iPhone-5-foto-utvinning

Hvordan gjenopprette slettede bilder fra iPhone

Q: Jeg har nylig fått en iPhone 4 og vært lykkelig snapping unna. Men, Jeg sletter et lass av bilder etter feil som ikke ønsker å slette. Jeg har ikke foreta noen backup via iTunes og verken Bildestrøm eller noe sånt. Så hva kan jeg gjøre for å få bildene mine tilbake.

JohnJackRice

Q: Jeg synkroniserte bare over 2,000 bilder fra kameraet roll på min iPhone 5S (kjører på iOS 8) i iPhoto på MacBook Pro Snow Leopard. Når ledeteksten om å slette bilder på telefonen, Jeg klikket Ja. Programmet ikke fungerer etter en stund så jeg force slutte. Når jeg starter iPhoto igjen, bildene var ikke der og halv bilder på min kamerabilder var borte. Når jeg prøver å synkronisere iPhoto med min iPhone, det står 0 bilder. Hvordan gjenoppretter jeg dem?

h1kk1chan


Bilder slettes ikke

Når du har slettet bildene på iPhone, de er ikke borte, bare ikke kan du se dem.. De er fortsatt være et sted på telefonen. Og Apple ønsker ikke folk å få tilgang til data slettede bilder. Så trenger vi en tredje part iPhone datarekonstruksjon verktøyet.

Relaterte:
Hvordan hente tekst beskjeder fra iPhone
Gjenoppretter tapt kontakter fra iPhone

Din Attention Please!
Før vi begynner å gjenopprette data, du bør merke dette:

 1. Sett din iPhone i flymodus, og ikke bruke den til du finner disse bildene;
 2. Ikke synkronisere iPhone med iTunes, iCloud eller andre tredjeparts-verktøy, unngå "Slettede bilder" bli overskrevet av nye data.

6 metoder for å gjenopprette slettede bilder fra iPhone

Her introduserer vi 6 måter å gjenopprette de tapte eller slettede bildene fra iPhone. Vennligst les dem og som kan være egnet for din nåværende situasjon. Under gjenopprettingsprosessen, Vi må iTunes eller iCloud backup.

 1. Hente ut fotografier fra iCloud sikkerhetskopien benytter iPhone Backup Extractor programvare
 2. Hente ut fotografier fra iTune backup med iPhone Photo Recovery verktøy
 3. Gjenopprette slettede bilder direkte på iPhone
 4. Hente fjernet fotoer direkte fra iCloud (Gratis)
 5. Gjenopprette tapte bilder fra iTunes-sikkerhetskopi (Gratis)
 6. Gjenopprette slettede bilder på iPhone kjører iOS 8 (Gratis)

Metode 1: Hente ut fotografier fra iCloud sikkerhetskopien benytter iPhone Backup Extractor programvare

Denne metoden gjelder ved mennesker mistet sine bilder, men har en iCloud-sikkerhetskopi. Spesielt for de som mistet sin iPhone, men ønsker å få bildene tilbake. Det er egnet for alle iPhone-app som kjører iOS 5 eller senere, inkludert de nyeste iPhone 6 Og 6 Plus.

Last ned og Installer den iPhone backup extractor før fremgangsmåten.

Trinn 1: Velg gjenopprettingsmodus og tegn i din iCloud

Etter installert iPhone Photo Recovery, du kjører programmet, og velg gjenopprettingsmodus for “Gjenopprette fra iCloud sikkerhetskopifiler”, Angi deretter Apple-ID og passord å logikk. Programmet ville ikke holde registreringer av kontoen, passord eller innhold når som helst under øktene.

hente ut fotografier fra iCloud

Trinn 2: Last ned og analyse iCloud sikkerhetskopien

Når du er logget på iCloud, programmet vil liste alle iCloud sikkerhetskopifiler i kontoen. Velg den siste og klikk Last ned, og velger filtypen du ønsker å laste ned, Klikk Neste å fortsette. Etter det, Du kan skanne iCloud innholdet. Klikk på Begynn Scan knappen for å begynne. Det vil ta deg litt tid, Behage vent kassaskuff skanning ferdig.

