Samsung_Galaxy_S4

Enkleste måte å nyte DVD film med Samsung Galaxy S4

Når du fikk en Samsung Galaxy S4, Jeg tror du må være inspirert av sin 5,0-tommers 1080p berøringsskjerm & 2600mAh batteri. Med 13 MP kamera bak og den innebygde 16G/32G lagring, Samsung Galaxy S4 er en kraftig mediesenter. Du kan bruke den til å skyte ulike bilder & videoer, nyte noen Blu-ray/DVD filmer hvor som helst. Hvis du ønsker å sette din favoritt DVD-film i Galaxy S4, Jeg tror du vil bli så skuffet over å det. Fordi det ikke kan spille av DVD-plate eller mapper direkte.

Men nå, du trenger ikke bekymre deg for det. Denne guiden kommer til å løse problemet. Det vi bør gjøre er bare å konvertere DVD-plate til videoen for Galaxy S4 med Wonders Video Converter Ultimate. Før full guide start, la oss gjøre noen forberedelser.

1. Galaxy S4 støttet videoformat: MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263
2. DVD-film: din favoritt DVD-film, uansett DVD-plate, DVD mappe eller DVD ISO image fil
3. Video Converter Ultimate: En kraftig video converter integrert med alle konvertering funksjoner, for eksempel video & DVD konvertering, videoredigering, brenning, og web video nedlasting etc.

Last ned Video Converter Ultimate og installere den

Slik konverterer DVD-film til Galaxy S4 med 3 trinn?

Trinn 1, importere DVD-kilde i dette programmet
Sett inn DVD-platen i datamaskinen, og lansere Video Converter Ultimate. Klikk på “Load DVD” -knappen for å begynne å laste opp filer. Du kan også konvertere DVD-uten platen, ved hjelp av ISO-filer, eller DVD-mappe.

Trinn 2, Velg videoformat som en utdataformat
Klikk på Output Format og velger formatet du vil ha fra listen rullegardin. Klikk og velg Galaxy S4 som videoutgang format.

Trinn 3, Rippe DVD-film til Galaxy S4
Det siste trinnet er bare å klikke på "Konverter"-knappen for å konvertere DVD-film til MP4 video format. Nå, du kan ha en hvile og vente på at konverteringen er ferdig. Etter konverteringen er ferdig, du kan koble din Galaxy S4 med datamaskin, og overføre den konverterte filmen inn i det for glede.

Share-knapp