wortel

Wat doet “Root een telefoon” Gemiddelde

Q: “Ik hoorde een telefoon of geworteld telefoon root, wroeten, etc.. in android forums maar ik weet niet wat het betekent. U kunt het in eenvoudige bewoordingen uitleggen?”

Root een telefoon

Aan “wortel” uw telefoon betekent om root toegang te krijgen (beheerdersrechten) op de OS van uw telefoon. Het gelijkaardige lopende programma's als beheerder in Windows. Wanneer je een nieuwe telefoon, Hoewel er een heleboel instellingen kunt u tweak, u kunt alleen wijzigen wat de fabrikant kunt u. Met root-toegang, u kunt de telefoon apps op het zeer diepste niveau wijzigen, zelfs het besturingssysteem.

Weet je, de meeste telefoons hebben beperkte toegang met betrekking tot wat u wel en niet doen op het. Dit is niet een slechte zaak, omdat het kan voorkomen dat gebruikers per ongeluk breken iets wat niet moeten ze knoeien met, Als de systeembestanden. Echter, iets zij beperkt zijn niet echt zo bedrijfskritieke.

Bij voorbeeld, zij kunnen vooraf installeren sommige overbodige toepassingen op uw telefoon die u kunt niet verwijderen, maar wroeten uw telefoon zal u deze machtiging. Op zal tevens verstrekken u voor een upgrade naar nieuwere versies van Android voor de fabrikant of mobiele provider de updates beschikbaar maken. Wat is meer, u kunt flash custom ROMs op uw telefoon.

Wroeten mei vernietigt uw garantie, en er is een kleine kans dat u uw telefoon volledig voor altijd zou kunnen breken. U moet serieus nemen. Maar het is nog steeds helemaal de moeite waard voor al het lekkers u toegang tot krijgt.

Voor meer informatie, u kunt deze lezen:

Wat baat Ik wroeten?
Zijn er eventuele risico's voor de root van uw telefoon?
Wat is bootloader en hoe te ontgrendelen?
Hoe Root van uw Android telefoon en Tablet?
Hoe u reservekopieën van Android telefoon

Share knop