transfer-music-from-computer-to-ipod

Hoe om muziek vanaf de iPod op de computer

ITunes is ontworpen om muziek naar de iPod. Het is moeilijk om muziek vanaf de iPod op uw computer. Echter, kunt u te popelen om nummers en afspeellijsten terug kopiëren naar iTunes in het geval dat je verloren bestanden op uw computer, computer crasht, of eerst een nieuwe computer.

U kunt met iTunes nummers en afspeellijsten naar de computer kopiëren, zien Officiële handleiding van Apple hier

U kunt gevonden met behulp van iTunes nummers kopiëren is zeer inconvenient.Here wij tonen u een gemakkelijke manier om muziek vanaf de iPod op de computer met een must-have iPod Transfer.

Overdracht muziek vanaf de iPod op de computer

Download Wondershare MobileGo voor iOS (Windows) of Wondershare MobileGo voor iOS (Mac) Eerste, en volg de stappen:

Stap 1: Sluit uw iPod met PC
Na het installeren van het programma te installeren en voer het uit. Vervolgens sluit u uw iPod aan op de computer. Wacht enige tijd totdat het programma detecteert het apparaat.

iPod-home

Noot: Aangezien de Wondershare MobileGo voor iOS deel van iTunes functie modules moet bellen, moet u de nieuwste versie van iTunes te installeren op uw computer.

Stap 2: Overdracht muziek vanaf de iPod op de computer
Selecteer uw apparaat in de linker mapstructuur, en klik op "Media"-knop, klik vervolgens op de knop "Muziek" op de bovenste regel. Selecteer de nummers die u wilt kopiëren van de iPod, klik "exprot om" op de top, een drop-down lijst zal Shou up, kies "Exporteren naar My Computer". Selecteer vervolgens een pad naar de liedjes te redden.

export-ipod-muziek

Noot: MobileGo voor iOS (Windows) is volledig compatibel met iPod touch 1-5 generatie, ook de iPod shuffle, iPod nano en iPod classic.

Wilt u de afspeellijsten kopiëren van je iPod naar de computer. Klikken “Playlist” en kies het gewenste afspeellijsten en klik “Exporteren naar”.

export-iPod-Music-playlist-to-iTunes

Noot: De Mac-versie laat je niet afspeellijsten exporteren naar Mac.

Share knop