risiko-til-rot

Er det noen risiko å utrydde en Android-enhet

Du kan se masse tutorials fortelle deg hvordan å heie telefonen eller nettbrettet, men sjelden nevne noen potensielle risikoer. Så denne artikkelen vil svare på noen spørsmål om risikoen ved rooting.

Relatert:

Hva er roten?
Hva får jeg fra heie?
Låse opp bootload
Hvordan å heie din Android-enhet
Slik sikkerhetskopierer Android-telefon

Har den potensiale til murstein enheten?

Ja, det er mulig. Siden du spiller med systemfilene du kjører en risiko for bricking telefonen (telefonen blir gjort til en ubrukelig tilstand tilsvarer en murstein). Men det bør være svært usannsynlig hvis du følger instruksjonene nøye. Du vet, Det er titusenvis av Android-brukere har forankret sine telefoner hell. Selv om virkelig du murstein telefonen, det kan gjenopprettes 99% av ganger ved bare å blinke en annen firmware eller blinkende tilbake aksjen firmware.

Vil det ugyldiggjøre min garanti?

Definitivt. Men i de fleste tilfeller har du mulighet til å gjenopprette telefonen til en betingelse at de aldri vil få vite at du rotfestet telefonen. Og noen ganger de ikke selv sjekke for å se om du rotfestet telefonen når du returnerer det.

Vil jeg slutte å få oppdateringer?

Ikke, rooting vil ikke stoppe deg å få oppdateringer. Hvis du rot og holde lager ROM eller blinke en aksje ROM, vil du fortsatt få OTA oppdatering (men kjører en oppdatering vil un-root telefonen). Og hvis du blinke en custom ROM, du kan også få egne stadige oppdateringer (såsom CyanogenMod, Pananoid).

Vil politiet dukker opp på min inngangsdør neste dag?

Ikke, rooting telefonen er ikke ulovlig. Så ikke bekymre deg for dette. Foruten, hvem vet det!

Noe annet bør jeg vite om rooting?

Ikke, virkelig, rooting er en relativt smertefri prosess med mange av disse “enkel ett-trykks (en)root verktøy” og selv da det er en overflod av guider og hjelp fra XDA å veilede deg og feilsøke eventuelle problemer du måtte ha. Men hvis du er fornøyd med telefonen akkurat slik det er, så gjør ikke rot.

Å lære å heie, kan du gjøre noe lesing om enheten på bibelen for Android: XDA-Developers.

Share-knapp