sd-card

Hoe kan ik Ophalen verwijderde foto's vanaf een SD-geheugenkaart

“Ik heb per ongeluk een aantal foto's die gedachte zijn geüpload, maar ze hadden niet geweest. Ik weet dat de computer niet volledig zullen gegevens meestal verwijderen. Werkt SD-kaart werken op dezelfde manier? Wat kan ik doen om mijn foto's terug te krijgen?

Een heleboel mensen kunnen boven de moeite ondervonden, verwijderd enkele belangrijke foto's per ongeluk. Dus hoe je de foto's te herstellen van een SD-kaart?

We weten dat wanneer je bepaalde inhoud op de harde schijf verwijderen, Het is niet verdwenen, de computer gewoon markeren de ruimte zo weer bruikbaar en later schrijven dan over het. De SD-kaart is hetzelfde als harde schijf, u kunt gebruiken SD Card Recovery software om uw data terug, ook uw verwijderde foto's.

Download een proefversie van Gegevens Reocvery of Data Recovery for Mac en installeer het.

Herstel van verloren of verwijderde gegevens van SD-kaart in 3 Stappen

Stap 1: Start het programma en selecteer een recovery mode

Voer de data recovery na de installatie van de software op je computer. Selecteer "Lost File Recovery"-modus te starten.

sd card recovery

Stap 2: Kies uw SD-kaart en scan

U ziet een lijst van alle harde schijf en verwisselbare schijf te zien. Selecteer de SD-kaart en klik op de knop "Start" om het scannen te starten.

sd card recovery

Stap 3: Verwijderde foto's

De software zal uw SD-kaart te scannen en de resultaten in een lijst, alle verloren bestanden worden gesorteerd op categorie, gewoon vinden wat je wilt en klik op "Herstellen" knop om uw foto's terug te krijgen.

verwijderde foto's te herstellen van sd-kaart

Tips: U kunt de foto's in de lijst bekijken voordat herstellende, en "Status" in de lijst geeft de mogelijkheid van herstel. Bij voorbeeld, "Excellent" betekent dat het waarschijnlijk worden hersteld.

Share knop