Topp 7 Best Free DVD Ripper programvare

Selv om Blu-ray er allerede blitt mer vanlig i dag. DVD fremdeles er dominerende i markedet. Og en DVD Ripper programvare ville være en må-ha program for DVD-elskere. Du kan kopiere innholdet på DVD til en videofil ved å kode DVD i MP4, AVI, MKV, IOC, WMV eller andre videoformater. Den dratt filen kan lagres på datamaskinen eller en annen enhet, som mobiltelefon og tablet, for videre redigering, backup, deling eller avspilling.

Hvis du har en stor samling av DVD-filmer og musikkvideoer, ønsker å trekke ut et kapittel eller gjøre full sikkerhetskopi av dem. Du kan trenge DVD Ripper. Og hvis du er alltid på jakt etter gratis DVD Ripper, vet ikke hvilken er den beste. Her vil vi gi deg en gjennomgang av Top Free DVD Ripper.

Se også: Best Gratis DVD Ripper programvare for Mac

Jeg testet flere gratis DVD rippere, det er veldig vanskelig å si hvilken som er best. Kanskje A støtter ulike utgang videoformater, men kan ikke dekryptere beskyttelse. Kanskje B kan rippe de nyeste beskyttede DVD-er. Men, det vil ta timer å rippe en DVD. Selv får et bedre resultat når bruk C og D sammen.

La oss ta en titt på hvem som er på listen nå.

WinX DVD Ripper: Best raskeste Free DVD Ripper å konvertere og rippe DVD til MP4, AVI, WMV, iPhone, Android

Winx dvd ripperWinX DVD Ripper er en frittstående gratis DVD ripping programvare for Windows og Mac. Det kan rippe DVD til ulike videoformater, inkludert MP4, WMV, IOC, FLV, MPEG, eller DVD til iPhone, iPod, Apple TV, Android, PSP støttes videoer på rask hastighet uten 3rd-partiet codec pakke.

Det er freeware og shareware. Gratis-versjonen lar deg fjerne alle vanlige DVD kopi beskyttelse, inkludert CSS-kryptering, regionkode, Sony ARccOS, UOPs, APS, RCE, etc.. og rippe DVD til Video. Mens støtter ikke den siste Disney Beskyttet DVD. Hvis du ønsker å gjøre det, du må oppgradere til Platinum eller bruke andre program for å fjerne kopibeskyttelse første.

Håndbremsen: Åpen kildekode video transkoder, støtter nesten alle formater

håndbrekkHåndbremsen er vår favoritt video encoder for sin enkle, lett-å-bruk, enkel å installere, og kraftige tweaking alternativer for å få den beste konvertere kvalitet som et resultat. Det er en åpen kildekode-verktøy for å konvertere video og DVD til nesten alle formater, tilgjengelig for Windows, Linux eller Mac OS X.

Det er perfekt, men bare kan lese og omkode ubeskyttet DVD. For det er ulovlig. Så du trenger å bruke en 3rd-parts programvare for å fjerne verneutstyr første, for eksempel, AnyDVD er et godt valg, deretter lese og rippe DVD med håndbremsen.

DVDFab HD Decrypter: Kopier DVD og Blu-ray til tom plate eller harddisk, to kopimoduser tilgjengelig

DVDFab-hd-decrypter
Egentlig, DVDFab HD Decrypter er en del av DVDFab DVD Copy og Blu-ray Copy. Så det er mer som en DVD Copy snarere enn DVD Ripper. Fungerer som en gratis DVD Decrypter, det kan fjerne den beskyttelse og kopiere DVD / Blu-ray-innhold til blid plate eller harddisk(Gratisversjonen støtter kanskje ikke siste dekryptere beskyttelse). Det gjør det mulig å enten kopiere hele disken eller bare kopiere den viktigste filmen.

Den gratis versjonen kan bare gjøre 1:1 kopiering, støtter ikke komprimere en DVD9 til en DVD5. Eller du må betale. Det kan laste plate, mappe og ISO-image, og utgang det samme.

MakeMKV: Ett-klikk souliton å konvertere DVD og Blu-ray til MKV

MakeMKVMakeMKV kan raskt og enkelt rippe DVD-er og Blu-ray-plater til høy kvalitet mkv-filer med et enkelt klikk. Det kan bare utgang i MKV-format og støtter alle kommersielle DVD og Blu-ray-plater beskyttelse. DVD-ripping vil alltid være gratis, men Blu-Ray ripping er bare gratis for så lenge 30 dager.

MakeMKV konverterer videoklippene fra proprietær (og vanligvis kryptert) plate i et sett av mkv-filer, bevare mest mulig informasjon, men ikke endre det på noen måte. Så det er veldig fort, det kan konverterer så fort som stasjonen kan lese data.

Note: Den MKV-formatet kan lagre flere video / lydspor med all meta-informasjon og bevare kapitler. Det er mange spillere som kan spille MKV-filer nesten på alle plattformer, du kan interessert i Best 4 MKV-spillere på Mac OS X.

Format Factory: Rippe DVDer og mucis CDer til en rekke filformater som er egnet for bærbare enheter

format-fabrikkenSom navnet, Dette freeware er sterkest på sine mange filformater som støtter, inkludert video til video, lyd til lyd, DVD til video, og også bilde til bilde. Det er fleksibelt og kan tilpasses og lar deg endre flere utgang innstillinger for eksempel legge til vannmerker, tekster og en rekke andre alternativer.

Format Factory støtter rippe beskyttet DVD, men til min test, det kan bare en del av dem. Kanskje det kan bare støtter noen gamle CSS beskyttet DVDer.

Format Factory er gratis, men det er så mange irriterende annonser på sitt grensesnitt.

Freemake: Kraftig ultimate freeware å konvertere video og DVD

FreeMake-video-converterFreemake er et kraftig ultimate programvare, det er ikke bare en video converter, men også en DVD Ripper, DVD-brenner, Blu-ray-brenner, Online MP3 Converter, Slideshow Maker og mer. Den støtter 200+ input format og i stand til å konvertere videoer til bærbare enheter, slik som iPad, iPhone, iPod, Android, PSP, Blackberry, etc.. Brenne video til DVD og Blu-ray-plate. Rips online videoer ved direkte URL limt inn fra 50+ sider.

Men den støtter ikke krypterte DVD-er enten. Det krasjer på nesten alle mine kommersielle DVDer som Thor og Iron Man 3.

