wortel

Wat Doet “Root Een telefoon” Betekenen

Q: “Ik hoorde wortel een telefoon of geworteld telefoon, wroeten, etc.. in de android forums, maar ik weet niet wat het betekent. Kunt u uitleggen in eenvoudige bewoordingen?”

root een telefoon

Aan “wortel” uw telefoon betekent om root toegang te krijgen (beheerdersrechten) op het besturingssysteem van de telefoon. Het is vergelijkbaar lopende programma's als beheerder in Windows. Wanneer u een nieuwe telefoon te krijgen, terwijl er veel instellingen die u kunt aanpassen, kunt u alleen veranderen wat de fabrikant kunt u. Met root-toegang, U kunt apps van de telefoon op het diepste niveau te wijzigen, zelfs het besturingssysteem.

Weet je, de meeste telefoons hebben beperkte toegang over wat je wel en niet kan doen op. Dit is niet een slechte zaak, omdat het gebruikers kunnen houden van het ongeluk iets breken ze moeten niet knoeien met, zoals de systeembestanden. Echter, iets wat ze beperkt zijn niet echt zo bedrijfskritische.

Bij voorbeeld, ze kunnen pre-installeren van een aantal onnodige toepassingen op uw telefoon die je niet kunt verwijderen, maar wroeten uw telefoon zal u deze toestemming te geven. Het zal je ook toestaan ​​om te upgraden naar nieuwere versies van Android voor de fabrikant of mobiele provider maakt de updates voor u beschikbaar. Wat is meer, kunt u aangepaste roms knipperen op uw telefoon.

Wroeten kan uw garantie vervalt, en er is een kleine kans dat je helemaal kan breken uw telefoon altijd. Je moet het serieus nemen. Maar het is nog steeds absoluut de moeite waard voor al het lekkers krijgt u toegang tot.

voor meer informatie, kunt u deze lezen:

Wat heb ik te krijgen van wroeten?
Zijn er risico's aan uw telefoon wortel?
Wat is bootloader en hoe om te ontgrendelen?
Hoe kunt u uw Android-telefoon en tablet wortel?
Een back-up Android-telefoon

Share knop