iphone5s

Hvordan sikkerhetskopiere iPhone, iPad, iPod Touch med iTunes

Regelmessig sikkerhetskopi er en god vane. Og du kan ta en sikkerhetskopi av din iPhone, iPad eller iPod touch med iCloud eller iTunes lett. Her vil vi vise deg hvordan du kan sikkerhetskopiere iPhone, iPad og iPod touch med iTunes.

Første, du bør ha en iTunes, du kan laste ned siste versjon fra Apples nettsider(http://www.apple.com/itunes/).

Før sikkerhetskopiering, bør du vite at iCloud og iTunes kan sikkerhetskopiere de fleste data på din iPhone, iPad, eller iPod Touch. Den sikkerhetskopierte informasjonen inkluderer kjøpt musikk (sikkerhetskopi av kjøpt musikk er ikke tilgjengelig i alle land), TV-programmer (Kun USA), apps, og bøker; og også bilder og video, som er i Kamerarull; Enhetsinnstillinger (som favoritter i Telefon, Bakgrunn, og Mail, kontakter, Kalender-kontoer); App data; Hjem-skjermen og app organisasjon; meldinger (iMessage, SMS, og MMS), Ringetoner, og mer. Mediefiler er ikke sikkerhetskopiert, men kan gjenopprettes ved å synkronisere med iTunes.

Hver gang du synkroniserer din iOS-enheten med iTunes, det vil sikkerhetskopiere automaticlly (deaktivert hvis du har iCloud backup slått på).

Du kan også manuelt backup iOS-enheten ved hjelp av iTunes. Følg disse trinnene for å manuelt backup iOS-enheten ved hjelp av iTunes:

  • Koble iOS-enheten til en datamaskin med den nyeste versjonen av iTunes installert
  • Klikk på knappen enheten i øvre høyre hjørne.
  • Klikk “Back Up Now” knappen nedenfor “Manuelt sikkerhetskopiere og gjenopprette“.

backup-iphone-ipad-ipod
eller

  • Du kan også klikke på File meny og velg Enheter > Sikkerhetskopier.

backup-iphone-ipad-ipod-2
Note: Hvis du bruker iTunes 10.7 eller tidligere, Bare høyreklikk (eller Ctrl-klikk) enheten og velg Sikkerhetskopier.
sikkerhetskopi-fil-meny
Source: Apple

Share-knapp