Note: Og denne programvaren behov. NET Framework 4.0 Client Profile. Hvis du ikke har det, Freemake installasjonsveiviseren vil installere det på din PC.

DVD Shrink: GRATIS løsning for krympende originale DVDer på opptaksmedier.

DVD-ShrinkDVD Shrink er en av de mest populære gratis DVD rippere som effektivt vil sikkerhetskopiere DVD-plater, som har et elegant grensesnitt med en unik evne til å komprimere DVD-data til standard 4,7-gig DVD. Det er i stand til å rippe DVD til harddisken som videofiler eller som en ISO-image. Deretter kan du brenne ut filene ved å integrere med Nero eller andre DVD-brenner programvare.

Det har ikke blitt oppdatert siden den ble utgitt i 2006, og kanskje ikke være i stand til å dekryptere noen DVDer med nyere kopibeskyttelse.

Download Page

Nå som du har sett toppen 7 beste gratis DVD rippere. Noen av dem er ikke støtte for kryptert DVD. Noen har en god videokvalitet. Til min test, noen kan fjerne det meste av kryptering, mens noen ikke. Så, kanskje bruke to eller tre av dem kan håndtere din DVD perfekt.

Hvordan gjenopprette slettede meldinger fra Samsung Galaxy S5 / S6

Q:”Jeg fjernet tilfeldigvis hele samtalen tekstmeldinger i stedet for 2 spesifikke meldinger. Hvordan kan jeg gjenopprette mine slettede meldinger? De ble ikke sikkerhetskopiert av cloud.” – spurt av ariat89

Everyone may encounter this problem. Så spørsmålet er, how to retrieve the messages? The answer is, restoring from the backup file is always the best solution if you have a good backup habit. But if you do not have a backup? Ikke bekymre, this article will provide you with a solution.

Se også: Hvordan gjenopprette tapte bilder eller videoer fra Samsung Galaxy S6 / 5/4

Why we can retrieve the deleted messages?

When you delete a message on your phone, in fact, it does not actually deleted but just be invisible. The phone just delete it from the index file, so you can’t see it any more. But it does still exist on your phone. That is the reasion why we get some possibilities to find the message back.

How to retrieve deleted messages from Samsung Galaxy

Vi trenger et program som kan skanne telefonen og prøve å få data tilbake. Det er mange denne typen programvare, som Dr.Fone for Android, Aiseesoft, etc.. Så trenger du bare å velge én av dem og følg instruksjonene. Her vil vi bruke Dr.Fone for Android som et eksempel.

1. Last ned Android Data utvinning program her, eller Offisiell nettside.
2. Root telefonen. (Se også: Hvordan å root din Galaxy S5)
3. Sette i stand USB feilretting på telefonen.
4. Installere programmet og kjøre det, deretter koble din Samsung Galaxy S5 til PC. Programmet starter å koble enheten og datamaskinen. En app kalt MobileGo installeres automatisk til å garantere forbindelsen og gjenoppretting prosesser. Og vennligst ikke kan starte en annen Android-programvare i løpet av denne prosessen.
galaksen tilkobles datamaskinen
5. Velg dataene du vil søke etter: Kontakter, SMS, Samtalelogger, Whatsapp meldinger & vedlegg, Bilder, Videoer, Audio, eller andre filer. Sjekk dem og klikker Neste for å fortsette.
Velg datatypen
6. Velg en lagringsplass skannemodus: Søk etter slettede filer eller Skann alle filer. Finne neste.
Velg skanningsmodus
7. Klikk Start-knappen for å starte skanning.
8. Vent noen minutter til prosessen er ferdig. Programmet vil gi alle skannede data i lister. Velg dataene som skal gjenopprettes, og klikker deretter Gjenopprett. Du kan velge en bane på datamaskinen for å lagre disse gjenopprettede data som HTML eller TXT-fil.
Note: De slettede de vil i oransje og eksisterende i svart. Du kan skille dem ved å bruke knappen ovenfor: Bare vise slettede elementer.
gjenopprette slettede data

Hvordan gjenopprette tapte bilder eller videoer fra Samsung Galaxy S6 / 5/4

Som vi vet, Samsung Galaxy S-serien har et fint kamera og skjerm med høy oppløsning. Du kan ta svært høy kvalitet videoer & bilder rundt deg selv, dele med dine venner og familie, som er virkelig kult.

Men, er det fortsatt risiko for å miste bildene og videoene til enhver tid på grunn av utilsiktet sletting eller datafeil. Du bør danne en god vane regelmessig backup. Da vil du ikke få panikk når miste noe viktig. Selv om du ikke har en backup, du har fortsatt sjansen til å gjenopprette bilder eller videoer ved hjelp Android Data Recovery.

Dr.Fone for Android er en trygg & lett-å-bruke android data recovery program og kan hjelpe deg til å hente data som bilder, videoer, kontakter, tekstmeldinger, dokumenter, musikk & arkivfiler osv.. på din Galaxy S6/5/4.

Forberedelser

1. Dataoverføre Android datarekonstruksjon og installere den. (Windows-versjon og Mac-versjon)

2. Root Android telefonen. (Se også: Hvordan rot Android-enheter.)

P.S. Ikke Oppgrader til Android 6.0, fordi det er vanskelig å rot.

Trinnene for å gjenopprette data fra Galaxy S6/5/4

Trinn 1, Koble din Galaxy S6/5/4 til PC
Lansering Dr.Fone for Android, du får den primære vinduet under. Vennligst koble Galaxy til datamaskinen via en USB-kabel.

connect Galaxy S4 to computer

Trinn 2, Aktiver USB debugging (Valgfritt)
Hvis du har aktivert USB debugging på Galaxy S før, du kan hoppe over dette trinnet, annet du vil se et vindu som nedenfor. Følg den detaljerte uttrykk i vinduet for å sette den nå: Enter “Innstillinger” > Klikk “Om Phone” > Tap “Bygg nummer” for 7 ganger til å få et notat “Du er under utviklermodus” eller “Utviklermodus er aktivert” > Tilbake til “Innstillinger” > Klikk “Utvikler alternativer” > Sjekk “USB debugging”.

