iPhone-wont-avgift

FAQ: Min iPhone vil ikke belaste

iPhone-wont-avgiftHva gjør du hvis du finner ut at du iPhone ikke vil belaste? Kanskje du tror batteriet er ødelagt, og du trenger en ny en. Men faktisk, er det noen ting som kan være i konflikt med muligheten til å lade din iPhone-batteriet. Du kan prøve disse tingene før du å bytte batteri.

1. Kontroller USB-port

Hvis iPhone ikke kan få en kostnad når du bruker en USB-port. Det første du må prøve er å koble din iPhone til en annen USB-port eller en annen datamaskin. Hvis da datamaskinen registrerer og lader telefonen din, som ville betyr den forrige USB-porten er brutt.

2. Kontroller USB-kabel

Du må sjekke din USB-kabel. USB-kabelen brukes til å koble din iPhone og datamaskinen eller vegglader. Hvis det ble brutt, da selvfølgelig du ikke kan lade. Her kan du bruke Skifte Metode for å sjekke (endre en annen USB-kabel). Hvis du finner ut at problemet er USB-kabelen, bare gå å kjøpe en ny en.

3. Sjekk Wall Charger

Selv veggladeren sjelden går galt, vi trenger å ta denne muligheten i betraktning. Du kan fortsatt bruke Skifte Metode for å ha en test. Låne en annen folks lader eller bare lade iPhone med datamaskinen. Derfor kan vi sjekke ut om veggladeren er brutt.

4. Sjekk Spenning

Telefon lading krever en viss spenning. Kanskje du er vant til å bruke noen enhet som tastatur for å lade telefonen, men noen ganger er det ikke kan gi nok spenning. Da telefonen ikke kunne få en kostnad. Så pass på at du ikke koble din iPhone til et tastatur, men på datamaskinen.

5. Restart iPhone

Reboot er den vanligste måten å løse små problemer. Du kan bli overrasket over sin effektivitet. I mellomtiden, det kan ikke løse alle problemene. Men når du finner telefonen din ikke kan lade, hvorfor ikke starte den og re-plugg i strøm. Som kan gi deg en overraskelse.

6. Bruk iPhone Recovery Mode

Noen ganger løse mer komplekse problemer på din iPhone krever mer omfattende skritt. Omstart kan ikke levere dette. Deretter kan du gjøre telefonen i recovery-modus for å gjenopprette danne en sikkerhetskopi eller til fabrikkinnstillingene (vil slette alle dine data). Dette ville være en god måte.

7. Batteriet er dødt

Hvis ingen av de tingene ovenfor arbeid, dessverre, du batteriet er dødt og må skiftes. Apple tilbyr et batteri tjeneste for $79, mer $6.95 frakt. Hvis iPhone er dekket av Apples ett års begrenset garanti, AppleCare , eller Applecare Protection Plan, du kan erstatte det gratis.

Share-knapp