DFU-modus

Hvordan sette din iPhone, iPad og iPod touch i DFU-modus

Hva er DFU-modus?

DFU (Device Firmware Update) modus er en tilstand som gjør at du kan sette din iPhone til å fungere med iTunes, men ikke laste den nyeste versjonen av iOS eller bootloader på det. Det er den største forskjellen mellom DFU modus og gjenopprettingsmodus.

DFU-modus lar deg endre og velge fastvaren du ønsker å installere på din iPhone. Eksempelvis, du vil bruke DFU-modus hvis du ønsker å installere en tidligere versjon av iOS, jailbreak din iPhone eller låse opp SIM. Hvis standard gjenoppretting ikke fungerer for deg å få enheten tilbake til stand, DFU kan hjelpe deg ut.

Hvordan å gå inn DFU-modus

1. Plugg enheten inn i datamaskinen din og velg din iPhone fra listen over enheter i iTunes.
2. Slå av enheten.
3. Hold strømknappen for 3 sekunder.
4. Trykk og hold på Hjem-knappen mens du fortsatt holder på-knappen. Gjør dette for 10 sekunder.
5. Slipp strømknappen og fortsett å holde home-knappen til du får en popup fra iTunes at enheten er anerkjent som i gjenopprettingsmodus.

Det er det, du er i DFU-modus. Denne prosessen fungerer for iPhone, iPod, og iPad så uansett hva iOS-enheten du bruker kan du bruke denne opplæringen.

Hvordan avslutte DFU-modus

Hvis du ønsker å gå ut av DFU-modus, Hold nede Dvale / vekke eller Power-knappen og Hjem-knappen samtidig i minst ti sekunder, til Apple-logoen vises.

Stuck i DFU-modus

Hvis du står fast i DFU-modus og trenger å komme seg ut, bare hold strømknappen og hjem-knappen samtidig til Apple-logoen vises. (Se også: Hvordan komme ut av DFU-modus)

Share-knapp