macfreedvdripper

Beste Gratis DVD Rippers for Mac

Rip DVD til harddisk er en god måte å forvalte og beskytte platen

Du kan ha mye av DVDer i samlingen din, som ville ta mye plass i rommet. Og det er også vanskelig å håndtere dem. Se, hver gang du ønsker å se en film, du må ta litt tid å plukke den ut først fra din store samling. Og DVD-plate kan bli ripet ved å spille.

Hvis du ønsker en bedre styring av dine DVDer og beskytte dem bedre, så bare rippe DVD til digitalt format. Dette er ikke en komplisert jobb som du trodde. Med en DVD Ripper kan du enkelt rippe alle dine DVDer bare i flere klikk. Og denne artikkelen vil introdusere deg de beste gratis DVD-rippere for Mac.

Handbrake for Mac

håndbremsen-macGodt kjent åpen kildekode video converter og DVD Ripper. Det kan kjøres på flere plattformer, Mac inkluderer. Handbrake kan behandle de vanligste multimediefiler og noen DVD eller BluRay kilder som ikke inneholder noen form for kopibeskyttelse. Output format er. MP4(.M4v) og. MKV. Du bør alltid velge. MP4(M4v) som MKV-filer ikke spilles godt på Mac OS X. (Se også: Best 4 Gratis MKV Videospillere for Mac OS X)

Note: Handbrake kan ikke konvertere kopibeskyttede DVDer.

 

MakeMKV for Mac

makemkv-macMakeMKV er en video transkoder som kan rippe DVD og Blu-ray-plater og konvertere videofiler. Det bevarer mest mulig informasjon av kilden medier, men ikke vil endre det på noen måte. Så det har en svært høy hastighet under konvertering. Og du bør være oppmerksom på at MakeMKV kan bare utgang. Mkv-format.

Note: MakeMKV kan rippe beskyttede DVD-er og Blu-rays. DVD-ripping er gratis mens ripping Blu-ray trenger et gebyr.

MacX DVD Ripper

macxdvdripperMacX DVD Ripper Free Edition er kraftig og gratis DVD ripper. Det gjør det mulig å rippe både hjemmelagde og beskyttet DVDer. MacX DVD Ripper har en konstant støtte for å matche den nyeste DVD-krypteringsteknologi, lett å fjerne DVD kopi beskyttelse, som CSS-kryptering, RCE regionen beskyttelse, ARccOS kopibeskyttelse, med rippe Disney kryptert DVDer.

 

DVDFab HD Decrypter for Mac

HD-decrypter-02DVDFab HD Decrypter for Mac er en enkel versjon av DVDFab DVD Copy for Mac og DVDFab Blu-ray Copy for Mac som kan kopiere DVD / Blu-ray på din Mac. Det kan kopiere nesten alle gamle DVD / Blu-ray, kopieringshastigheten er svært rask, og kvaliteten er fantastisk. I tillegg, det kan bare utgang DVD mappe og Blu-ray-mappen.

Share-knapp