hente ut fotografier fra iCloud

Trinn 3: Forhåndsvise og gjenopprette bildene du vil fra iCloud sikkerhetskopien

Skanningen vil vare et par minutter. Når stopper, Du kan forhåndsvise alle data i sikkerhetskopieringsfilen iCloud, som kontakter, meldinger, bilder, notater og mer. Sjekk dem og sjekke de du må. Deretter klikker du på Recover for å lagre dem på datamaskinen. Programmet vil spørre om du vil plassere de gjenopprettede kontaktene, notater og meldinger tilbake til iPhone er koblet til datamaskinen under gjenopprettingsprosessen.

hente ut fotografier fra iCloud


Metode 2: Hente ut fotografier fra iTunes backup med iPhone Photo Recovery verktøy

Denne metoden er egnet for de som støttet opp deres iPhone med iTunes. Hvis du har mistet bilder, ikke har iPhone rundt. Eller telefonen var stjålet. På bildene tilbake. Så se på her, Vi vil introdusere iTunes backup-filen og fant bildene du vil. Først laste ned den iPhone Photo Recovery verktøy. Den har Windows og Mac-versjonen, Kontroller at nedlasting riktig.

Trinn 1: Velg iTunes backup og pakke den

Kjøre programmet og bytte til modus “Komme seg fra iTunes Backup File”. Så alle iTunes sikkerhetskopien på datamaskinen vil bli funnet og notert. Velg den du vil og klikk “Begynn Scan” å pakke den.

hente ut fotografier fra iTunes-sikkerhetskopi

Trinn 2: Forhåndsvise og gjenopprette tidligere data

Etter en stund, alle data i sikkerhetskopifilen vil trekkes ut og vises i kategorier. Det inneholder slettet og eksisterende elementer på enheten. Å skille dem., Vennligst slå på “Bare vise de slettede elementene”. Du kan forhåndsvise dem og merk bildene du vil. Deretter klikker du på “Recover” knappen. Kontaktene, notater og meldinger kan direkte gjenopprettes til iPhone hvis du holder iPhone tilkoblet med datamaskinen under gjenopprettingsprosessen.

hente ut fotografier fra iTunes-sikkerhetskopi


Metode 3: Direkte skanning og gjenopprette slettede bilder på iPhone

Denne metoden gjelder bare for iPhone 4 og iPhone 3GS. Hvis du ikke har iCloud backup eller iTunes-sikkerhetskopi av din iPhone, eller sikkerhetskopiene er utdatert, da er den siste metoden å bruke iPhone datarekonstruksjon programvare skanne iPhone direkte og prøve å finne dem. Last ned og Installer programvaren først.

Trinn 1: Koble iPhone til PC og kjøre programmet

Koble din iPhone 4/3GS til datamaskinen, og kjøre programmet. Du vil se hovedvinduet som følger. Bytt til den “Avansert modus” gjennom-knappen i nedre høyre hjørne.

iphone foto utvinning

Du vil bli bedt om å følge 3-trinns innføring for å angi enheten skanningsmodus. Programmet vil be deg om å laste ned plugin før skanning apparatmodus iPhone.

iphone foto utvinning

Trinn 2: Start skanningen for jakt etter de tapte bilder

Når du klikker på “Start” knappen, og Følg fremgangsmåten for å angi enheten skannemodus. Programmet vil analyse iPhone for tapte data.

iphone foto utvinning

Trinn 3: Forhåndsvisning og gjenopprette slettede bilder fra iPhone

Etter skanning, alle data funnet vises i kategorier, du kan forhåndsvise bildene ved å velge Kamerarull eller Bildestrøm. Sjekke de du ønsker å komme tilbake og klikk “Recover” å lagre dem på datamaskinen din.

iphone foto utvinning

Note: Bilder finnes her inneholder slettet og også de eksisterende fortsatt på iPhone. Hvis du bare ønsker å se de slettede bilder, skyve knappen på toppen for å skille dem: “Bare vise de slettede elementene.”


Metode 4: Hente fjernet fotoer direkte fra iCloud (Gratis)

Denne metoden gjelder for alle iPhone app kjører iOS 5 eller senere. Hvis du tapte bilder rett etter sikkerhetskopiert med iCloud. Du kan gjenopprette fra iCloud sikkerhetskopi direkte.

