shift-delete files

Hoe te-Shift verwijderde bestanden te herstellen

“Shift Delete” is een sneltoets om bestanden permanent te verwijderen. Als u op de Shift-toets ingedrukt wanneer u bestanden verwijdert, de verwijdering zal Prullenbak overslaan en je kon ze niet terug te krijgen door bepaalde “Herstellen” in het snelmenu direct, the system would tell you that the files have been deleted permanently. But what can we do to -Shift verwijderde bestanden te herstellen when realize they are really vital ones. Dus, is there any way to verwijderde bestanden te herstellen met “Verschuiving + Van”?

Wanneer een bestand wordt verwijderd van uw computer, de inhoud ervan niet onmiddellijk vernietigd, zelfs u op de Shift-toets. Windows markeert gewoon de harde schijf als beschikbaar voor gebruik door het overschrijven van andere inhoud. Als je iets kunt doen voordat Windows overschrijft dat een deel van de harde schijf met nieuwe bestanden. U kunt deze permanent verwijderde bestanden terug te krijgen.

Ten eerste downloaden krachtig data recovery software als volgt om verwijderde bestanden te herstellen.

Noot:Stop met het gebruik van de huidige schijf als belangrijkste schijf, Neem onveranderlijk houden alvorens te herstellen van de bestanden.

Stap 1. Voer het Shift-verwijderde bestand Reocvery, kiezen “Lost File Recovery”, de functie zal u helpen om de permanent verwijderde bestanden terug te krijgen.

Shift-deleted file recovery

Stap 2. Selecteer de partitie waarin u bestanden die zich eerder verwijderd. Klik vervolgens op “Begin” om het scannen te starten.

choose lost file partition

Stap 3. Alle herstelbare bestanden worden weergegeven in de volgende-interface ( Foto's als JPEG, JPG, PNG, TIF en etc. kan worden bekeken voordat herstel). U kunt kijken op de verwijderde bestanden met “Verschuiving + Van” en selecteer ze door ze vóór de bestandsnamen. Klik vervolgens op “Herstel” om ze terug te krijgen.

recover data

Gratis Download Data Recovery voor Windows

Share knop