recover data after iphone jailbreak

Hoe de iPhone gegevens te herstellen na jailbreak

Verlies ik al mijn gegevens als ik jailbreak mijn iPhone / iPad

Eerste op de hoogte, zult u geen gegevens van jailbreaking op de iPhone of iPad verliezen. Jailbreaking haalt beperkingen op iOS zodat we root-toegang tot de iOS-bestandssysteem en manager kan krijgen. Dit zal niet voorkomen dat u een back-up of het synchroniseren met iTunes. Maar Jailbreaking van welke manieren loopt altijd het risico gegevens te verliezen.

Zie ook:
Hoe je iOS 7.1.x jialbreak met Pangu op Windows
Hoe iOS 7.1.x met Pangu op Mac jailbreaken

Hoe de iPhone gegevens te herstellen na jailbreak

Fist of alle, krijgen een iPhone data recovery tool. Absoluut kunt u ook iTunes gebruiken om uw iPhone gegevens te herstellen.

Stap 1: Download iPhone data recovery (Mac-gebruiker klik hier) en installeer. Dat is een betrouwbaar programma dat uw apparaten kunnen scannen en herstellen eerdere contacten, SMS, notes, foto's, video's en meer.

Stap 2: Voer het programma na de installatie, kiezen voor de modus met de naam "Herstel van iTunes Backup File". En dan zul je een lijst van je alle iTunes back-upbestanden te zien, selecteert u de meest recente back-upbestand en klik op "Start Scan".

Stap 3: Na de scan, kunt u alle vorige inhoud in de iTunes back-upbestand een voorbeeld, kiezen die u wilt en klik op "herstellen". Je herstel van alle van hen nu.

Daarom, Je moet altijd back-up voordat jailbreak. Het duurt slechts een paar minuten, maar het zal een zeer belangrijke rol spelen in je leven.

Share knop