iPod-touch

Hoe om muziek van Android naar de iPod

iPod-touch

Is er een manier om muziek vanaf mijn Android naar de iPod Touch 4G? Ik zou graag willen weten hoe je mp3-bestanden verzenden vanaf android Samsung Galaxy ipod.

iPod is een geweldige muziekspeler. De Apple heeft de 5de generatie iPod Touch vrijgegeven. Als u veel nummers op je Android smartphone of tablet en je wilt ze overzetten naar de iPod, hoe?

Eerste, je kunt niet direct de muziek exporteren zonder softare zoals iTunes. Tweede, voor de ander platform, je kan niet gemakkelijk bestanden van Android-apparaat naar iOS-apparaat, beide. Maar, met Wondershare MobileTrans, je kunt het makkelijk doen, overdracht van al uw muziek vanaf Android-toestel naar de iPod met slechts 3 stappen.

Download deze Android naar iPod transfer tool op de computer. Het is compatibel met duizenden Android-apparaten en alle iPods.

Hoe om muziek van Android naar de iPod

Dit deel is een korte handleiding tonen het proces van het omzetten van muziek op het Android-toestel naar de iPod. Lets’ check it out!

Stap 1: Installeer en start de Android naar iPod transfer gereedschap

U moet installeren en uitvoeren MobileTrans op uw computer. Het is alleen compatibel met Windows OS. U kunt een primaire venster zoals je zien als je het uit te voeren.

Stap 2: Sluit uw iPod en Android-apparaat aan op de computer

Sluit beide van het Android-toestel en de iPod Touch op de computer via de USB-kabels. Het programma zal de apparaten automatisch detecteren. Daarna, zie je de Android-apparaat wordt weergegeven aan de linkerkant, en de iPod verschijnt op het juiste. De gegevens zullen worden overgedragen van links apparaat naar het juiste apparaat. En als je nodig hebt om de muziek op uw iPod te verwijderen om ruimte te maken voor de overdracht, aankruisen off “Duidelijke gegevens voordat copy ".

Noot: Je bent in staat om de positie van de twee apparaten wijzigen door te klikken “Tik”. Daarna, kunt u muziek vanaf de iPod op Android-toestel.

Stap 3: Kopiëren van muziek van Android naar de iPod

Het programma kan muziek overbrengen, contacten, video's en foto's, etc.. En we willen gewoon muziek te kopiëren, tip "Music" en klik op "Start Copy". De overdracht vooruitgang zal een tijdje duren. Na klaar, klikt u op "OK" om comfirm. Je muziek is allemaal in de iPod nu.

Klik om MobileTrans proberen om muziek over te zetten tussen Android en iPod.

Share knop