For detaljer, du kan lese denne artikkelen: Hvordan Aktiver USB Debugging på Android-enheter.

enable usb debugging

Trinn 3, Begynne å skanne dataene på enheten
Etter aktivert USB-debugging, programmet vil oppdage enheten din automatisk. Deretter klikk “Start” å analysere dataene på enheten. Vær oppmerksom på at du bedre å holde batteriet mer enn 20% før skanning.

scanning-lost-data

Note: Hvis enheten ikke er forankret før, programmet vil begynne å skanne direkte etter analyse. Eller du må tillate programmet Superbruker autorisasjon på skjermen på telefonen din. Bare klikk “Tillat” når meldingen spretter ut på enhetens skjerm. Deretter tilbake til datamaskinen, og klikk “Start” på programmets skjermen for å skanne enheten.

allow superuser authorization

Note: Ikke koble fra enheten under skanningen, eller skanningen vil mislykkes. Hvis programmet ikke starter skanningen i lang tid, Prøv på nytt. Og noen enheter til stede “Tillat” knappen for flere ganger. Bare klikk på det til det ikke vises igjen eller programmet begynner skanningen.

do not disconnect device

Trinn 4, Forhåndsvisning og gjenopprette
Skanningen ville ta en stund. Deretter kan du forhåndsvise alle utvinnbare data funnet i skanneresultatet sortert etter kategori. Marker de du ønsker og klikk “Recover” å lagre dem på datamaskinen din.

preview and recover

Note: Slettede kontakter, tekstmeldinger, og annen annet vises også i resultatet, og slettes SMS og kontakter er vist i rødt. Du kan skille dem ved farge.

Gjenopprette slettede notater fra iPhone

Jeg tok notater i klassen min ved hjelp av app på min iPhone, men en uke senere da jeg gikk tilbake til notatene den ble slettet og borte. Jeg vet det var på telefonen min fordi jeg så ut over det etter klasse. Er det noen måte å gjenopprette det? Jeg sjekket på min icloud men det var ikke noe der.

Kanskje du har møtt lignende spørsmål før. Når du vil finne noen viktige notater har du gjort på telefonen, men de er bare borte. Du ønsker å få dem tilbake, men vet ikke hvordan. Vel, Denne artikkelen vil fortelle deg hva du skal gjøre når du finne notatene tapt.

3 Metoder for å gjenopprette tapte eller slettede notater fra iPhone

Vi vil introdusere tre metoder for forskjellige situasjoner. Velg riktig en for deg. Hvis du har sikkerhetskopiert telefonen før, Du kan prøve de tidligere to metodene. Eller kanskje du har å prøve en 3dje-parts programvare, som er ikke gratis. Men vær oppmerksom på at hvis du ikke er sikker på at du aldri sikkerhetskopiert telefonen, du vil bedre prøver metoden tredje først. Fordi gjenopprette fra iTunes eller iCloud sikkerhetskopi overskrive data på telefonen.

1. Gjenopprett fra iCloud Backup
2. Gjenopprette fra iTunes Backup
3. Skanning iPhone og prøve å hente tapte notater

Metode 1: Gjenopprett fra iCloud Backup

1. Slette iPhone, Trykk innstillinger > Generelt > Tilbakestill > Slett alt innhold og innstillinger. Du må kanskje angi passord og Apple-ID passord før du sletter alt innhold og innstillinger. Hvorfor skulle jeg gjøre det? Fordi den eneste måten å gjenopprette fra en iCloud sikkerhetskopi er gjennom den oppsettassistent. For å komme til oppsettassistent på en enhet du allerede definert, du må slette alt innholdet på iPhone og sette den opp igjen.
2. Slå på enheten. Du burde se en Hei-skjerm.
3. Følg trinnene i iOS oppsettassistent. Koble til et trådløst nettverk og følger trinnene til du ser skjermbildet Konfigurer enhet.
4. Tapp Gjenopprett fra en iCloud Backup. Logg på iCloud.
5. Velg en sikkerhetskopi. Se på dato og størrelse av hver og velge den mest relevante. Når du velger en sikkerhetskopi, overføringen starter.
6. Hvis du har kjøpt iTunes eller App Store innhold ved hjelp av flere Apple-ID, du vil bli bedt om å logge deg på hver. Hvis du ikke husker passord, Du kan tappe hopp over dette trinnet og angi det senere.
7. Forbli tilkoblet. Hvis du kobler fra Wi-Fi før prosessen fullføres, gjenopprettingsprosessen tar pause til du kobler. Gir prosesstid å fullføre. Gjenoppretting fra en sikkerhetskopi kan ta en stund, avhengig av størrelsen på sikkerhetskopien og nettverkshastighet.

Konfigurer telefonen

Metode 2: Gjenopprette fra iTunes Backup

1. Koble enheten til datamaskinen som du lagret sikkerhetskopien på.
2. Åpne iTunes. Hvis iTunes forteller deg en iOS-oppdatering, få siste versjon.
3. Gå til File > Enheter > Gjenopprett fra sikkerhetskopi. Hvis du bruker Windows og ikke finner en fil-meny, Trykk Alt-tasten.
4. Look at the date and size of each backup and pick the most relevant.
5. Click restore and wait for the process to finish. Your device will restart and then sync with your computer. Stay connected until the sync finishes.

Metode 3: Skanning iPhone og prøve å hente tapte notater

If you haven’t backed up your iPhone or not sure ever did that, then you can try this method. We will use some 3rd-party programs to directly scan your iPhone and try to find the lost notes. When you delete a file on your phone, you just delete the index file, the file still exists, until be overwrited by new data. This gives us the opportunity to restore it.

To retrieve the deleted notes on your iPhone, you need to install an iPhone data recovery program first. There are many this kind of software on the market now, Her bruker vi Dr.Fone for eksempel.
1. Last ned programmet her. Eller gå til den offisielle nettsiden.
2. Installere det.
3. Du skal installere den nyeste versjonen av iTunes. Fordi programmet vil ringe delvis funksjon av iTunes. Men du trenger ikke å kjøre dem samtidig, og det er best å deaktivere automatisk synkronisering i iTunes. (Innlede iTunes > Rediger > Innstillinger > Enheter, sjekk “Forhindre iPods, iPhone, og iPads synkroniseres automatisk”.)
3. Koble iPhone til datamaskinen og kjøre Dr.Fone. Som standard, det vil oppdage iOS enheten automatisk og viser vinduet for “Gjenopprette fra iOS-enhet”.
gjenopprette iphone notater-01
4. Klikk på “Begynn Scan” for å starte skanning din iPhone for slettet eller mistet notater. Søkeprosessen kan vare noen minutter. Hvis du ser at dataene du er ute etter er det, så kan du klikke på “Pause” for å stoppe prosessen.
gjenopprette iphone notater-01
5. Når skanningen fullført, Du kan se en avsøke resultere. Data både mangler og eksisterende vises i kategorier. Du kan sveipe alternativet “Only display the deleted items” on. Ved filtypen til venstre, Du kan forhåndsvise slettede notater. Og det er en søkeboks øverst til høyre, hvor du kan søke etter en bestemt fil ved å skrive inn et nøkkelord.
gjenopprette iphone notater-01
6. Når du finner dataene trenger du, bare Merk og trykk på “Gjenopprette datamaskinen” knappen. For tekstmeldinger, iMessage, kontakter, og notater, kan du “Gjenopprette datamaskinen” eller “Gjenopprette til enhet”.

