backup-plus

Hoe om de verloren bestanden van Seagate Backup Plus Retrieve

De Seagate Backup Plus is een waardige opvolger van de eerbiedwaardige GoFlex lijn, het aanbieden van een killer combinatie van snelheid, gebruiksgemak, en veelzijdigheid. En het meest opvallende kenmerk is een back-up van uw bestanden vanaf de computer een van de bestanden zijn gewijzigd. Echter, je kunt niet vanwege een aantal redenen als wissen of virus aanval te voorkomen dat de bestanden verlies ramp.

Zodra je gevonden bestanden werden gemist, kunt u stoppen met Seagate Backup Plus. Want je kunt nog steeds de professionele tool om uw bestanden terug te krijgen. De bestanden die u denkt dat ze verloren zijn gegaan als gevolg van verwijderen of formatteren zijn eigenlijk nog steeds ergens op je harde schijf. Omdat de ruimte de bestanden innemen alleen gemarkeerd als “beschikbaar voor hergebruik” en de bestanden onzichtbaar.

U kunt gebruik maken Wondershare Data Recovery om uw bestanden op te halen terug met slechts een paar stappen. Ongeacht de bestanden verloren wegens virusaanval, opleiding, corruptie, deletie of een andere redenen, als ze niet fysiek beschadigd, dit programma kan helpen om ze allemaal snel en veilig op te halen.

Download Wondershare Data Recovery hier en installeer het

En nu, laten we onze laatste gids start met Wizard-modus in Wondershare Data Recovery.

Stap 1, kies het type bestand dat u wilt herstellen
Sluit uw Seagate Backup Plus met de USB-poort, en start dit programma. Het zal gaan met de modus Wizard, en je hoeft alleen maar te beantwoorden 2 eenvoudige vragen om de bestanden herstel beginnen. De eerste stap is het kiezen welk type bestanden u wilt herstellen. Als u niet zeker bent over, U kunt kiezen voor alle bestandstypen en ga naar de volgende stap.

Stap 2, kiezen waar uw bestand verloren
En in deze stap, kunt u kiezen "op een specifieke locatie"En selecteer de partitie waar u uw bestanden kwijt en klik vervolgens op"Volgende". Wanneer start het scannen, controleren “Enable Deep Scan“, die u kan helpen terug verloren bestand te vinden meer volledig en krijgen de beter resultaat, maar het meer tijd nodig heeft.

Stap 3, Een voorbeeld van de bestanden en herstellen wat je wilt
Wanneer het scannen voltooid, ziet u alle herstelbare bestanden worden weergegeven in het scannen resultaat met File Type en Pad. Je kunt meten welk bestand je moet ophalen door de bestandsnaam. Als u de naam niet kan herinneren, je kunt ze ook een voorbeeld van een voor een en laat die u wilt herstellen. En klik dan op "Herstellen"Om ze terug te krijgen naar uw computer.

Gratis Download Data Recovery voor Windows

Share knop