Top-5-iphone-foto-apps

Top 5 Foto bewerken Apps voor de iPhone

Apple's App Store is gevuld met vele creatieve programma. Apple blijft maken van nieuwe opnamen in het. Apple iPhone heeft tal van toepassingen om foto's te maken en bewerken van deze vragen creatieve manier. Veel Apple iPhone foto-toepassingen kan de gebruiken filter effecten rond de foto's te gebruiken voor het geven van uitstekende beurt om de foto of het toevoegen vignet schaduwen of het gebruik van clipart naar de foto. U kunt ook de zaken als een rood-gekleurde ogen en overbelichting en onderbelichting naar het licht te repareren. Gebaseerd op de erkenning en de standaard functies aangeboden binnen de toepassingen, Dit zijn slechts lagere waarschijnlijk de meest creatieve toepassingen van de Apple iPhone en iPad.

 

1. Instagram

InstagramInstagram is op de top de meeste positie in mijn lijst. Het is geliefd bij de meeste mensen, omdat het zorgt voor een veel bewerkingen keuzes voor de consument. U kan ofwel bewerken de huidige foto's in je mobiel of kunt foto's maken met behulp van deze applicatie. Na het nemen van foto's, bent u in staat om deze snel te uploaden op sociale netwerken zoals Facebook zijn, Tjilpen, Flickr, etc. Het biedt een aantal superieure kwaliteit kenmerken de richting van de gebruiker voor het bewerken van de foto. Door zijn functies, deze toepassing werd genoemd als top de aanvraag Jaar door Apple.

 

2. Retro Camera

Retro CameraRetro Camera applicatie zal veel net als Instagram zijn en waarvan de consument algemene effecten te gebruiken op zijn foto's. Want wat wijzigt de gebruiker wilt toepassen bij zijn foto selecteren, hij moet in de eerste plaats kiezen voor een inch zes beschikbare camera's die Bärbl zijn, Little Orange Box, Xolaroid 2000, Pinhole Camera, Fudge Can en Hipsteroku. De camera selectie is afhankelijk van de oorspronkelijke camera in de mobiele.

 

 

3. CamWow

CamWowCamWow is echt een gratis Apple iPhone applicatie die is een compleet leuk voor die klanten. Het biedt de keuze voor het gebruik van een aantal surrealistische en trippy functies naar de foto's. Het beschikt over een aantal functies, zoals 's avonds visie, warmte-, pop art en x-ray effecten. Het toepassen van deze toepassing, kunt u uw foto's vervormen zijn, toepassing uitstulping, uitrekken of knijp effect. Het is een creatieve toepassing voor mensen die willen voortdurend plezier te hebben met de camera van hun mobiele.

 

4. Postagram

PostagramDeze applicatie is een uitstekende methode om te zeggen hallo tegen je oude vrienden. Het is een bekende applicatie die afhankelijk is zeer ingenieuze begrip. Je vaardigheid met deze specifieke toepassing is dat je kiest gewoon een foto uit je mobiel of misschien een foto bewerkt, terwijl boven het gebruik van gewezen toepassingen waarna produceren een echte zegel iets wat lijkt op een briefkaart en zeil mail het naar de persoon van uw wens uit uw lijst met contactpersonen voor slechts 99 cent. De foto's gemaakt met behulp van deze applicatie zijn van top kwaliteit dwz 300 dpi en daarom worden afgedrukt op de klassieke en aantrekkelijke zwarte postkaart layout.

 

5. Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop ExpressPhotoshop Express is Adobe's gratis app voor foto's op uw iPad bewerken, iPhone, of iPad aanraking. PS Express biedt een kleine set van leuke en nuttige foto-editing tools met een eenvoudig te begrijpen gebruikersinterface. Het werkt ook met ingebouwde camera's op de iPhone en iPod touch, en de Photoshop.com online foto service. Hoewel deze beoordeling voor de iOS-versie, Photoshop Express is ook gratis.

Share knop