Det er alle de tre metodene for å hente tapte notater. Vi håper dette vil hjelpe deg. Vær oppmerksom på at hvis du finner noe viktig informasjon er tapt, ikke få panikk, men å finne løsninger.

Hvor å overføre innhold fra gamle iPhone til nye iPhone

Fikk du den nye iPhone? Vil du flytte alt innholdet fra de gamle iPhone til den nye? Når du skal gjøre det, du først trodde sikkert bruker iTunes eller iCloud, som er den offisielle metoden. Og denne artikkelen vil vise deg enklere måte å overføre data fra gamle iPhone til nye iPhone.

1. Overføre data å ny iPhone med iclouds chatteprogram
2. Overføre data å ny iPhone bruker iTunes
3. Prøve noen andre måter å overføre data til nye iPhone

Bruk iCloud

Sikkerhetskopier gjeldende iPhone bruker iCloud

1. Koble gamle iPhone til Internett med Wi-Fi. Trykk innstillinger > iCloud > Backup.
2. Kontroller at iCloud Backup er på.
3. Trykk tilbake opp nå. Forbli tilkoblet til Wi-Fi under prosessen.
4. Før den er ferdig, Du kan se sikkerhetskopiering med dato og størrelse i innstillinger > iCloud > Lagring > Manage Storage. Lær hva iCloud sikkerhetskopierer.

icloud_backup

Overføre iCloud sikkerhetskopien til din nye iPhone

1. Slå på din nye iPhone. Du vil se en "Hello"-skjermen.
Note: Hvis du har fullført din nye iPhone allerede, Vennligst trykk innstillinger > Generelt > Tilbakestill > Slett alt innhold og innstillinger. Du iPhone starter på nytt og du vil se skjermbildet "Hei".
2. Dra for å følge trinnene til du ser skjermbildet for Wi-Fi. Gjør din nye iPhone WiFi-nettverket.
3. Fortsette å følge til Apps & Data-skjermen, deretter trykk gjenopprette fra iCloud Backup > Neste. Du vil bli bedt om å oppgi Apple-ID og passord.
4. Velg sikkerhetskopien du foretok. Tilkoblet til Wi-Fi og vente gjenopprettingsprosessen å fullføre. It will take you some time, avhengig av størrelsen på sikkerhetskopifilen og nettverkshastighet.

Konfigurer telefonen

Ved hjelp av iTunes

Ta en sikkerhetskopi av gamle iPhone bruker iTunes

1. Koble gjeldende iPhone til datamaskinen.
2. Åpne iTunes og kontroller at du har den nyeste versjonen.
3. Velg enheten og klikk fil >Enheter > Forflytning Kjøp lagre innholdet du har lastet ned fra iTunes Store eller App Store. Vente til prosessen er fullført.
4. Klikk tilbake opp nå og vente en stund til prosessen er fullført. Du finner sikkerhetskopien i iTunes-innstillinger > Enheter.

backup-iphone-ipad-ipod

Overføre iTunes backup til din nye iPhone

1. Slå på din nye iPhone og koble til datamaskinen som du lagret sikkerhetskopien iTunes på.
2. Følg trinnene til du ser skjermbildet for Wi-Fi. Trykk koble til iTunes.
3. Følge til Apps & Data-skjermen, deretter trykk gjenopprette fra iTunes Backup > Neste.
4. Skriv inn din Apple-ID og passord.
5. Velg sikkerhetskopien du gjorde og vente til prosessen er fullført. Hvis sikkerhetskopien er kryptert, du vil bli bedt om å angi passordet.
6. Synkronisere innhold som ikke var i sikkerhetskopien til iPhone med iTunes.

Konfigurer telefonen

Andre måter å overføre data å ny iPhone

Bortsett fra iTunes og iCloud, Vi kan bruke noen andre verktøy til å overføre dataene.

1. MobileTrans

MobileTrans er en lett-å-bruke data overføring verktøyet. Den kan overføre alt fra én enhet til en annen enhet med ett klikk. Og støtter Android, IOS, Windows Mobile og selv BlackBerry. Så hvis du bare får en ny smartphone, og dette verktøyet kan hjelpe deg å overføre kontakter, tekstmeldinger, samtalelogger, kalender, bilder, videoer, musikk og programmer fra den gamle mobilen til den nye.

mobiletran-oversikt

2. AnyTrans

AnyTrans er en IOS innholdsbehandler program som kan overføre innhold mellom IOS enhetene. Den støtter alle typer data: kontakter, bilder, musikk, meldinger, notater, kalender, med egendefinerte innstillinger som bakgrunn, iCloud-konto, lyder, apps, selv app data og spilldata, etc..

anytrans-oversikt

Hvordan rot Google Nexus 5 med ett klikk

Nexus 5 (Hammer) er en Android smarttelefon produsert av LG. Det er en av Googles Nexus linje av flaggskip enheter og fungerte som lanseringen enhet for Android 4.4 KitKat. Så, det alltid oppdatert med siste versjon av Android.

Rooting Nexus 5 er en av de heteste temaene over Internett (Så betyr blinke en tilpasset ROM til det). Blant de mange rooting måter, Kingo Android Root vil være et godt valg.

Forberedelser

1. Gratis nedlasting ett klikk Android Root verktøy.
2. Kontroller at telefonen er slått på og minst 30% batterinivå.
3. USB-kabel.
4. Aktiver USB Debugging på enheten.
5. Ikke Oppgrader til Android 6.

Fremgangsmåte for å heie Nexus 5

Trinn 1: Lansere Android Root verktøy.

