BitLocker-kryptering

Hvordan å kryptere en USB Drive for Free

Du kan på jakt etter noen gratis kryptering til USB eller harddisk. For noen dager siden, Jeg prøvde å finne en USB kryptering til min onkel. Men til slutt fant jeg meg selv søker langt og neglisjere hva som ligger like i nærheten. Egentlig, ved hjelp av den innebygde Windows-verktøyet heter BitLocker er best som det er sikkert og krever ingen ekstra lønn.

Hvordan du aktiverer BitLocker å kryptere USB-stasjon

Først av alt, du må sørge for at datamaskinens operativsystem er enhver ikke-hjem smaken av Windows Vista / 7/8 / 8.1 / 10. Fordi hjem smaker av Windows Vista do / 7/8 / 8.1 / 10 ikke har BitLocker verktøy i dem. Også, noen versjon av Windows før Windows Vista har ikke BitLocker.

1. Logg inn med administratorkonto til Windows.
2. Sett inn USB-stasjonen til datamaskinen og dobbeltklikk Denne PC på skrivebordet.
3. Høyreklikk på USB-stasjonen og klikk Slå på BitLocker.

kryptere-usb-kjøre-1

4. Velg hvordan du ønsker å låse opp denne stasjonen. Du kan bruke et passord eller et smartkort. Her bruker jeg et passord for å låse opp harddisken i denne demonstrasjonen. (Ved hjelp av passord vil være mer lettere.)

kryptere-usb-kjøre-2

5. Velg en måte å sikkerhetskopiere gjenopprettingsnøkkelen. Du kan lagre det på Microsoft-konto, en fil på datamaskinen, eller skriv ut recovery nøkkelen. Jeg velger lagre på en fil.

kryptere-usb-kjøre-3

Note: Oppgangen Nøkkelen er nøkkelen backup som du kan bruke for å få tilgang til krypterte USB-stasjonen i tilfelle du glemmer passordet eller mister smartkortet.

6. På Lagre BitLocker-gjenopprettingsnøkkelen som eske, velge et lagringssted, og klikk deretter Lagre.
7. på følgende Velge hvor mye av harddisken for å kryptere vindu, velge Krypter brukt diskplass bare, som ville være raskere, og klikk Neste.

kryptere-usb-kjøre-4

8. Klikk Begynn å kryptere hvis du er klar.

kryptere-usb-kjøre-5

9. Vent til kryptere prosessen fullført. Dette vil ta lang tid, vær tålmodig.

kryptere-usb-kjøre-6

Slik slår du av BitLocker

Gå til Kontrollpanel, klikke System og sikkerhet, klikke BitLocker Drive Encryption, så kan du se krypterings status for hver stasjon.

Klikk Slå av BitLocker, og klikk deretter Nedgang Drive. Vent til prosessen fullført.

dencrypt-usb-stasjonen

Share-knapp