risiko-til-rot

Er det noen risiko til roten en Android-enhet

Du kan se mange tutorials forteller deg hvordan du root telefonen eller tavle, men sjelden nevne noen potensielle risikoer. Så vil denne artikkelen svare på noen spørsmål om risikoen for heie.

Relaterte:

Hva er rot?
Hva kan jeg få fra heie?
Låse opp din bootload
Hvordan å root din Android-enhet
Sikkerhetskopiere Android telefon

Har potensial til å murstein enheten?

Ja, Det er mulig. Siden du spiller med systemfiler kjører du en risiko for bricking telefonen (telefon endres til en ubrukelig tilstand tilsvarer en murstein). Men det bør være svært usannsynlig hvis du følger instruksjonene nøye. Du vet, Det er tusenvis av Android-brukere ha grunnfestet deres telefonene vellykket. Selv om virkelig du murstein telefonen, den kan gjenopprettes 99% i tiden av bare blinker enda en handelsvare eller blinkende tilbake lager firmware.

Det gjør ugyldig garantien?

Definitivt. Men i de fleste tilfeller har du muligheten til å gjenopprette til en betingelse at de aldri vil vite at du forankret telefonen. Og noen ganger de selv sjekke ikke for å se hvis du forankret telefonen når du returnerer det.

Jeg vil slutte å få oppdateringer?

Ikke, heie stopper ikke du får alle oppdateringer. Hvis du rot og holde lager ROM eller flash en aksje ROM, du får fremdeles OTA oppdateringen (men kjører en oppdatering vil un-rot telefonen). Og hvis du flash en tilpasset ROM, Du kan også få sin egen stadige oppdateringer (som CyanogenMod, Pananoid).

Politiet vises på min inngangsdør neste dag?

Ikke, Det er ikke ulovlig å heie telefonen. Så ikke bekymre deg for dette. Dessuten, Hvem vet det!

Noe annet bør jeg vite om heie?

Ikke, Virkelig, heie er en relativt smertefri prosess med mange av disse “enkel Ettrykks (FN)rot-verktøy” og selv da det er en overflod av guider og hjelp fra XDA guide deg og feilsøke eventuelle problemer du måtte ha. Men hvis du er fornøyd med telefonen akkurat slik det er, deretter ikke rot.

Lære å rot, Vennligst gjøre noe lesing om enheten på Bibelen for Android: XDA-Developers.

Share-knapp