iCloudBasics

Hvordan sikkerhetskopiere og gjenopprette iPhone, iPad, iPod Touch bruker iCloud

Du kan som regel bruke iTunes til å sikkerhetskopiere de fleste data på vår iPhone, iPad og iPod Touch, Dette kan også gjøres ved hjelp av iCloud. Her vil vi vise hvordan du sikkerhetskopiere og gjenopprette innholdet på din iPhone, iPad, og iPod Touch bruker iCloud.

Hva er iCloud?

iCloud er en sky lagring, som tillater brukere å lagre data som musikk og iOS-applikasjoner, og det fungerer også som en datasynkronisering senter for e-post, kontakter, kalendere, bokmerker, notater, påminnelser (oppgavelister), iWork-dokumenter, bilder og andre data. Du kan få tilgang til innholdet fra den enheten du er på.

iCloudBasics

Den lar også brukere å trådløst sikkerhetskopiere sine iOS-enheter til iCloud i stedet for å manuelt gjøre det ved hjelp av iTunes.

Hvordan sikkerhetskopierer ved hjelp av iCloud

Hvis du har aktivert iCloud Backup på dine iOS-enheter bruker iOS 5 eller senere, iCloud vil sikkerhetskopierer de viktigste data automatisk. Du kan finne bryteren på din iPhone, iPad, eller iPod touch i Innstillinger > iCloud > Backup & Lagring, det kjører på en daglig basis, så lenge enheten er over Wi-Fi, låst, og koblet til en strømkilde.

Du kan også sikkerhetskopiere manuelt når enheten er koblet til Internett via Wi-Fi ved å velge Back Up Now fra Innstillinger > iCloud > Lagring & Backup.

ios7-icloud_backup

Hvordan gjenopprette fra en backup

Første, du kan lære mer om Hva iCloud sikkerhetskopierer.

  1. De første fremgangsmåten i iOS oppsettassistent (Velg språk, og så videre).
  2. Velg Gjenopprett fra iCloud sikkerhetskopiering Når veiviseren ber deg sette opp din iPhone (eller andre iOS-enhet).
  3. Velg sikkerhetskopien du opprettet tidligere.

Hvis du allerede har satt opp enheten, du bør slette alle nåværende innhold først. Trykk på Innstillinger > Generelt > Tilbakestill > Slett alt innhold og innstillinger. Gjør dette bare hvis du allerede har en sikkerhetskopi, fordi dette trinnet vil fjerne alle nåværende innhold fra enheten.

ios7-set_up_your_phone

Note: Det er bedre å koble enheten til en strømkilde før gjenopprettingen er fullført. Og kontroller at datamaskinen har de nyeste versjon av iTunes.

Lær hvordan du sikkerhetskopierer enheten med iTunes.

Share-knapp