windows-cant-recognize-my-android-phone

Mijn Android telefoon kan niet worden herkend door Windows

"KitKat 4.4.2 op nota 3. Ik kan niet langer het overbrengen van bestanden tussen mijn telefoon en mijn computer. Weet niet eens of er een Win7-probleem of een Android probleem, maar vermoed dat Android, omdat de computer blijven erkennen duimaandrijving en camera. Ik ben met behulp van de originele USB-kabel."

Goed, soms de Windows uw Androïde apparaat niet wordt herkend. Wanneer u uw telefoon de stekker, het laadt, maar gewoon niet als een apparaat door Windows wordt herkend. De Android instellingen > Opslag biedt niet een manier om te controleren of MTP-instelling wijzigen.

Mijn android telefoon kan niet worden herkend door Windows

Dit kon gebeuren om vele redenen, Controleer de volgende stappen?

1) Gebruik de originele USB-kabel
2) Zorg ervoor dat de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd is MTP chauffeurs eerder dan ADB Apparaat(dit doen u wanneer u ontgrendelen/root apparaat. Dit is belangrijk. dat is de reden waarom de krijg niet gedetecteerd.)
3) Zorg ervoor dat instellingen->Opslag-> Menu-> USB-aansluiting van de Computer is MTP.
4) USB-foutopsporing is uitgeschakeld.

De weg naar de USB-foutopsporing inschakelen

1) Voor Android 2.3 of eerder: Voer "Instellingen" > Klik op "Programma's" > Klik op "Ontwikkeling" > Controleren "USB debugging".
2) Voor Android 3.0 Aan 4.1: Voer "Instellingen" > Klik op "Ontwikkelaar opties" > Controleren "USB debugging".
3) Voor Android 4.2 of nieuwer: Voer "Instellingen" > Klik op "Over de telefoon" > Tik op "Build-nummer" voor 7 tijden tot het krijgen van een notitie "u bent onder de ontwikkelaarsmodus" of "Developer mode has been enabled" > Terug naar "Settings" > Klik op "Ontwikkelaar opties" > Controleren "USB debugging".

U kunt lezen Hoe je USB-foutopsporing inschakelen op je Android toestel voor de details.

Share knop