iphone5s

Hoe om foto's overzetten van iPhone naar Computer

iPhone heeft een prachtige ingebouwde camera, kunt u vele mooie foto's en HD-video vast te leggen met het. En je kunt ook goede beelden van sommige applicaties op uw telefoon opslaan. Hier tonen we u hoe u persoonlijke foto's en video's naar uw computer.

Eerste op de hoogte, u kunt het alleen foto's en video's genomen door de camera apparaat of gevangen op het apparaat overbrengen(zien Apple's tutorial). Maar niet die welke gesynchroniseerd met iTunes.

Om gemakkelijk de foto's en video's kopiëren naar uw computer, u heeft een bestand iPhone Transfer software. Het is een makkelijk te gebruiken en echt workful gereedschap, u kunt deze downloaden MobileGo voor iOS Windows-versie hier, en ook voor Mac gebruikers.

Transfer Foto's van iPhone naar PC

Nu beginnen we om foto's vanaf je iPhone, iPod, of iPad naar PC, gewoon de stappen volgen:

Stap 1: Sluit je iPhone met de computer

Installeer en start het programma dat u gewoon downloaden boven. Vervolgens sluit u uw iPhone aan op uw computer, de software zal het apparaat detecteren en weer te geven in het programmavenster automatisch.

Noot: Aangezien de software nodig om het aantal Apple-technologie noemen, Installeer de nieuwste iTunes First.

exporteren van foto's van iphone naar computer

Stap 2: Kopieer foto's van iPhone naar computer

Kies uw apparaat, en klik “Foto's” in de mapstructuur om een ​​foto beheer venster te openen. Selecteer de foto's of mappen die u wilt en klik “Exporteren naar”. Vervolgens kiest u de besparing pad. En je kunt ook slepen en neerzetten van de foto's direct op de computer.

exporteren van foto's van iphone naar computer

Noot: MobileGo voor iOS is volledig compatibel met alle Apple-apparaten, waaronder de nieuwste iPhone 5S. Klikken hier om informatie over alle ondersteunde Apple-apparaten te krijgen.

MobileGo voor iOS is echt een makkelijk te gebruiken en workful programma. Je kunt omgaan met uw Filmrol en collecties nu gemakkelijk!

Share knop

  • Mecool

    Dank u, dat is geweldig om commentaar overdrager foto iphone vers pc