Waarom naar hoofdmap

Wat baat Ik wroeten

Ik heb mijn telefoon geworteld. Wat nu? Wat baat Ik wroeten?” Dit is een veel voorkomende vraag door degenen die hebben gewoon hun telefoons geworteld. Werkelijk, voordat u de root van uw telefoon, u wilt misschien weten wat apps, ROMs en andere voordelen die je van wroeten krijgen kunt. En hier is waarom u uw Android telefoon root moet.

Gerelateerde:

Wat is de wortel betekenen?
Risico's van uw telefoon wroeten
Hoe te ontgrendelen uw bootloader
Hoe root van uw Androïde apparaat
Hoe u reservekopieën van Android telefoon

Bloatware verwijderen

De telefoonfabrikant voegt altijd eigen apps op de telefoon en zijn vaak gemarkeerd als systeem apps vandaar kan niet worden verwijderd (BV: Samsung's muziek Hub, Boek hub enz). Ze kunnen maken van je telefoon traag en bezetten geheugen en ruimte. Met root-toegang, u kunt ontdoen van hen.

Bloatware verwijderen

Overclock of underclock CPU

Met een app zoals SetCPU, u kunt de snelheid van de processor van uw telefoon door overklokken (Stel uw max CPU frequentie hoger is dan de standaard waarde) of Onderklokken (Stel deze lager is dan de minimumwaarde). Overklokken helpt als u wilt een app die hoge eisen moet uitvoeren. Terwijl de Onderklokken helpt bij het verkrijgen van een betere levensduur van de batterij.

Bij voorbeeld, kunt u uw processor overklokt wanneer u grafisch-intensieve spellen speelt, maar hebben ze de kale minimaal vermogen trekken wanneer het scherm is uitgeschakeld.

setcpu voor root gebruikers

Betere back-up

Google heeft een goede baan van het houden van de contacten, mail, berichten, kalenders, foto's, apps en andere Google-y dingen in orde. Maar met een app genaamd Titanium Backup, niet alleen een back-up van al uw apps, maar ook kan back-up van alle gegevens die zijn opgeslagen in die apps.

Titanium-backup

Ontvang updates sneller

Android telefoonfabrikanten nemen altijd maanden vrij te geven van de meest recente Android updates (en sommige telefoons zelfs geen enkele kans hebben om te upgraden). Wanneer Google kondigde Lollipop, Misschien waren je nog om de JellyBean. Dus waarom nog steeds wacht je voor de nieuwste OS wanneer u konden simpelweg uw telefoon root en het nu krijgen? Wie heeft het geduld?

Android's ontwikkelaargemeenschap zijn vaak in staat om de nieuwe OS op een telefoon maanden voordat de update van de versies van de vervoerder. Zodra u bent geworteld, je hoeft alleen te vinden van de OS-versie u wilt en installeer het (geoptimaliseerd voor uw specifieke apparaat).

Automatiseren van alles

Met een ontzagwekkende app Tasker, welke toepassingen de "als deze, dan is dat"mentaliteit, kunt u uw telefoon een genie. Het kunt alles op uw telefoon automatiseren. Bij voorbeeld, u kunt uw telefoon automatisch stilte 's nachts, uw Wi-Fi inschakelen wanneer u thuis bent, Open de app van de muziek wanneer u verbinding met uw auto maakt is Bluetooth. Werkelijk, het hoeft niet root-toegang, maar als u zijn geworteld, het kan veel meer doen dan je denkt. Voor meer inspiratie van de automatisering, Uitchecken hier.

Tasker

Flash een Custom ROM

Dit is een van de beste voordelen van wroeten. Een custom ROM is in feite een aangepaste versie van Android, het is mogelijk een voorraad versie van Android, voegt een paar handige functies, voegt veel echt unieke eigenschappen, of wijzigen van uw Androïde van kop tot teen. Tussen haakjes, CyanogenMod is een zeer populaire rom dat vele mensen op hun telefoons zetten.

CyanogenMod

Noot: Eigenlijk hoeft u niet worteltoegang flashen van een custom ROM, Hoewel u zult moeten Ontgrendelen uw Bootloader (een proces dat soms komt gebundeld met root-toegang). En je moet altijd een back-up te doen alvorens een ROM te installeren, omdat u ook veeg alle gegevens en cache op uw telefoon wellicht voordat u installeert een ROM.

Aanvulling op het bovenstaande, Er zijn andere voordelen die je door uzelf graven kunt. Op het einde, Ik moet u eraan herinneren dat wroeten uw telefoon voor eeuwig baksteen zal, dus wees voorzichtig. Maar ik denk dat het het risico waard.

Share knop