iOS - 8

Hoe te herstellen verwijderde foto's vanaf iOS 8

Per ongeluk verwijderen van foto's op uw iPhone of iPad zeker maken je gek. Eerder, je zou denken dat ze gewoon weg. Maar nu hebben we een kans om ze terug te krijgen.

Apple heeft iOS 8 beta aan ontwikkelaars voor het graven rond en ontdek nieuwe functies een paar dagen geleden. Als u hebt gedownload en geïnstalleerd de iOS 8, kunt u vinden dat de Photo app heeft twee nieuwe mappen met de naam 'Recent toegevoegd' en 'recent verwijderde' onder Albums. Zoals de naam al doet vermoeden, de foto's die je net in de 'Recent toegevoegd' map, terwijl de andere map 'Onlangs verwijderd' tijdelijk houdt de foto's die u onlangs hebt verwijderd. Dus, als je gewoon je foto's of afbeeldingen zijn verwijderd door een ongeval, je kunt ze eenvoudig herstellen.

ios8-foto's-onlangs-verwijderd

Als de foto's die u wilt herstellen niet in deze map, je kunt proberen om ze te herstellen van uw iTunes-reservekopie, zolang ze zijn gekopieerd voordat u. Volg deze eenvoudige stappen:

Stap 1: Open de iPhone Backup Extractor software, overschakelen naar 'herstellen van iTunes Backup File' op de bovenste. Dan kun je al je iTunes zie back-up bestanden van je iPhone, iPad en iPod Touch die ooit heeft gesynchroniseerd met iTunes (iTunes wordt automatisch een back-up van uw apparaten bij het synchroniseren). Selecteer degene die je wilt en klik op 'Start Scan' om het uit te pakken.

Stap 2: Wanneer de scan is voltooid, U kunt alle gegevens die de iTunes back-upbestand bevat een voorbeeld. Ze zijn gesorteerd op bestandstype. U kunt de verwijderde foto's te zien onder Foto's & Video categorie. Markeer de gewenste foto's en klik op de “Herstellen” knop om deze op te slaan op uw computer.

Stap 3: Run iTunes en re-sync de herstelde foto's naar uw apparaten.

Share knop

  • Jack chanel

    Goedertieren stromen recuperer données iphone que je ne sais jamais !! Ik heb dit probleem om te herstellen van iphone foto's opgelost, Merci beaucoup !!