iPhone-wont-avgift

FAQ: Min iPhone lades ikke

iPhone-wont-avgiftHva gjør du hvis du finner at du iPhone ikke vil belaste? Kanskje tror du batteriet er ødelagt, og du trenger en ny. Men faktisk, Det er noen ting som kan være i konflikt med muligheten til å lade iPhone batteriet. Du kan prøve disse tingene før du skifte batteri.

1. Kontroller USB-Port

Hvis iPhone ikke får en kostnad når du bruker en USB-port. Det første du må prøve er å plugge inn din iPhone til en annen USB port eller en annen datamaskin. Hvis så datamaskinen gjenkjenner og lader telefonen, det ville betyr tidligere USB-porten er ødelagt.

2. Kontroller USB-kabelen

Du må kontrollere USB-kabelen. USB-kabelen brukes til å koble iPhone og datamaskinen eller laderen. Hvis det var brukket, så kan selvfølgelig du ikke lade. Her kan du erstatte metoden å sjekke (endre en annen USB-kabel). Hvis du finner ut at problemet er USB-kabelen, bare gå for å kjøpe en ny.

3. Sjekk laderen

Selv om veggladeren sjelden går galt, Vi må ta denne muligheten i betraktning. Du kan fortsatt bruke metoden erstatter for å ha en test. Låne en annen folks lader eller bare lade iPhone ved datamaskinen. Derfor kan vi sjekke om veggladeren er ødelagt.

4. Når spenningen

Lade krever en viss spenning. Kanskje er du vant til å bruke en enhet som tastatur til å lade telefonen, men noen ganger det gir ikke nok spenning. Deretter kunne telefonen ikke få en kostnad. Så må du kontrollere at du ikke er koble iPhone til et tastatur, men på datamaskinen.

5. Start iPhone

Omstart er den vanligste måten å løse små problemer. Du kan bli overrasket over effektiviteten. I mellomtiden, Det kan ikke løse alle problemer. Men når du finner telefonen ikke kan lade, Hvorfor ikke starte den og re-plugg i kraft. Det kan gi deg en overraskelse.

6. Bruke iPhone gjenopprettingsmodus

Noen ganger løse mer komplekse problemer på iPhone krever mer omfattende trinn. Omstart kan ikke hånden dette. Så kan du gjøre telefonen i gjenopprettingsmodus gjenopprette skjema en sikkerhetskopi eller til fabrikkinnstillinger (sletter alle data). Dette ville være en god måte.

7. Batteriet er død

Hvis ingen av det ovennevnte arbeid, Dessverre, du batteriet er død og må erstattes. Apple tilbyr et batteri for $79, Plus $6.95 frakt. Hvis iPhone er dekket av Apples ett års begrenset garanti, AppleCare +, eller AppleCare Protection Plan, Du kan erstatte den gratis.

Share-knapp