Waarom naar hoofdmap

Wat moet ik halen uit Rooting

Ik heb mijn telefoon geworteld. Wat nu? Wat heb ik te krijgen van wroeten?” Dit is een veel voorkomende vraag van degenen die net hebben geworteld hun telefoons. Werkelijk, voordat u uw telefoon wortel, je wilt weten wat apps, Roms en andere voordelen die u kunt krijgen van beworteling. En hier is de reden waarom je je Android-telefoon moet wortel.

Verwant:

Wat is Root Mean?
Risico's van beworteling uw telefoon
Hoe kunt u uw bootloader te ontgrendelen
Hoe kunt u uw Android-toestel roeien
Een back-up Android-telefoon

Uninstall bloatware

De fabrikant van de telefoon voegt altijd zijn eigen apps om de telefoon die vaak worden gemarkeerd als systeem apps en dus kan niet worden verwijderd (bijv.: Samsung's Music Hub, Boek hub etc). Zij kunnen uw telefoon te maken langzaam en bezetten het geheugen en ruimte. Met root-toegang, je kunt ontdoen van hen.

bloatware verwijderen

Overclock of underclock CPU

Met een app zoals SetCPU, kunt u de snelheid van de processor van de telefoon bedienen door overklokken (stel je je CPU max frequentie hoger dan de standaard waarde) of underclocking (zet deze lager is dan de min waarde). Overclocking helpt als je wilt een app die hoge eisen moet lopen. Terwijl underclocking helpt bij het verkrijgen van een betere levensduur van de batterij.

Bij voorbeeld, U kunt uw processor overklokt wanneer je speelt grafisch intensieve spellen, maar hebben ze het absolute minimum vermogen te trekken wanneer het scherm wordt uitgeschakeld.

setcpu voor root gebruikers

Beter backup

Google heeft een goede baan van het houden van de contacten, mail, berichten, kalenders, foto's, apps en andere Google-y dingen in orde. Maar met een app genaamd Titanium Backup, niet alleen een back-up van al uw apps, maar kan ook een back-up van alle gegevens die zijn opgeslagen in die apps.

Titanium-backup

Ontvang updates sneller

Telefoon fabrikanten Android maanden duren altijd om de nieuwste Android-updates vrijgeven (en sommige telefoons hebben zelfs geen kans om te upgraden). Wanneer Google kondigde Lollipop, misschien toch waren om de JellyBean krijgen. Dus waarom ben je nog steeds te wachten op de laatste OS als je kon gewoon wortel je telefoon en krijg het nu? Wie heeft het geduld?

Android gemeenschap van ontwikkelaars zijn vaak in staat om het nieuwe OS te krijgen op een telefoon maanden voor de vervoerder brengt de update. Zodra je geworteld bent, je hoeft alleen maar naar de OS versie die u wilt vinden en installeren (geoptimaliseerd voor uw specifieke apparaat).

Automatiseer alles

Met een geweldige app Tasker, die volgens een "indien, dan is dat "mentaliteit, kunt u uw telefoon een genie te maken. Het kan alles automatiseren op uw telefoon. Bij voorbeeld, kunt u automatisch zwijgen uw telefoon 's nachts, zet je Wi-Fi als je thuis bent, openstellen muziek app wanneer u verbinding met Bluetooth van uw auto. Werkelijk, het geen root-toegang nodig, maar als je zijn geworteld, het kan veel meer dan je denkt. Voor meer automatisering inspiratie, uitchecken hier.

Tasker

Flash een aangepaste ROM

Dit is een van de beste prestaties van beworteling. Een aangepaste ROM is in feite een aangepaste versie van Android, het kan een voorraad versie van Android, voegt een aantal handige functies, voegt veel echt unieke eigenschappen, of wijzigen van uw Android van kop tot teen. Tussen haakjes, CyanogenMod is een zeer populaire rom dat veel mensen op hun telefoons te zetten.

CyanogenMod

Noot: Je hoeft niet echt root-toegang nodig hebben om een ​​aangepaste ROM flash, hoewel je zal moeten unlock je bootloader (een proces dat soms wordt geleverd met root-toegang). En je moet altijd een back-up voordat het installeren van een ROM, want je kan ook nodig zijn om alle gegevens en de cache op uw telefoon te vegen voordat u een ROM.

Naast de bovengenoemde, er zijn nog andere voordelen die je kunt graven door uzelf. Uiteindelijk, Ik moet u eraan herinneren dat beworteling zal baksteen uw telefoon altijd, dus wees voorzichtig. Maar ik denk dat het het risico waard.

Share knop