Transfer-iPhone-data-to-Galaxy-S5

Hoe om gegevens van iPhone naar Galaxy S5

Je zou blij zijn als je pick-up een nieuwe Galaxy S5, maar in een beetje moeite met het kopiëren van je contacten, berichten, kalenders, foto's en andere gegevens van uw iPhone naar de Galaxy S5. Hier maakt u kennis 2 manieren om gegevens van uw iPhone naar Galaxy S5.

Methode 1: De overdracht van gegevens naar Galaxy door Samsung Smart Switch mobiele applicatie

Samsung schrijf een gratis app genaamd Smart Switch Mobile om mensen te helpen kritieke informatie die is opgeslagen in uw iCloud-backups te dragen, zodat de iPhone-gebruikers meer bereid om de nieuwe Galaxy S5 gebruiken kan zijn. Het is software die het gemakkelijk maakt om je contacten over te brengen, berichten, foto's, muziek en andere gegevens van uw oude smartphone (Momenteel ondersteunt de overgang van de meeste iPhone, Braambes, LG, Nokia (Symbian) en Samsung smartphones) een Galaxy S4, S5 en andere modellen.

1. Back-up van uw iPhone met behulp van iCloud. (Zie ook: Een reservekopie maken van uw iPhone met behulp van iCloud)

2. Pak je gloednieuwe Galaxy S5 en installeer de gratis Samsung Smart Switch Mobile app uit de Google Play Store.

3. Start de app, kiezen Importeren vanuit iCloud. Vervolgens voert u uw Apple ID en wachtwoord. Na het inloggen in, tik op de meest recente back-up in de lijst en wacht tot de informatie aan te vullen.

overdracht-gegevens-naar-galaxy-s5

4. De volgende pagina wordt de inhoud van de back-up op categorie lijst. Selecteer welk item u wilt overbrengen of gewoon aanvinken Alle selecteren totransfer alle gegevens. Tik vervolgens op Import knop aan de onderkant. Een nieuw bericht op het scherm verschijnen, uit te leggen hoe je grotere objecten zoals muziek en video's naar uw nieuwe Samsung Galaxy S5.

Transfer-data-to-Galaxy-S5-2

5. Afhankelijk van de snelheid van uw verbinding, en de grootte van de backup, de import proces zou een tijdje duren. Na de overdracht voltooid, druk op de Gedaan knop om de app te verlaten. Uw contactpersonen, berichten en andere gegevens in uw Galaxy S5 nu. Dan kunt u de app verwijderen.

Methode 2: Gegevens overzetten van iPhone naar Galaxy S5 behulp MobileTrans software

Anders met Smart Switch Mobile, MobileTrans is een shareware. Het werd ontwikkeld door Wondershare Software. Het zal u helpen om gegevens tussen iPhone, Android, Nokia (Symbian) telefoons en BlackBerry in een klik. Absoluut, uw Galaxy S5 is inbegrepen. Werkelijk, elke andere Android-smartphones.

Eerste, moet u het hier downloaden (Voor Windows en Mac) . Volg daarna de stappen.

1. Start de MobileTrans nadat je het geïnstalleerd

kiezen Telefoon naar telefoon Transfer mode. De software ondersteunt ook Herstel Van Backups, Back-up van uw telefoon En Wis je oude telefoon als je wilt om het te verkopen.

2. Conect zowel je iPhone en de Galaxy S5 naar uw computer

Sluit uw oude iPhone en de nieuwe Galaxy S5 op uw computer op een moment. Nadat het programma erkennen inrichtingen, zal de inhoud van uw iPhone als deze tonen. Vink de items die u wilt overzetten. Van iPhone naar Android, kunt u contacten overzetten, SMS-berichten, foto's, muziek en video's.

Noot: Voor succes de waardevolle gegevens van iPhone, dit programma zal iTunes geïnstalleerd moet. En het zal u eraan herinneren dat als je geen iTunes hebt.

3. Transfer alles wat je wilde gegevens naar uw gloednieuwe Galaxy S5

Klikken Start kopiëren knop om de overdracht te starten. De software zal u vragen of u alle gegevens op de Android-telefoon te wissen door het aanvinken Gegevens wissen voordat Copy. Dit zou duplicatie van gegevens op uw nieuwe telefoon te verminderen als je wat informatie voordat hebt ingevoerd of het werd eerder gebruikt voor een korte tijd door een vriend of familielid. Het proces van overdracht zal een tijdje duren afhankelijk van uw verbindingssnelheid en dataomvang.

Noot: Niet loskoppelen ofwel de iPhone of de Android-telefoon tot de MobileTrans software waarschuwen u dat het hele proces van overdracht is voltooid.

Share knop