ios7-iphone5

Hoe om verloren gegevens na iOS Recover 7 Upgrade

ios7-iphone5Apple de nieuwste versie van het vlaggenschip van mobiele besturingssysteem - iOS 7 met bijna geheel andere interface van de versies die eerder kwam. Ik denk dat er veel fans zal het proberen ook dit systeem is nog steeds beta versie, dat deed ik. Maar ik maakte een grote fout die ik vergeten om een ​​back-up van mijn iPhone 4 en verloren alles van iPhone. Als u nog steeds niet upgraden naar iOS 7 en gaat het doen, Maak een backup van het op het eerste, zodat u kunt uw gegevens terugzetten vanaf iTunes.

En hier zal ik u kennismaken een andere manier om al uw gegevens na iOS herstellen 7 upgraden zonder iTunes. Wat we nodig hebben is een professionele iOS Data Recovery voor je iPhone of iPad. Wondershare Dr.Fone is een handig programma dat herstelt verloren data door het extraheren van uw iTunes back-upbestanden. Het wordt veel gebruikt in data recovery voor iPod, iPhone en iPad-serie. En het is zeker nuttig om gegevens verloren als gevolg van iOS herstellen 7 upgrade.

Download de gratis proefversie van het programma hieronder, en installeer deze op uw computer.

Hoe om verloren contacten herstellen, berichten,notities etc. van de iPhone / iPad na de upgrade naar iOS 7?

Stap 1, Sluit je iPhone aan computer
Dit programma starten en sluit je iPhone aan computer via USB-kabel. Deze iOS Data Recovery zal u tonen 2 recovery mode: "Herstellen van iOS-apparaat"En"Herstellen van iTunes back-upbestand", gewoon gaan met de standaard.

Stap 2, Toegang tot apparaat-systeem en scan
Nu, je nodig hebt om in het systeem voordat het scannen, volgens de onderstaande stappen:

1. Houd je iPhone en klik “Begin” knop.
2. Persing “Vermogen” en “Thuis” knoppen tegelijk voor 10 seconden.
3. Na 10 seconden, vrijlating “Vermogen” knop, maar blijven vasthouden “Thuis” een andere 10 seconden.
Daarna, zult u een bericht dat u met succes heeft ingevoerd het systeem te krijgen, en de software begint het scannen van uw iPhone.

Als u gebruik maakt van de iPhone 4S, iPhone 5, of Nieuwe iPad, je hoeft alleen maar te klikken op "Start" en dit programma zal automatisch toegang tot uw systeem en uw apparaat te analyseren.

Stap 3, Voorbeeld en de verloren gegevens te herstellen
Wanneer de scan afwerking, dit programma zal een lijst van alle gevonden gegevens in georganiseerd categorieën. U kunt markeren op verschillende categorieën om de gegevens in deze categorieën te herstellen door op "Herstellen". Of klik op een categorie en een voorbeeld van die foto, video of belgeschiedenis je nodig hebt om te herstellen. Als u alleen terug uw verwijderde degenen, U kunt de scan resultaat verfijnen door de schuifknop onderaan om alleen verwijderde items weer te geven.

Als u de optie "Herstellen van iTunes back-upbestand"Modus, vindt u alle iTunes-reservekopie lijst te zien, gewoon kiezen voor een volgens uw apparaat en de laatste back-upgegevens, klik "Start Scan", en dan vind je de gegevens te herstellen.

Share knop