iPhone-5-foto-utvinning

Gjenopprette slettede notater fra iPhone

Jeg tok notater i klassen min ved hjelp av app på min iPhone, men en uke senere da jeg gikk tilbake til notatene den ble slettet og borte. Jeg vet det var på telefonen min fordi jeg så ut over det etter klasse. Er det noen måte å gjenopprette det? Jeg sjekket på min icloud men det var ikke noe der.

Kanskje du har møtt lignende spørsmål før. Når du vil finne noen viktige notater har du gjort på telefonen, men de er bare borte. Du ønsker å få dem tilbake, men vet ikke hvordan. Vel, Denne artikkelen vil fortelle deg hva du skal gjøre når du finne notatene tapt.

3 Metoder for å gjenopprette tapte eller slettede notater fra iPhone

Vi vil introdusere tre metoder for forskjellige situasjoner. Velg riktig en for deg. Hvis du har sikkerhetskopiert telefonen før, Du kan prøve de tidligere to metodene. Eller kanskje du har å prøve en 3dje-parts programvare, som er ikke gratis. Men vær oppmerksom på at hvis du ikke er sikker på at du aldri sikkerhetskopiert telefonen, du vil bedre prøver metoden tredje først. Fordi gjenopprette fra iTunes eller iCloud sikkerhetskopi overskrive data på telefonen.

1. Gjenopprett fra iCloud Backup
2. Gjenopprette fra iTunes Backup
3. Skanning iPhone og prøve å hente tapte notater

Metode 1: Gjenopprett fra iCloud Backup

1. Slette iPhone, Trykk på Innstillinger > Generelt > Tilbakestill > Slett alt innhold og innstillinger. Du må kanskje angi passord og Apple-ID passord før du sletter alt innhold og innstillinger. Hvorfor skulle jeg gjøre det? Fordi den eneste måten å gjenopprette fra en iCloud sikkerhetskopi er gjennom den oppsettassistent. For å komme til oppsettassistent på en enhet du allerede definert, du må slette alt innholdet på iPhone og sette den opp igjen.
2. Slå på enheten. Du burde se en Hei-skjerm.
3. Følg trinnene i iOS oppsettassistent. Koble til et trådløst nettverk og følger trinnene til du ser skjermbildet Konfigurer enhet.
4. Tapp Gjenopprett fra en iCloud Backup. Logg på iCloud.
5. Velg en sikkerhetskopi. Se på dato og størrelse av hver og velge den mest relevante. Når du velger en sikkerhetskopi, overføringen starter.
6. Hvis du har kjøpt iTunes eller App Store innhold ved hjelp av flere Apple-ID, du vil bli bedt om å logge deg på hver. Hvis du ikke husker passord, Du kan tappe hopp over dette trinnet og angi det senere.
7. Forbli tilkoblet. Hvis du kobler fra Wi-Fi før prosessen fullføres, gjenopprettingsprosessen tar pause til du kobler. Gir prosesstid å fullføre. Gjenoppretting fra en sikkerhetskopi kan ta en stund, avhengig av størrelsen på sikkerhetskopien og nettverkshastighet.

Konfigurer telefonen

Metode 2: Gjenopprette fra iTunes Backup

1. Koble enheten til datamaskinen som du lagret sikkerhetskopien på.
2. Åpne iTunes. Hvis iTunes forteller deg en iOS-oppdatering, få siste versjon.
3. Gå til File > Enheter > Gjenopprett fra sikkerhetskopi. Hvis du bruker Windows og ikke finner en fil-meny, Trykk Alt-tasten.
4. Se på dato og størrelse til hver sikkerhetskopi og velge den mest relevante.
5. Klikk Gjenopprett og vente til prosessen er ferdig. Enheten vil starte på nytt og deretter synkronisere med datamaskinen. Forbli tilkoblet til synkroniseringen er ferdig.

Metode 3: Skanning iPhone og prøve å hente tapte notater

Hvis du ikke har støttet opp iPhone eller ikke sikker har gjort, Prøv denne metoden. Vi vil bruke noen 3dje-parts programmer direkte skanne iPhone og prøve å finne de tapte notatene. Når du sletter en fil på telefonen, du slette bare indeksfilen, filen eksisterer fortsatt, til være overwrited av nye data. Dette gir oss muligheten til å gjenopprette den.

Hente slettede notatene på iPhone, du må installere en iPhone data utvinning program først. Det er mange denne typen programvare på markedet nå, Her bruker vi Dr.Fone for eksempel.
1. Last ned programmet her. Eller gå til den offisielle nettsiden.
2. Installere det.
3. Du skal installere den nyeste versjonen av iTunes. Fordi programmet vil ringe delvis funksjon av iTunes. Men du trenger ikke å kjøre dem samtidig, og det er best å deaktivere automatisk synkronisering i iTunes. (Innlede iTunes > Rediger > Innstillinger > Enheter, sjekk “Forhindre iPods, iPhone, og iPads synkroniseres automatisk”.)
3. Koble iPhone til datamaskinen og kjøre Dr.Fone. Som standard, det vil oppdage iOS enheten automatisk og viser vinduet for “Gjenopprette fra iOS-enhet”.
gjenopprette iphone notater-01
4. Klikk på “Begynn Scan” for å starte skanning din iPhone for slettet eller mistet notater. Søkeprosessen kan vare noen minutter. Hvis du ser at dataene du er ute etter er det, så kan du klikke på “Pause” for å stoppe prosessen.
gjenopprette iphone notater-01
5. Når skanningen fullført, Du kan se en avsøke resultere. Data både mangler og eksisterende vises i kategorier. Du kan sveipe alternativet “Bare vise de slettede elementene” on. Ved filtypen til venstre, Du kan forhåndsvise slettede notater. Og det er en søkeboks øverst til høyre, hvor du kan søke etter en bestemt fil ved å skrive inn et nøkkelord.
gjenopprette iphone notater-01
6. Når du finner dataene trenger du, bare Merk og trykk på “Gjenopprette datamaskinen” knappen. For tekstmeldinger, iMessage, kontakter, og notater, kan du “Gjenopprette datamaskinen” eller “Gjenopprette til enhet”.

Det er alle de tre metodene for å hente tapte notater. Vi håper dette vil hjelpe deg. Vær oppmerksom på at hvis du finner noe viktig informasjon er tapt, ikke få panikk, men å finne løsninger.

Share-knapp

  • jingporan

    Merci pour recuperer données iphone que je ne sais jamais !! J'ai déjà résolu ce problème de récupérer notater iphone, tusen takk !!