Du vil se et vindu som nedenfor.

root-nexus5-1

Trinn 2: Connect Nexus 5 til datamaskinen via USB-kabel.

Dette vil ta litt tid. Programvaren vil installere mobile driveren automatisk.

Trinn 3: Aktiver USB debugging mode på telefonen.

Hvis du har gjort dette før, hoppe over dette trinnet og gå videre. Hvis ikke, kan du lese denne opplæringen: Hvordan du aktiverer USB debugging mode på din Android.

Trinn 4: Les varslinger nøye.

Les den nøye og sørg for at du vet hva du gjør.

root-nexus5-2

Trinn 5: Klikk Root å starte rooting.

Det vil ta noen minutter å heie Nexus 5. Når du startet, det vil dukke opp og spør om du vil fortsette. Rooting vil annullere garantien og muligens murstein telefonen(Er det noen risiko å heie telefonen?). Klikk OK Hvis du er sikker på hva som vil skje.

root-nexus5-3

Trinn 6: Root Lyktes! Klikk på Fullfør og vente på omstart.

Enheten er nå vellykket forankret. Klikk Finish å starte den på nytt for å gjøre stabil. Etter omstart, vil du se en SuperSU ikon på enheten, som er merket av en vellykket rot.

root-nexus5-4

How to Retrieve Deleted Text Messages from an iPhone

Tekstmeldinger ikke faktisk få slettet

Apple iOS lagrer hver tekstmelding du noensinne har gjort på din iPhone selv du har slettet. Når du bruker Spotlight-søk for å finne noe, og kanskje du vil finne at noen tekstsamtaler du gjort måneder siden, som ble slettet av deg selv, viser fortsatt opp!

Apple kundestøtte bekreftet det og fortalte meg den eneste måten å permanent fjerne alle tekstmeldinger og e-poster , er å gjøre en master reset, eller gjenopprette til fabrikkinnstilling på iTunes. Denne metoden vil tørke alle data fra telefonen. Dine kontakter, apps, og innstillinger slettes også.

Så, hvis du slettet tekstmeldinger ved en feil. Lost them due to jailbreak, or upgrading to the latest iOS. Du har fortsatt sjansen til å hente dem. Her viser vi deg 5 metoder for å hente tekstmeldingene du slettet fra en iPhone.


5 methods to retrieve deleted text messages from iPhone

Here we introduce 5 ways to recover the lost text messages from iPhone. Velg den som passer for din nåværende situasjon. Vi kan trenge iTunes og iCloud backup under gjenopprettingsprosessen.

 1. Retrieve deleted text messages directly from the iPhone
 2. Extract text messages from iCloud backup using iPhone Backup Extractor
 3. Extract SMS from iTunes backup with iPhone Data Recovery software
 4. Retrieve deleted text messages directly from iCloud (Gratis)
 5. Restore lost messages from iTunes backup (Gratis)

Metode 1: Retrieve deleted text messages directly from the iPhone

This method is applicable to the case of people lost their text messages while have no backup. It is suitable for all iPhone generation, including iPhone 6 og 6 Plus.

We will need a 3rd-party iPhone datarekonstruksjon tool to help us, which can directly scan the phone and find the deleted content, then put them back to your iPhone or save on the computer.

Første, download iPhone Data Recovery software and install it. There has both Windows and Mac version. Følg deretter trinnene.

Trinn 1: Connect your iPhone to the computer and run the iPhone data recovery tool.
Connect your iPhone to the computer and do not pull it down during the recover process. Then open the program, you will see the main interface as below.

gjenopprette meldinger fra iPhone

Trinn 2: Start the scan process in order to find the lost messages
After you click the “Begynn Scan” knappen, the program will begin to scan your phone and try to find all the data on your device, including those deleted.

Trinn 3: Forhåndsvisning og gjenopprette slettede tekstmeldinger fra iPhone
Etter skanning, alle data funnet vises i kategorier, you can preview the messages. The deleted ones are in orange. Tick those you need and click “Recover” knappen. The program will ask you if you want to save them on your device or to the computer.

gjenopprette meldinger fra iPhone


Metode 2: Extract text messages from iCloud backup using iPhone Backup Extractor

This method is suitable for those who backed up their iPhone with iCloud. You can extract the iCloud backup file and get the messages. Even you don’t have your iPhone around, you can still export the text messages out to the computer.

Selvfølgelig, you should download the iPhone Backup Extractor software første.

Trinn 1: Choose the recovery mode and connect to your iCloud account
Run the program and choose the recovery mode of “Recover from iCloud Backup Files”, then login to your iCloud account. The program would not keep the records of your account, password or content at any time during your sessions.

Trinn 2: Download your iCloud backup and analysis
After you logged into iCloud, the program will show you all iCloud backups. Choose the latest one and click “Last ned”, then tick the type of files you would like to download, click “Neste” to continue. When you click “Begynn Scan” knappen, the program will download the backup file and analysis it.

hente ut fotografier fra iCloud

Trinn 3: Forhåndsvisning og gjenopprette tekstmeldingene du ønsker fra iCloud backup
Waiting for the scan is complete. You can preview all messages in your iCloud backup. Sjekk dem og kryss av de du trenger. Deretter klikker du på “Recover” button to save them on your computer. The software will prompt whether you want to restore those messages to your iPhone if it is connected with your computer during the recovery process.

gjenopprette meldinger fra iPhone


Metode 3: Extract SMS from iTunes backup with iPhone Data Recovery software

This method is very similar to Method 2; the difference between them is that this method is use iTunes backup. We know, the iTunes will create a backup every time you synched your iPhone with your computer. So this gives us a possibility to recover the data.

You should download the software first just like before.

Trinn 1: Choose the iTunes recovery mode
Run the software and choose the recovery mode “Recover from iTunes Backup File”. It will detect and list all iTunes backups on your computer. Choose the most recent one and hit “Begynn Scan”.

gjenopprette meldinger fra iPhone

Trinn 2: Preview and recover previous data
After a while, all data in the iTunes backup file would be extracted and displayed in categories. It contains deleted and existing messages on your device. To separate them, please turn on “Only display the deleted items”. Pick those text you want and click the “Recover” knappen. The messages can be directly recovered to your iPhone if you keep your iPhone connected with your computer during the recovery process.

gjenopprette meldinger fra iPhone


Metode 4: Retrieve deleted text messages directly from iCloud (Gratis)

Hvis du har sikkerhetskopiert iPhone til iCloud, du kan restore your iPhone text messages from the backup (iCloud backup kan være den beste backup du ha for det kan sikkerhetskopiere enheten automatisk over Wi-Fi hver dag mens den er slått på, låst, og koblet til en strømkilde. Få detaljer om hva iCloud sikkerhetskopierer).

