SanDisk-minnekort

Hvordan hente bilder fra formatert minnekort

"Jeg vet det er dumt, men jeg bare ved en feil format minnekortet for Cannon Powershot S95. Det er min kones kamera, og hun tok noen bilder av barna våre før. Er det noen mulig måte å hente bildene fra et formatert minnekort?"

Vi er alltid trenger minnekort formatering etter laste opp bilder til datamaskinen, men noen ganger, vi ville gjøre en stor feil som å glemme å kopiere bildene. Du kan tenke "Å nei, de er borte!". Egentlig er de fortsatt bo i minnekortet bare være usynlig. Datamaskinen markerte området du sette bildene som brukbart igjen, da dette området kan bli skrevet over av nye data.

Bruk en kraftig og profesjonell Photo Recovery programvare vil hjelpe deg å få dem tilbake. Wondershare Data Recovery Og Wondershare Data Recovery for Mac er et godt alternativ for deg å gjenopprette bilder fra formatert minnekortet. I tillegg, dette programmet er i stand til å gjenopprette videoer og lydfiler fra SD-kortet, også.

Du kan laste ned en prøveversjon av Wondershare Photo Recovery til å gjenopprette bilder nå, skanne minnekort og forhåndsvise funnet bilder, slik som å sjekke hvor mange av dine tapte bilder kan gjenopprettes.

Gjenopprette bilder fra formatert minnekort

Trinn 1: Koble kortleser til datamaskinen og kjøre programvaren

Kople din minnekortleser til datamaskinen (eller sette den inn i laptop-minnekortleser), Kjør programmet, og velg "Mistet filgjenoppretting".

minne kort gjenoppretting

Trinn 2: Velg minnekortet og skanne

Programmet vil liste opp alle harddisken og flyttbar stasjon, Velg minnekortet (vanligvis den siste partisjonen ) og klikk på "Start"-knappen.

gjenopprette data fra formatert sd-kort

Trinn 3: Forhåndsvisning funnet bilder og få det du vil ha tilbake

Programmet vil skanne minnekort og viser resultatet. Alle tapte data, sortert etter kategori. Forhåndsvise dem og velge hva du ønsker å gjenopprette til datamaskinen.

gjenopprette slettede bilder fra formatert sd-kort

Note: Etter å formatere minnekortet, vennligst ikke kopiere noe i det. Eller det vil redusere muligheten for å gjenopprette slettede bilder.

Share-knapp