iPhone-galaxy

Hoe gegevens van iPhone aan Samsung Galaxy S4

Deze gids zal u tonen hoe u gegevens overzetten van iPhone naar Samsung Galaxy S4. U kunt geconfronteerd met een groot probleem als je wilt je oude iPhone veranderen in een uitstekende Samsung Galaxy S4. U kunt de gegevens niet (contacten, SMS-berichten, foto's, etc.) van iPhone naar Galaxy S4 vanwege hun verschillende platformen. Apple en Google heeft een oplossing voor data-overdracht tussen iOS en Android niet bieden.

Dingen die we nodig

  • Uw oude iPhone en de nieuwe Samsung Galaxy S4
  • De USB-kabels van de iPhone en de Galaxy S4
  • Een computer met Windows-systeem. Voor de overdracht tool is gebaseerd op Windows. Het werkt op Windows 8/7/Vista/XP/2000, zowel 32bit en 64bit.
  • Een 3rd party telefoon data transfer tool - Mobile Trans. Het kan je contacten overzetten, SMS-berichten, muziek, video's en foto's van uw oude iPhone naar Galaxy S4 met gemak, zelfs kan muziek en video bestanden te converteren naar Galaxy S4 compatibele formaten. Het ondersteunt de iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 4S, iPhone 3GS en iPhone 4 draait op iOS 5, iOS 6 en iOS 7.

Noot: Voor de start, alstublieft een back-up van uw iPhone gegevens Eerste.

Hoe om gegevens van iPhone naar Galaxy S4

Stap 1: Voer het telefoon overdracht gereedschap

Installeer de telefoon overdracht tool en uitvoeren van het. U ziet de interface te zien als dit.

mobiletrans-home

Stap 2: Sluit je iPhone en Samsung Galaxy S4 zowel op de computer

Gebruik de USB-kabels om uw iPhone en Samsung Galaxy S4 zowel aansluiten op de computer. Het programma zal je twee apparaten detecteren. Daarna, zult u de iPhone aan de linkerkant, en Galaxy S4 op de rechter. De linker is origineel telefoon, en het is juist bestemming telefoon. De gegevens zullen worden overgedragen van links naar rechts. En je kunt ze gemakkelijk uitwisselen door te klikken “Tik” in het midden. En als je wilt om de oorspronkelijke gegevens op de Galaxy S4 verwijderen, Vink “Gegevens wissen voordat Copy” tab.

iPhone naar de Melkweg

Stap 3: Gegevens overzetten van iPhone naar Galaxy S4 Met de Mobile Trans, kunt u contacten overzetten, SMS-berichten, foto's, muziek en video's op je iPhone naar Galaxy S4 in een keer. Als u deel wilt uitmaken van de overdracht van gegevens, kies gewoon wat je wilt. Klikken “Start kopiëren” de gegevensoverdracht begint. Wanneer de overdracht vooruitgang is voltooid, klik “OK” tot finish.

iPhone naar galaxy s4

Nu, de gegevens op uw iPhone zijn op uw Galaxy S4. Mobile Trans, wat handig en efficiënt , maakt het zo gemakkelijk om data van de iPhone naar Samsung S4.

Share knop