttbar stasjon. Velg SD-kort og klikk på "Start"-knappen for å starte skanneprosessen.

sd-kort utvinning

Trinn 3: Gjenopprette slettede bilder

Programvaren vil skanne SD kortet og vise resultatene i en liste, alle tapte filer vil bli sortert etter kategori, bare finne det du ønsker og klikk på "Gjenopprett"-knappen for å få bildene tilbake.

gjenopprette slettede bilder fra SD-kort

Tips: Du kan forhåndsvise bildene i listen før utvinne, og "Status" i listen beskriver muligheten for utvinning. For eksempel, "Excellent" betyr at det er sannsynlig å bli gjenopprettet.

Share-knapp