iPad mini 2

Hoe om dvd-films te kijken op iPad Mini 2

iPad mini 2

Deze gids zal u vertellen hoe u uw eigen DVD-films te converteren en bekijk ze op uw iPad Mini 2. En wat is de beste dvd-ripping software?

iPad Mini is een verbazingwekkende 7,9-inch tablet. En Apple de tweede generatie van de iPad Mini op oktober 22, 2013. Een van de meest opmerkelijke verbetering is de Retina Display. Het heeft een scherpe 2048 x 1536 resolutie, vier keer de resolutie van de vorige generatie. Dat is echt een goed nieuws voor degenen filmliefhebbers. Zij kunnen genieten van ongelooflijk veel details van de video's.

Wat we nodig hebben voor het converteren van DVD naar iPad Mini 2

  • De aansluitkabel van de iPad Mini 2
  • Uw dvd-film discs of dvd-bestanden. Of u kunt de nieuwste HD-films te downloaden hier.
  • DVD ripping software - hier maken we gebruik van Wondershare Video Converter Ultimate. Het is een krachtig instrument dat kan omgaan met zowel DVD en HD-video, zelfs downloaden video vorm YouTube en video's branden op dvd-schijf.

DVD converteren naar MP4 voor iPad Mini 2

De beste video-formaat voor iPad Mini 2 is H.264 MPEG-4, AAC audio codec. En de software die u net gedownload heeft een speciaal geoptimaliseerd profiel voor de iPad Mini 2 & 1. Volg nu de stappen.

Stap 1: Import DVD om het programma

Start de software en plaats de DVD in het station. Klik op "Load DVD" en kies pad van uw DVD drvie. Of u kunt een dvd-mappen en ISO / IFO bestanden importeren.

P.S. Slepen & Drop is ook beschikbaar.

Bekeerling dvd voor ipad mini 2

Stap 2: Kies outputformaat

U kunt output formaat kiezen aan de rechterkant van het programma. Kiezen “Apparaat > Appel > iPad Mini 2″ in het drop-down menu. U kunt de details van het profiel zie onder miniaturen van het apparaat: MP4, H.264 video codec en AAC audio codec.

P.S. U kunt een aantal vooraf instellingen doen door te klikken op de “Instellingen” onder de profielfoto detail. Maar ik stel voor om de standaardinstellingen te gebruiken. Aangezien het programma al heeft stel het voor u.

RIP dvd naar ipad mini 2

Stap 3: Start DVD naar MP4-conversie

Nadat alle instellingen zijn ingesteld. Klik op de grootste “Converteren” knop om de voortgang te starten om DVD's naar MP4 omzetten. U kunt de geconverteerde bestanden snel door te klikken “Map openen“.

P.S. Controleer samenvoegen alle video's in een bestand kan helpen om een ??aantal video's die u wilt samenvoegen tot een grote file. Dit is erg handig bij het horloge TV Series.

Bekeerling dvd voor ipad mini 2

Step4: Sluit uw iPad met de computer en kopieer de film naar het apparaat

Sluit uw iPad met de computer via de USB-kabel. Voer de iTunes en breng de film naar uw iPad Mini. Dit zou een tijdje duren. Dan kunt u genieten van uw eigen DVD-films op uw iPad Mini overal.

Share knop