This method applies to all iPhone generation running iOS 5 eller senere. But you should know that, this will erase the current content and settings on your iPhone first and then copy the old data. It means if you have some new messages after you accidentally lost SMS, then you may lost the new texts.

Gjenopprette iphone fra iCloud sikkerhetskopi

1. On your iPhone, go to Settings > Generelt > Software Update. If a newer version of iOS is available, follow the onscreen instructions to download and install it.

2. Make sure you have a recent backup to restore from.
On your iOS 8 enhet: Gå til Innstillinger > iCloud > Lagring > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.
On your iOS 7 enhet: Gå til Innstillinger > iCloud > Lagring & Backup > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.

3.Gå til Innstillinger > Generelt > Tilbakestill, then tap “Erase all content and settings”.

4. I oppsettassistent, proceed to “Set up your device”, tap Restore from a Backup, then sign in to iCloud.

5. Proceed to “Choose backup”, then choose from a list of available backups in iCloud. Then the data in the backup file would be restored on your phone.


Metode 5: Restore lost messages from iTunes backup (Gratis)

This method is applicable to all iOS device. If you didn’t disable the automatic sync option in iTunes, it will back up your phone every time you synched your iPhone with iTunes. You can easily retrieve the messages with those backups.

Gjenopprette iphone fra iTunes-sikkerhetskopi

1. Koble din iPhone til datamaskinen som har backup-filen.
2. Run the iTunes. Pass på at det er den nyeste versjonen av iTunes.
3. Etter iTunes anerkjent din iPhone, Klikk på Gjenopprett backup-knappen, or choose File > Enheter > Gjenopprett fra sikkerhetskopi. Hvis du bruker iTunes 10.7 eller tidligere, right click the device from the list and choose Restore from Backup.

But its disadvantage is the same as Method 4, You should always keep your iTunes backup up to date. Or you may lose your current data and settings since the iPhone would be fully erased and go back to the previous status.

And there is no ways to preview the contents in the backup, også kan ikke bare å utvinne en del av dem. Så jeg foreslår å bruke iPhone Data Recovery.

Relatert: Hvordan gjenopprette tapte bilder fra iPhone.

Hvordan gjenopprette slettede bilder fra iPhone

Q: Jeg har nylig fått en iPhone 4 og vært lykkelig snapping unna. Men, Jeg sletter et lass av bilder etter feil som ikke ønsker å slette. Jeg har ikke foreta noen backup via iTunes og verken Bildestrøm eller noe sånt. Så hva kan jeg gjøre for å få bildene mine tilbake.

JohnJackRice

Q: I just synced over 2,000 photos from my camera roll on my iPhone 5S (kjører på iOS 8) to iPhoto on MacBook Pro Snow Leopard. When the prompt asked to delete photos on phone, I clicked yes. The application wasn’t working after a while so I force quit. When I launch iPhoto again, the photos were not there and half the photos on my camera roll were gone. When I try to sync iPhoto with my iPhone, it says 0 bilder. How do I recover them?

h1kk1chan


Photos are not actually deleted

After you deleted photos on your iPhone, they are not gone, just you can’t see them. They are still be somewhere on the phone. And Apple doesn’t want people to access the data of deleted pictures. So we need a third party iPhone Data Recovery verktøy.

Relatert:
Hvordan hente tekstmeldinger fra iPhone
Hvordan gjenopprette tapte kontakter fra iPhone

Din Attention Please!
Before we start to recover the data, you should notice these:

 1. Sett din iPhone i flymodus, og ikke bruke den til du finner disse bildene;
 2. Ikke synkronisere iPhone med iTunes, iCloud eller andre tredjepartsverktøy, unngå "Slettede bilder" bli overskrevet av nye data.

6 metoder for å gjenopprette slettede bilder fra iPhone

Here we introduce 6 ways to recover the lost or deleted photos from iPhone. Les dem og velge en som kan være egnet for din nåværende situasjon. Under gjenopprettingsprosessen, vi kan trenge iTunes eller iCloud backup.

 1. Extract photos from iCloud backup using iPhone Backup Extractor software
 2. Extract photos from iTune backup with iPhone Photo Recovery tool
 3. Recover deleted photos directly on the iPhone
 4. Retrieve deleted photos directly from iCloud (Gratis)
 5. Restore lost photos from iTunes backup (Gratis)
 6. Gjenopprette slettede bilder på iPhone kjører iOS 8 (Gratis)

Metode 1: Extract photos from iCloud backup using iPhone Backup Extractor software

This method is applicable to the case of people lost their photos but have an iCloud backup. Especially for those who lost their iPhone but want to get the photos back. It is suitable for all iPhone generation that running iOS 5 eller senere, including the latest iPhone 6 og 6 Plus.

Please download and install the iPhone backup extractor software before following the steps.

Trinn 1: Choose the recovery mode and Sign in your iCloud

After installed the iPhone Photo Recovery, behage kjøre programmet og velg recovery modus “Recover from iCloud Backup Files”, Deretter skriver du inn Apple-ID og passord for å logge inn. The program would not keep the records of your account, password or content at any time during your sessions.

hente ut fotografier fra iCloud

Trinn 2: Download and analysis your iCloud backup

When you logged into iCloud, the program will list all iCloud backup files in your account. Choose the most recent one and click Last ned, and then choose the type of files you would like to download, click Neste to continue. Etter det, du kan skanne iCloud innhold. Klikk på Begynn Scan button to begin. It will take you some time, Vent til skanningen er ferdig.

hente ut fotografier fra iCloud

Trinn 3: Preview and recover the photos you want from the iCloud backup

The scanning will last a few minutes. Once stops, du kan forhåndsvise alle data i iCloud backup fil, like contacts, meldinger, bilder, notes and more. Sjekk dem og kryss av de du trenger. Deretter klikker du på Recover button to save them on your computer. Programmet vil spørre deg om du ønsker å sette de gjen kontakter, notes and messages back to your iPhone if it is connected with your computer during the recovery process.

hente ut fotografier fra iCloud


Metode 2: Extract photos from iTunes backup with iPhone Photo Recovery tool

This method is suitable for those who backed up their iPhone with iTunes. If you have lost your photos, don’t have your iPhone around. Or your phone was stolen. You want the photos back. So please look at here, we will introduce how to extract the iTunes backup file and found the photos you want. First download the iPhone Photo Recovery tool. It has Windows version and Mac version, please make sure download the right one.

