iphone5

Hoe naar Lost Contacten van de iPhone herstellen zonder iTunes

Als u op zoek bent naar het gereedschap of artikel om te laten zien hoe je herstel verloren contacten van iPhone (iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3GS) zonder iTunes, Deze gids is wat je nodig hebt.

De meeste tijd, als u uw iPhone verbinden met iTunes, iTunes maakt een back-up van al uw gegevens zijn de contacten, zodat zelfs je verwijderde of verloren het contact van iPhone, je kunt ze eenvoudig terug te krijgen. Maar soms kan je kunt geen gegevens krijgen van uw back-up of de back-up is beschadigd en onbruikbaar ten gevolge van iets mis is met iTunes. En als je van je iPhone contacten verloren in die tijd, het lijkt erop dat je niets kunt doen.

Kan je iets echt? Niet! Door de speciale technologie van iOS-apparaten, Het is zeer moeilijk rechtstreeks bij de gegevens op de iPhone zelf, maar het is niet onmogelijk. Je hebt een hulpmiddel om u te helpen de verloren contacten van iPhone herstellen zonder iTunes. En dat is Wondershare Dr.Fone, een van de beste iPhone data recovery die kan ophalen 12 gegevenstypen (onder andere contacten) van iPhone gemakkelijk.

Download Wondershare Dr.Fone en installeer het.

Voordat de tutorial start, zou je beter wenden iPhone om de stroomvoorziening in het geval van de nieuwe gegevens overschrijven en influent om het scannen resultaat.

3 stappen om je contacten van iPhone terug te vinden zonder iTunes

Stap 1, Sluit je iPhone aan computer
Dit programma starten en sluit je iPhone aan de computer met USB-kabel. Deze tool biedt 2 modus herstellen: Herstellen van iOS-apparaat en Herstellen van iTunes back-upbestand. Kies gewoon de standaard.

Stap 2, voert u het apparaat systeem en scan
Als u kiest voor "Herstellen van iOS-apparaat"Modus, je nodig hebt om uw iPhone systeem in te voeren door het volgen 3 onderstaande stappen:
1. Houd je iPhone en klik “Begin” knop.
2. Persing “Vermogen” en “Thuis” knoppen tegelijk voor 10 seconden.
3. Na 10 seconden, vrijlating “Vermogen” knop, maar blijven vasthouden “Thuis” een andere 10 seconden totdat u het bericht met succes invoeren van krijgen.

Zodra u uw iPhone systeem in te voeren, deze tool zal uw iPhone automatisch scannen, en een lijst van alle data van de iPhone voor u die uw verloren contacten omvatten.

Stap 3, Een voorbeeld van de contacten en herstellen
Nu, gewoon kiezen "Contacten"Om een ​​voorbeeld, en kiezen welke contactpersoon u wilt herstellen door het merk te. Klik op "Herstellen"Om uw contactgegevens op te slaan op de computer. Als je hoeft alleen maar deze tool om de verwijderde contacten tonen, klik op de knop dia onderaan om alleen verwijderde items weer te geven.

Dat is alles Wondershare Dr.Fone kan u helpen om de verloren contacten van iPhone herstellen zonder iTunes, en alle contacten worden opgeslagen op de computer. Als u nodig hebt om ze te importeren in uw iPhone, je kunt proberen te gebruiken Wondershare MobileGo voor iOS.

Share knop