Windows-cant-recognize-My-Android-Phone

Windows kan niet herkent mijn Android-telefoon

"KitKat 4.4.2 op Opmerking 3. Ik kan niet langer bestanden overbrengen tussen mijn telefoon en computer. Ik weet niet eens of het een Win7 probleem of een Android probleem, maar verdachte Android, omdat de computer niet verder thumb drives en camera herkent. Ik ben met behulp van de originele USB-kabel."

Goed, soms is de Windows kan je Android-apparaat niet herkend. Wanneer u de stekker van de telefoon in, hij laadt, maar gewoon niet als een apparaat door Windows herkend. De Android-instellingen > Opslag geen enkele manier te bieden om te controleren of het MTP-instelling wijzigen.

Mijn android telefoon kan niet worden herkend door Windows

Dit kan gebeuren om verschillende redenen, Controleer de volgende stappen:

1) Please use the original USB cable
2) Make sure the drivers installed is MTP drivers rather than adb apparaat(you do this when you unlock/root your device. This is important. dat is de reden waarom het niet krijgen gedetecteerd.)
3) Make sure Settings ->Opslag -> Menu -> USB Computer Connection is MTP.
4) USB debugging is disabled.

De Weg naar een USB-foutopsporing inschakelen

1) Voor Android 2.3 of eerder: Enter "Instellingen" > Klik op "Programma's" > Klik op "Ontwikkeling" > Controleren "USB debugging".
2) Voor Android 3.0 aan 4.1: Enter "Instellingen" > Klik op "Ontwikkelaar opties" > Controleren "USB debugging".
3) Voor Android 4.2 of nieuwer: Enter "Instellingen" > Klik op "Over de telefoon" > Tik "Build-nummer" voor 7 keer tot het krijgen van een briefje: "Je bent onder developer mode" of "Ontwikkelaar modus is ingeschakeld" > Terug naar "Instellingen" > Klik op "Ontwikkelaar opties" > Controleren "USB debugging".

U kunt lezen Hoe je USB-foutopsporing inschakelen op je Android toestel voor de details.

Share knop