Trinn 1: Choose your iTunes backup and extract it

Run the program and switch to the mode of “Komme seg fra iTunes Backup File”. Then all your iTunes backup on your computer will be found and listed. Select the one you want and click “Begynn Scan” to extract it.

hente ut fotografier fra iTunes-sikkerhetskopi

Trinn 2: Preview and recover previous data

After a while, all data in the backup file will be extracted and displayed in categories. It contains deleted and existing items on your device. To separate them, please turn on “Only display the deleted items”. You can preview them and tick those photos you want. Deretter klikker du på “Recover” knappen. The contacts, notes and messages can be directly recovered to your iPhone if you keep your iPhone connected with your computer during the recovery process.

hente ut fotografier fra iTunes-sikkerhetskopi


Metode 3: Direct scan and recover deleted photos on the iPhone

This method only applies to iPhone 4 og iPhone 3GS. If you don’t have iCloud backup or iTunes backup of your iPhone, or your backups are out of date, then the last method is to using iPhone Data Recovery software to scan the iPhone directly and try to find them. Please download and install the software first.

Trinn 1: Koble iPhone til PC og kjøre programmet

Connect your iPhone 4/3GS to the computer, og kjøre programmet. You’ll see the main window as below. Switch to the “Advanced Mode” through the button at the lower-right corner.

iphone foto utvinning

You will be asked to follow the 3-step introduction to enter device scanning mode. The program will ask you to download a plugin before entering the iPhone device scanning mode.

iphone foto utvinning

Trinn 2: Start skanningen for jakt etter de tapte bilder

After you click the “Start” knappen, and follow the steps to enter the device scanning mode. The program will analysis your iPhone for the lost data.

iphone foto utvinning

Trinn 3: Forhåndsvisning og gjenopprette slettede bilder fra iPhone

Etter skanning, alle data funnet vises i kategorier, du kan forhåndsvise bildene ved å velge Kamerarull eller Bildestrøm. Tick those you want to get back and click “Recover” å lagre dem på datamaskinen din.

iphone foto utvinning

Note: Bilder finnes her inneholder slettet og også de eksisterende fortsatt på iPhone. Hvis du bare ønsker å se de slettede bilder, skyve knappen på toppen for å skille dem: “Only display the deleted items.”


Metode 4: Retrieve deleted photos directly from iCloud (Gratis)

This method applies to all iPhone generation running iOS 5 eller senere. If you lost photos just after backed up with iCloud. You can restore from iCloud backup directly.

For eksempel, you just deleted some photos by accident, but you have backed up the iPhone with iCloud yesterday and didn’t take any photo after that. Then you can restore those photos from the backup directly. Or You got your iPhone stolen, but want to get your photos back. If you have other iOS device like iPad, you can login your iCloud account on it, and restore the photos from the iCloud backup. The photos would be downloaded to your iPad. Here are the steps.

1. På din iOS-enhet, go to Settings > Generelt > Software Update. If a newer version of iOS is available, follow the onscreen instructions to download and install it.

2. Make sure you have a recent backup to restore from.
On your iOS 8 enhet: Gå til Innstillinger > iCloud > Lagring > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.
On your iOS 7 enhet: Gå til Innstillinger > iCloud > Lagring & Backup > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.

3.Gå til Innstillinger > Generelt > Tilbakestill, then tap “Erase all content and settings”.

slette alt innhold og innstillinger

4. I oppsettassistent, proceed to “Set up your device”, tap Restore from a Backup, then sign in to iCloud.
5. Proceed to “Choose backup”, then choose from a list of available backups in iCloud. Then the data in the backup file would be restored on your phone.

Gjenopprette iphone fra iCloud sikkerhetskopi

Note: Before the restore from iCloud backup, you’ll have to erase all the content and settings from your iPhone. You may lose your new data and settings.


Metode 5: Restore lost photos from iTunes backup (Gratis)

This method is applicable to all iOS device. If you didn’t disable the automatic sync option in iTunes, it will create a backup every time you synched your iPhone with your computer. You can easily retrieve the photos with those backups.

1. Koble din iPhone til datamaskinen som har backup-filen.
2. Run the iTunes. Pass på at det er den nyeste versjonen av iTunes.
3. Etter iTunes anerkjent din iPhone, Klikk på Gjenopprett backup-knappen, or choose File > Enheter > Gjenopprett fra sikkerhetskopi. Hvis du bruker iTunes 10.7 eller tidligere, right click the device from the list and choose Restore from Backup.

Gjenopprette iphone fra iTunes-sikkerhetskopi

Note:
1. You should always keep your iTunes backup up to date. Or you may lose your new data and settings since the iPhone would be fully erased and go back to the previous status.
2. Det er ingen måter å forhåndsvise innholdet i backup, and you can’t choose to recover part of them. This is the point that I think iPhone Backup Extractor does better than iTunes.


Metode 6: Gjenopprette slettede bilder på iPhone kjører iOS 8 (Gratis)

De nyeste iOS 8 has a new function on Photo app. You may found there are two new folders named “Recently Added” og “Recently Deleted” under Albums. Som navnet antyder, the photos you just got is in the “Recently Added” folder while the other folder “Recently Deleted” temporarily keeps the photos you have recently deleted. Så, hvis du bare har slettet bildene eller bilder ved et uhell, du enkelt kan gjenopprette dem. Tap into the “Recently Deleted” folder and choose the one you need. Deretter trykker du på “Recover”. The photos would be moved to its original place.

gjenopprette slettede bilder i iOS 8

Hvordan gjenopprette slettede bilder på din Android-enhet

Hvis du har slettet bildene dine ved en feil eller tørkes enheten til å blinke en ny ROM. Da må du lese denne steg-for-steg guide til å lære hvordan du kan gjenopprette tapte bilder på din Android. Vi viser deg hvor enkelt det er. Du trenger bare å gå fort.

