BitLocker-kryptering

Kryptere en USB kjøre gratis

Du kan på utkikk etter noen gratis krypteringsprogramvare for din USB kjøre eller hard kjøre. Et par dager siden, Jeg prøvde å finne en USB krypteringsprogramvare for min onkel. Men til slutt jeg grunnlegge meg selv søker langt og forsømme det som ligger nær. Egentlig, bruke det innebygde Windows verktøyet kalt BitLocker er best som den er sikker og krever ingen ekstra lønn.

Slik aktiverer BitLocker til å kryptere USB kjøre

Først av alt, du må sørge for at datamaskinens operativsystem er noen ikke-home smaken av Windows Vista/7/8/8.1/10. Hjem smak av Windows Vista/7/8/8.1/10 har ikke BitLocker-verktøyet i dem.. Også, alle versjoner av Windows før Windows Vista ikke har BitLocker.

1. Pålogging med administrator-kontoen til Windows.
2. Sett inn USB-enheten til datamaskinen og dobbeltklikk Denne PC på skrivebordet.
3. Høyreklikk USB-stasjonen og klikk Slå på BitLocker.

kryptere-usb-kjøre-1

4. velge hvordan du skal låse opp stasjonen. Du kan bruke et passord eller et smartkort. Her bruke jeg et passord for å låse opp stasjonen i denne demonstrasjonen. (Passord blir enklere.)

kryptere-usb-kjøre-2

5. Velg en måte å sikkerhetskopiere din gjenopprettingsnøkkelen. Du kan lagre den kontoen Microsoft, en fil på datamaskinen, eller skrive ut gjenopprettingsnøkkelen. Jeg velger å lagre en fil.

kryptere-usb-kjøre-3

Note: Gjenopprettingsnøkkelen er backup nøkkelen som du kan bruke til krypterte USB-stasjonen i tilfelle du glemmer passordet eller mister smartkortet.

6. På Lagre gjenopprettingsnøkkelen for BitLocker som boksen, Velg en plassering, og klikk deretter Lagre.
7. på følgende Velg hvor mye av din stasjon kryptere vinduet, velge Kryptere brukt diskplass bare, som vil være raskere, og klikk Neste.

kryptere-usb-kjøre-4

8. Klikk Start kryptering Hvis du er klar.

kryptere-usb-kjøre-5

9. Vente til Krypter prosessen fullført. Dette vil ta lang tid, Vær tålmodig.

kryptere-usb-kjøre-6

Hvordan du slår av BitLocker

Gå til Kontrollpanel, å klikke System og sikkerhet, å klikke BitLocker-stasjonskryptering, deretter kan du se statusen kryptering for hver stasjon.

Klikk Slå av BitLocker, og klikk deretter Dekryptere stasjonen. Vente til prosessen fullført.

dencrypt-usb-stasjonen

Share-knapp