shift-delete files

Hoe te-Shift verwijderde bestanden te herstellen

“Shift Delete” is a shortcut key to delete files permanently. If you press the Shift key when you delete files, de verwijdering prullenbak zal overslaan en kon niet u hen terug door te selecteren “Herstellen” in het snelmenu direct, het systeem zou u zeggen dat de bestanden zijn permanent verwijderd. Maar wat kunnen we doen om -Shift verwijderde bestanden te herstellen Wanneer realiseert dat zij echt essentieel zijn. Dus, is er een manier om verwijderde bestanden te herstellen met “Verschuiving + Van”?

Wanneer een bestand wordt verwijderd van uw computer, de inhoud ervan niet onmiddellijk vernietigd, zelfs u op de Shift-toets. Windows markeert gewoon de harde schijf als beschikbaar voor gebruik door het overschrijven van andere inhoud. Als je iets kunt doen voordat Windows overschrijft dat een deel van de harde schijf met nieuwe bestanden. U kunt deze permanent verwijderde bestanden terug te krijgen.

Ten eerste downloaden krachtig data recovery software als volgt om verwijderde bestanden te herstellen.

Noot?Stop met het gebruik van de huidige schijf als belangrijkste schijf, Neem onveranderlijk houden alvorens te herstellen van de bestanden.

Stap 1. Voer het Shift-verwijderde bestand Reocvery, kiezen “Lost File Recovery”, de functie zal u helpen om de permanent verwijderde bestanden terug te krijgen.

Shift-deleted file recovery

Stap 2. Selecteer de partitie waarin u bestanden die zich eerder verwijderd. Klik vervolgens op “Begin” om het scannen te starten.

choose lost file partition

Stap 3. Alle herstelbare bestanden worden weergegeven in de volgende-interface ( Foto's als JPEG, JPG, PNG, TIF en etc. kan worden bekeken voordat herstel). U kunt kijken op de verwijderde bestanden met “Verschuiving + Van” en selecteer ze door ze vóór de bestandsnamen. Klik vervolgens op “Herstel” om ze terug te krijgen.

recover data

Gratis Download Data Recovery voor Windows

Share knop