Hvorfor du kan få bildene tilbake

Når du sletter bildene, videoer, musikk eller annet innhold, de faktisk ikke slettet. De bare bli usynlig. De er fortsatt på Android lagrings. Så når du fant slettet noen viktige bilder ved en feil, vennligst handle raskt så snart som mulig. Jo raskere du handler, jo mer sannsynlig er det å gjenopprette slettede bilder.

Note: Slå av Wi-Fi og datatilkobling ville være bedre.

Hvordan gjenopprette slettede bilder på Android

WARN: Gjenopprettingsprosessen KREVER root-tilgang på telefonen, SOM VIL Vaid GARANTIEN.

1. Last ned og installer en Android File Recovery verktøy kalt Dr.Fone for Android på datamaskinen.

2. Koble telefonen til datamaskinen med USB-kabel. Du må aktivere USB debugging på telefonen for denne prosessen. En app som heter Mobilego vil bli installert på telefonen din.

Note: Vennligst ikke kjøre noen annen Android programvare under gjenopprettingsprosessen.

Koble telefonen til pc

3. Velg hvilke typer filer du vil gjenopprette: Kontakter, Meldinger, Samtalelogger, Whatsapp Meldinger & vedlegg, Bilder, Audio, Video og dokumenter. Deretter klikker du på Neste.

Velg typer fil gjenopprette

4. Velg å søke etter slettede filer eller alle filer. Bare skanne slettede filer vil ta mindre tid. Klikk Neste.

skanningsmodus

5. Programmet informere deg om at den vil automatisk root telefonen og gå tilbake til unrooted status etter utvinning. Klikk Start.

6. Dr.Fone vil analysere Telefon og starte den på nytt. Og du bør gi superbruker tillatelse når meldingene på telefonen.

7. Oppgangen verktøyet vil skanne telefonen og vise resultatene. Du kan forhåndsvise og velge de innholdet du vil gjenopprette ved å merke av i boksene foran dem. Deretter klikker du på Recover. Programmet vil spørre deg hvor du vil lagre de gjenopprettede bilder på datamaskinen. Vent til prosessen ferdig.

Hvordan sikkerhetskopiere bilder på din Android

Du kan sikkerhetskopiere enhetens bilder og videoer på Google Bilder-biblioteket ved å slå på automatisk sikkerhetskopiering i Innstillinger-menyen. Dette kan inkludere bildene du tar med telefonens kamera, Bilder laste ned på enheten din, og bilder lagret av apps.

Note: Disse bildene er private med mindre du velger å dele dem.

Trinnene for å slå på Autolagring

 1. På Android-telefonen, springen Google Innstillinger app.
 2. Tap Autolagring
 3. Slå vippe .

Auto-Backup

Hvordan gjenopprette slettede tekstmeldinger på Android Phone

Hvis du har slettet noen svært viktige meldinger når tømme SMS-boks. Du må handle raskt. Fordi tømme SMS-boksen faktisk ikke slette meldinger, det bare skjuler det fra umiddelbar visning. Så du har fortsatt sjansen til å få dem tilbake, eller de vil bli overskrevet av noe annet. Her vil vi vise deg hvordan du kan gjenopprette slettede tekstmeldinger fra din Android-telefon.

Verktøy for å gjenopprette slettede tekstmeldinger

Det er mange forskjellige PC og Mac-baserte verktøy kan hjelpe deg, og de i utgangspunktet gjøre det samme: koble Android-telefonen til datamaskinen, skanne Android minne, deretter identifisere og gjenopprette slettede meldinger. Her introduserer vi en Android Data Recovery verktøy: Dr.Fone for Android.

Andre preparater

Etter nedlasting Android Data Recovery program. Vi har fortsatt noe å gjøre.

Hvordan gjenopprette slettede tekstmeldinger fra Android

Nå la oss begynne gjenopprettingsprosessen. Du vil finne det svært enkelt og lett å betjene.

Note: Vennligst ikke kjøre noen annen Android programvare under hele gjenopprettingsprosessen.

Trinn 1: Lansere Android Data Recovery verktøyet og koble enheten til datamaskinen.

Koble Android-telefonen eller nettbrettet til datamaskinen via USB. Programmet vil vise at det er kontakt med enheten. En app som heter MOBILE vil bli installert på din Android for å garantere tilkobling og gjenopprettingsprosessen.

Koble telefonen til pc

Trinn 2: Velger du filtypene du vil gjenopprette

Det kan gjenopprette 8 typer fil, kryss Meldinger og klikk på Neste. Hvis du ønsker å gjenopprette andre enten, kryss av dem alle.

Velg typer fil gjenopprette

Trinn 3: Velg en skannemodus

Hvis du kan identifisere de tapte dataene er slettet, du kan velge bare søke etter slettede filer. Eller bør du prøve den andre skannemodus.

Note: Bare skanning slettede filer vil ta mindre tid.

skanningsmodus

Trinn 4: Klar til å starte

Oppgangen verktøyet vil automatisk heie enheten til å gjenopprette maksimale mengden av data. Etter gjenopprett enheten vil returnere til unrooted status. Klikk på Start.

Trinn 5: Skanne Android

Programmet vil begynne å analysere enheten, og prøve å få root autorisasjon. Du bør slå på enheten og la SuperSU requrest.

Trinn 6: Forhåndsvisning og gjenopprette slettede innhold

Dr.Fone for Android vil vise alle de utvinnbare innholdet. Du kan forhåndsvise dem og bestemme hva du ønsker å gjenopprette. Kryss dem og klikker Gjenopprett. De gjenopprettede data vil bli lagret som en HTML eller TXT-fil på datamaskinen.

gjenopprette-sms-android

Hvordan å aldri miste tekstmeldinger igjen

Den beste måten å unngå tap av data er backup. Vi foreslår en gratis app som heter SMS Backup & Gjenopprett.

1. Åpne appen og trykk Backup.
2. Velg hva du ønsker å lage en sikkerhetskopi av, then tap Local Backup bare. Det vil lagre sikkerhetskopifilen på din Android lagrings. Hvis du ønsker å sende backup filen til Google Drive, Dropbox eller en e-postadresse, du kan velge den andre.

SMS-backup-gjenoppretting-1
3. Hvis du vil gjenopprette meldinger fra backup er veldig lett, bare trykk Gjenopprett på hjemmesiden, og deretter trykker du på backup-filen i listen. Hvis du har lastet opp backup, trykker du på menyen øverst til høyre, then tap Last fra.

SMS-backup-gjenoppretting-2