gjenopprette slettede meldinger fra android

Gjenopprette slettede meldinger fra Samsung Galaxy S5/S6

Q:”Jeg fjernet tilfeldigvis hele samtalen tekstmeldinger i stedet for 2 spesifikke meldinger. Hvordan kan jeg gjenopprette mine slettede meldinger? De ble ikke sikkerhetskopiert av cloud.” – spurt av ariat89

Alle støte på dette problemet. Så spørsmålet er, Hvordan hente meldinger? Svaret er, gjenoppretter fra sikkerhetskopifilen er alltid den beste løsningen hvis du har en god backup vane. Men hvis du ikke har en sikkerhetskopi? ikke fortvil, Denne artikkelen vil gi deg en løsning.

Se også: Gjenopprette tapte bilder eller videoer fra Samsung Galaxy S6/5/4

Hvorfor vi kan hente de slettede meldingene?

Når du sletter en melding på telefonen, Faktisk, Det gjør ikke faktisk slettet, men være bare usynlig. Telefonen rettferdig fjerne den fra indeksfilen, så du ikke kan se den mer. Men det finnes fortsatt på telefonen. Det er reasion hvorfor vi får noen muligheter å finne tilbake.

Hvordan hente slettede meldinger fra Samsung Galaxy

Vi trenger et program som kan skanne telefonen og prøve å få data tilbake. Det er mange denne typen programvare, som Dr.Fone for Android, Aiseesoft, etc.. Så trenger du bare å velge én av dem og følg instruksjonene. Her vil vi bruke Dr.Fone for Android som et eksempel.

1. Last ned Android Data utvinning program her, eller Offisiell nettside.
2. Root telefonen. (Se også: Hvordan å root din Galaxy S5)
3. Sette i stand USB feilretting på telefonen.
4. Installere programmet og kjøre det, deretter koble din Samsung Galaxy S5 til PC. Programmet starter å koble enheten og datamaskinen. En app kalt MobileGo installeres automatisk til å garantere forbindelsen og gjenoppretting prosesser. Og Vennligst ikke starte en annen Android ledelse programvare under denne prosessen.
galaksen tilkobles datamaskinen
5. Velg dataene du vil søke etter: kontakter, SMS, Anropslister, WhatsApp meldinger & vedlegg, bilder, videoer, lyd, eller noen andre filer. Sjekk dem og klikker Neste for å fortsette.
Velg datatypen
6. Velg en lagringsplass skannemodus: Søk etter slettede filer eller Skann alle filer. Finne neste.
Velg skanningsmodus
7. Klikk Start-knappen for å starte skanning.
8. Vent noen minutter til prosessen er ferdig. Programmet vil gi alle skannede data i lister. Velg dataene som skal gjenopprettes, og klikker deretter Gjenopprett. Du kan velge en bane på datamaskinen for å lagre disse gjenopprettede data som HTML eller TXT-fil.
Note: De slettede de vil i oransje og eksisterende i svart. Du kan skille dem ved å bruke knappen ovenfor: Bare vise slettede elementer.
gjenopprette slettede data

Share-knapp

 • disqus_jgdfkRwlBN

  Programmet can´t oppdage enheten! Hva å gjøre? Jeg har fulgt dine alternativer når den svikter.

  • Will

   Hva er din telefonmodell og gjennomført android versjonen?

 • Genn

  ?????????? ??? (WhatsApp,Imessage) ?? 300?.
  ??????????? ??????? 300?.
  ??????? ????? 300?.
  ????????!
  ???????? ??????????????!
  ?????? ?? ?????.

  SMS-ya@Live.ru