For eksempel, du fjernet rettferdig noen bilder ved et uhell, men du har sikkerhetskopiert iPhone med iCloud i går og ikke ta et bilde etter at. Så kanne du restaurere disse bildene fra sikkerhetskopien direkte. Eller du iPhone stjålet, men ønsker å få bildene tilbake. Hvis du har andre iOS-enhet som iPad, Du kan logge inn iCloud konto på den, og gjenopprette bilder fra iCloud sikkerhetskopien. Bildene vil lastes ned til iPad. Her er fremgangsmåten.

1. På din iOS-enhet, Gå til Innstillinger > Generelt > Programvareoppdatering. Hvis en nyere versjon av iOS tilgjengelig, Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere den.

2. Kontroller at du har en nylig sikkerhetskopi gjenopprette fra.
På din iOS 8 Enhet: Gå til Innstillinger > iCloud > Lagring > Lagringsadministrasjon, Tapp en enhet som er oppført under sikkerhetskopiering vise dato og størrelsen på den nyeste sikkerhetskopien.
På din iOS 7 Enhet: Gå til Innstillinger > iCloud > Lagring & Backup > Lagringsadministrasjon, Tapp en enhet som er oppført under sikkerhetskopiering vise dato og størrelsen på den nyeste sikkerhetskopien.

3.Gå til Innstillinger > Generelt > Tilbakestill, Deretter trykker du på “Slett alt innhold og innstillinger”.

Slett alt innhold og innstillinger

4. I oppsettassistent, gå videre til “Konfigurere enheten”, Trykk gjenoppretting fra en sikkerhetskopi, Logg på iCloud.
5. gå videre til “Velg sikkerhetskopiering”, Velg fra en liste over tilgjengelige sikkerhetskopier i iCloud. Deretter ville dataene i sikkerhetskopifilen bli gjenopprettet på telefonen.

gjenopprette iphone fra iCloud sikkerhetskopi

Note: Før gjenopprettingen fra iCloud sikkerhetskopi, du må slette alt innholdet og innstillingene fra iPhone. Du kan miste nye data og innstillinger.


Metode 5: Gjenopprette tapte bilder fra iTunes-sikkerhetskopi (Gratis)

Denne metoden gjelder alle iOS-enhet. Hvis du ikke deaktiverer alternativet automatisk synkronisering i iTunes, det vil skape en sikkerhetskopi hver gang du synkronisert iPhone med datamaskinen. Du kan enkelt hente bilder med de sikkerhetskopiene.

1. Koble din iPhone til datamaskinen som har backup-filen.
2. Kjør iTunes. Pass på at det er den nyeste versjonen av iTunes.
3. Etter iTunes anerkjent din iPhone, Klikk på Gjenopprett backup-knappen, eller Velg fil > Enheter > Gjenopprett fra sikkerhetskopi. Hvis du bruker iTunes 10.7 eller tidligere, Høyreklikk enheten i listen og velg Gjenopprett fra sikkerhetskopi.

gjenopprette iphone fra iTunes-sikkerhetskopi

Note:
1. Du bør alltid holde iTunes sikkerhetskopien oppdatert. Eller kan du miste nye data og innstillinger siden iPhone ville være fullstendig slettet og gå tilbake til forrige status.
2. Det finnes ingen måter å forhåndsvise innholdet i sikkerhetskopien, og du kan ikke velge å gjenopprette en del av dem. Dette er punktet at jeg tror iPhone Backup Extractor gjør bedre enn iTunes.


Metode 6: Gjenopprette slettede bilder på iPhone kjører iOS 8 (Gratis)

Den nyeste iOS 8 har en ny funksjon på Foto app. Du kan finne det er to nye brosjyre benevnt “Nylig lagt til” Og “Nylig slettet” under album. Som navnet antyder, bildene du akkurat er i den “Nylig lagt til” mappen mens den andre mappen “Nylig slettet” midlertidig holder bildene du nylig har slettet. Så, hvis du bare har slettet bildene eller bilder ved et uhell, du enkelt kan gjenopprette dem. Trykk inn den “Nylig slettet” mappen og velg det du trenger. Deretter trykker du på “Recover”. Bildene vil bli flyttet til sin opprinnelige plass.

gjenopprette slettede bilder i iOS 8

Share-knapp

 • Frank

  ??Tenorshare iPhone????????????????????