Word

Hvordan gjenopprette tapte eller slettede Word-dokumenter

Du burde ha slettet Microsoft Word decuments ved en feil før, eller lille niese gjorde det for deg. Det ser ut som de forlot deg, men datamaskinen har trolig spor av dem et sted på harddisken. Med riktig metode, riktig verktøy, du er i stand til å få dem tilbake. Her er en guide for hvordan du kan gjenopprette slettede Word-dokument fra harddisk.

To metoder for å gjenopprette tapte eller slettede Word-dokument

Method Man: Hvis den alltid sikkerhetskopi er valgt, det kan være en sikkerhetskopi av filen. For å finne sikkerhetskopien av filen, Følg denne fremgangsmåten:

1. Finn mappen der du sist lagret den manglende filen.
2. Søk etter filer med. Wbk filtypen.
3. Deretter kjører Word og åpne dem.

Metode to: Bruk Data Recovery Software er den andre måten å gjenopprette tapte eller slettede Word-dokument som også anbefales. Den profesjonelle Word-dokument utvinning er svært rask i å finne og gjenopprette tapte eller slettede dokumenter og enkel å bruke, du trenger ikke noen spesielle tekniske eller data utvinning ferdigheter.

Last ned trail-versjonen og installere den, det er Windows-versjonen og mac versjon.

Trinn i gjenopprette slettede Word-dokument

Trinn 1: Kjør programvaren og velg en recovery-modus for å starte

Installer Wondersahre Data Recovery på datamaskinen og starte programmet, og velg "Lost File Recovery"-modus for å starte utvinning.

Word-dokument utvinning

Trinn 2: Skanne harddisken for å finne tapte filer

Du kan se en liste over alle harddisker på datamaskinen. Velg den opprinnelige plasseringen der Word-dokumentet lagres, og klikk på "Start"-knappen for å begynne å skanne datamaskinen for de tapte filene.

Gjenopprette dokumentet

Trinn 3: Gjenopprette slettede Word-dokument

Programvaren vil vise alle filer som er funnet etter skanning, de ville bli sortert etter kategori. Du kan forhåndsvise innhold av Word-dokumenter før utvinning. Deretter finne ut ordet dokumentet du vil og trykke "Gjenopprett"-knappen.

Gjenopprette slettede word-dokumenter

Note: Ikke lagre de gjenopprettede Word-filer på orginal plass igjen. Finn en annen partisjon eller ekstern disk til å lagre dem, for sikkerhet betraktning.

Share-knapp