Nexus 7 movie

Hvordan spille MKV videoer på Nexus 7 ( 2013 & 2012 )

Nexus 7 2rd generasjon er en utmerket og kostnadseffektiv tablett. Dens store 1,920 x 1,200 LCD IPS panel vil gi deg en fantastisk visuell nytelse. Nexus 7 støtte MPEG4, H.263, H.264 og DivX. Og du kan også spille MKV, IOC, Avi, etc.. ved å installere en videospiller app som MX Player fra Google Play eller Amazon Apps.

Så på Google Nexus, er 2 måter å se filmer på din Nexus 7.

1. Kjøp og laste ned filmer fra Google Play og Amazon, de er optimalisert for Android allerede, Nexus 7 1 eller 2 generasjonen kan spille dem direkte, fordi det bruker Hard dekoding for å spille det. Denne måte trenger ikke mye kilde av prosessoren og batteriet. Men det svake punktet er can'y spille mange videoformater.

2. Installere en videospiller som MX Player eller Dice Player som bruker sine egne innvendige å spille av videoen, kalt "Programvare dekoding". Den støtter nesten alle videoformater, mens stoler mer på hovedprosessoren, i stedet for metall dekoding, og trenger også mer strøm.

Den hardware dekoding nick er helt klart det beste alternativet for videoavspilling, fordi den ikke har restriksjoner på hvor stor opptaks, og tapper ikke batteriet like mye, men for å være i stand til å ha evnen til å utnytte det, vi må konvertere videoen til den typen som Nexus 7 støttes.

Trinn om hvordan du kan fikse avspillingsproblemer og spille MKV-filer på din Nexus 7

Trinn 1: Last ned og installer Video Converter Ultimate på datamaskinen

Video Converter Ultimate er et kraftig video verktøy for å hjelpe deg å konvertere videoer og DVDer, selv laster ned YouTube & Tivo Videoene og brenne video til DVD.

Trinn 2: Importere videoer du vil programmet

Kjør programmet, og sette videoen ressurs inn i det. Du kan enkelt gjøre dette ved å klikke på "Add Files" eller "Load DVD". Og du kan også importere videoer og DVDer ved å dra mediefiler direkte til programmet.

convert mkv to nexus 7

Trinn 3: Angi profilen for din Nexus 7

Du må velge en profil før konvertering start. Vanligvis du velger et videoformat profil, som MP4, Avi, IOC, etc.. Og her, du kan velge profilen direkte ved å velge enhetsmodell. Ettersom dette Video Converter Ultimate er optimalisert for mest populære enheten, smartphones og tabletter.

Nexus 7 video format

Trinn 4: Begynn å konvertere mkv filer til MP4

Etter utgangsinnstillingene gjort. Du kan klikke den største "Konverter"-knappen for å starte konverteringsprosessen.

Convert mkv to nexus 7

Trinn 5: Koble enheten til datamaskinen og overføre filmer til det

Når konverteringen fullført, koble Nexus 7 til datamaskinen og kopiere filmer over til enheten, så kan du se filmene dine ved hjelp av den innebygde videospiller app uten stamming / frysing / sync problemer.

Share-knapp