Blu ray til xbox360

Slik spiller Blu-ray-filmer på Xbox 360

Xbox er ikke bare en god spillkonsoll, men også en stor mediespiller. For den har en DVD-stasjon, hver Xbox 360 kan spille DVD-filmer rett ut av boksen, uten noen spesiell programvare eller maskinvare nødvendig.

Gjør Xbox 360 Spille Blu-ray?

Med den økende populariteten til Blu-ray, du kan ha en stor samling av Blu-ray-plater, og ønsker å bruke din Xbox-konsollen til å spille det. Men, du fant det umulig fordi det ikke har en innebygd Blu-ray-stasjon. Så, er det noen måter å spille Blu-ray-filmer på Xbox 360(Forresten, den nyeste Xbox One har en Blu-ray-stasjon). Ja, Det er. Vi kan konvertere Blu-ray-disk til harddisken, spill den deretter på Xbox. Og denne artikkelen vil vise deg måten å konvertere Blu-ray filmer og spille det med Xbox 360.

Før vi begynner, vi trenger

  • Selvfølgelig Xbox 360 og en Blu-ray-stasjon.
  • Vi bør vite Xbox 360 støtte 720p og 1080p oppløsning i AVI, MP4, IOC, WMV, etc.. videoformater.
  • Vi trenger en Blu-ray Ripper programvare å konvertere Blu-ray-filmer til dem Xbox 360 kompatible videoformater. Blu-ray Rippers på markedet er alle programvare, men du kan prøve MakeMKV, som lar deg rippe Blu-ray-plater til MKV(MKV støttes heller ikke av Xbox 360) Gratis idet frem som 30 dager. Må du betale.

Hvordan rippe Blu-ray-filmer for Xbox 360

Trinn 1:Importer Blu-ray-filmer

Sett inn Blu-ray-film plate i stasjonen, deretter laste ned og installere programvaren ovenfor. Kjør programvaren og klikk på "Load plate"-knappen øverst til venstre. Du kan velge belastning BD-plate og BD-mappen, selv IFO-filer. Deretter importere Blu-ray-filmer du vil programmet. Du vil se et grensesnitt som dette nedenfor. (Klikk for å forstørre bildet)

convert blu ray movies to xbox 360

Trinn 2: Velg utgang profil for Xbox 360

Klikk på "Profil" ramme og velge et format for Xbox 360 i følgende drop-down-liste. Her velger vi "Xbox 360 H.264 HD Video (*.MP4)". Denne profilen er optimalisert for Xbox 360 allerede. Standardoppløsning er 1280 x 720, du kan enkelt endre det til 1920 x 1080 ved å klikke på "innstillinger"-knappen til høyre for "profil". Andre video parametere kan også bli redigert. For eksempel, videokodek, audio codec, bithastighet, sideforhold, 3d innstillinger, etc..

Xbox-profil

Trinn 3: Begynn å rippe Blu-ray-filmer til Xbox 360

Med alle innstillinger ned, klikk den største "Konverter"-knappen for å starte prosessen med å rippe Blu-ray-filmer til MP4-format. Når konverteringen er ferdig, sette videoene til Xbox 360 og spille det. Nå nyter.


Share-knapp