samsung-galaxy-s4

Hoe te herstellen verloren foto's of video's van Samsung Galaxy S6 / 5/4

Zoals we weten, Samsung Galaxy S-serie hebben een mooie camera en een hoge resolutie scherm. U kunt zeer hoge kwaliteit video's te nemen & foto's om je heen, delen met je vrienden en familie, dat is echt cool.

Echter, er zijn nog steeds risico's van de foto's en video's te verliezen op elk moment als gevolg van het per ongeluk verwijderen of gegevens fout. Je moet een goede gewoonte van regelmatige back-ups vormen. Dan zal je niet in paniek als er iets belangrijk verliezen. Zelfs als je niet beschikt over een back-up, heb je nog kans om de foto's of video's herstellen met behulp Android Data Recovery.

Dr.Fone voor Android is een veilige & eenvoudig te gebruiken android data recovery programma en kan u helpen om de gegevens zoals foto's op te halen, video, contacten, SMS-berichten, documenten, muziek & archiefbestanden etc. op uw Galaxy S6/5/4.

Voorbereidingen

1. De terugwinning van de gegevens van de Android Download en installeer het. (Windows versie en Mac-versie)

2. Wortel uw Android telefoon. (Zie ook: Hoe root Android-apparaten.)

P.S. Voer geen upgrade naar Android 6.0, want het is moeilijk te wortel.

Stappen om gegevens te herstellen van Galaxy S6/5/4

Stap 1, Verbind uw Galaxy S6/5/4 met PC
Launching Dr.Fone voor Android, je zult het primaire venster hieronder krijgen. Sluit je Galaxy op de computer via een USB-kabel.

connect Galaxy S4 to computer

Stap 2, Enable USB-foutopsporing (Facultatief)
Als je USB-foutopsporing hebt ingeschakeld op je Galaxy S alvorens, kunt u deze stap overslaan, anders zult u een venster zoals hieronder. Volg de gedetailleerde uitdrukking in het venster om het nu ingesteld: Invoeren “Instellingen” > Klikken “Over Phone” > Kraan “Buildnummer” voor 7 tijden tot het krijgen van een notitie “U bent onder developer mode” of “Developer mode is ingeschakeld” > Terug naar “Instellingen” > Klikken “Developer opties” > Controleren “USB-foutopsporing”.

Voor meer informatie, U kunt dit bericht lezen: Hoe je USB-foutopsporing op uw Android-apparaten inschakelen.

enable usb debugging

Stap 3, Start het scannen van de gegevens op uw apparaat
Na kon de USB-foutopsporing, het programma zal het apparaat automatisch detecteren. Klik vervolgens op “Begin” om de gegevens op uw apparaat te analyseren. Houd er rekening mee dat je maar beter om de batterij meer dan houden 20% voordat u gaat scannen.

scanning-lost-data

Noot: Als uw apparaat niet is geworteld voordat, het programma start direct na het scannen van de analyse. Of moet u het programma Superuser machtiging op het scherm van de telefoon mogelijk. Klikt “Toestaan” wanneer het bericht verschijnt op het scherm van uw apparaat. Reservekopie vervolgens naar uw computer, en klik “Begin” op het scherm van het programma om het apparaat te scannen.

allow superuser authorization

Noot: Laat het apparaat niet los tijdens de scan, of de scan zal falen. Als het programma niet scannen te starten voor een lange tijd, probeer het opnieuw. En sommige aanwezige apparaten “Toestaan” knop enkele malen. Klikt het gewoon totdat het niet meer weergegeven of het programma te beginnen scan.

do not disconnect device

Stap 4, Bekijken en herstellen
Het aftastenproces zou een tijdje duren. Dan kunt u alle herstelbare gegevens gevonden in de scan resultaat gesorteerd per categorie een voorbeeld. Markeer die u wilt en klik op “Herstellen” om ze op te slaan op uw computer.

preview and recover

Noot: Verwijderde contacten, SMS-berichten, en andere anders worden ook weergegeven in het resultaat, en verwijderde SMS en contacten worden in rood weergegeven. U kunt ze te scheiden door de kleur.

Share knop