iphone5

Hoe om foto's voor de iPhone te herstellen van een iTunes Backup

Heb je ooit ontmoet een dergelijke situatie: Mijn iPhone is gebroken, en ik wil niet een ander Apple-apparaat in de hand die kunnen foto's hebben, mijn iCloud-account bevat geen foto's bevatten ook. Gelukkig, Ik heb gesynchroniseerd met iTunes gisteren. Dus hoe kan ik herstellen foto's van een iTunes back-up?

Apple ondersteunt om gegevens op te halen via iTunes backup, kun je alleen doen door het synchroniseren. Maar nu kunnen we hulp krijgen van enkele 3rd party software.

iOS Data Recovery is een professionele en makkelijk te gebruiken software die efficiënt kunnen helpen gegevens te herstellen van iTunes backup. Het kan verloren of verwijderde herstellen 12 gegevenstypen: contacten, berichten, Bel geschiedenis, kalender, notes, Herinnering, Safari bladwijzer, Filmrol, Photo Library, Foto streamen, Berichtbijlagen, Voice memo's, etc..

Download hieronder deze gratis trial versie en installeer deze op uw computer.

Hoe om foto's voor de iPhone 5/4S/4/3GS herstellen van iTunes backup?

Stap 1: Start de software en kies 'iTunes back-upbestand.

Bij de lancering van de software, kies "Herstellen van iTunes Backup File" label op de top. En dan zul je de interface van Uw keuze, De software scant uw computer en een lijst van alle iTunes-reservekopie van je iPhone op je PC, selecteren die u wilt uitpakken en klik op "Start Scan".

foto's te herstellen van itunes backup

Stap 2: Herstel verloren of verwijderde iPhone's.

Na het scannen klaar, alle bestanden in de back-up zou weergegeven voor u in categorieën, foto's bevatten. Je kunt ze vrij een voorbeeld. Kies dan voor mensen die je nodig hebt en klik op de knop "Herstellen" om ze op te slaan op uw computer.

recover iphone photos from itunes backup

De ontzagwekkende iTunes Backup Extractor is niet alleen om u te helpen de iPhone backup-bestanden uitpakken, en ondersteunt ook alle soorten iPad en iPod. Kan het herstellen van de 12 soorten gegevens omvatten uw verloren foto's, video, contacten, SMS / MMS, notities en Safari-bladwijzers. Aarzel niet om de trail versie te downloaden, omdat het uw problemen op te lossen!

Share knop