iPhone-5-foto-herstel

Hoe te herstellen verwijderde foto's vanaf de iPhone

Q: Ik kreeg onlangs een iPhone 4 en zijn gelukkig snapping weg. Echter, Ik een lading foto's van fout die niet wilde verwijderen verwijderen. Ik heb geen back-ups maken via iTunes en noch Photostream of iets dergelijks. Dus wat ik kan doen om mijn foto's terug te krijgen.

JohnJackRice

Q: Ik synced net over 2,000 foto's van mijn camera roll op mijn iPhone 5S (draait op iOS 8) naar iPhoto op MacBook Pro Snow Leopard. Toen vroeg de prompt te verwijderen van foto's op telefoon, Ik klikte Ja. De toepassing was niet werkt na een tijdje dus ik gedwongen stoppen. Wanneer ik iPhoto lanceren opnieuw, de foto's er niet waren en de helft van de foto's op mijn broodje van de camera weg waren. Wanneer ik probeer te synchroniseren met mijn iPhone iPhoto, het zegt 0 foto's. Hoe herstel ik ze?

h1kk1chan


Foto's zijn niet daadwerkelijk verwijderd

Nadat u foto's op uw iPhone hebt verwijderd, ze zijn niet verdwenen, maar kan niet u weergegeven. Ze worden nog steeds ergens op de telefoon. En Apple niet wilt dat mensen toegang tot de gegevens van geschrapte beelden. Dus we moeten een derde partij iPhone data recovery gereedschap.

Gerelateerde:
Hoe haalt u tekstberichten van iPhone
Hoe te herstellen verloren contacten van iPhone

Uw aandacht aub!
Voordat we beginnen om de gegevens te herstellen, u zou moeten opmerken dat deze:

 1. Zet je iPhone in de flight mode en gebruik het niet tot je die foto's;
 2. Niet sync uw iPhone met iTunes, iCloud of andere terts-verschijnende partij gereedschap, vermijden "Verwijderde foto's" overschreven door nieuwe data.

6 methoden om verwijderde foto's te herstellen van iPhone

Hier introduceren we 6 manieren om te herstellen van de verloren of geschrapte foto's van iPhone. Lees hen en kies degene die mogelijk geschikt zijn voor uw huidige situatie. Tijdens het herstelproces, we wellicht iTunes of iCloud back-up.

 1. Foto's ophalen uit iCloud back-up met behulp van iPhone Backup Extractor software
 2. Foto's ophalen vanaf iTunes back-up met iPhone Photo Recovery tool
 3. Herstellen van verwijderde foto's rechtstreeks op de iPhone
 4. Ophalen van verwijderde foto's rechtstreeks vanuit iCloud (Gratis)
 5. Verloren foto's terugzetten vanaf iTunes back-up (Gratis)
 6. Herstellen van verwijderde foto's op de iPhone in werking stellend iOS 8 (Gratis)

Methode 1: Foto's ophalen uit iCloud back-up met behulp van iPhone Backup Extractor software

Deze methode is van toepassing op het geval van mensen verloren hun foto's maar een iCloud back-up. Vooral voor degenen die verloren hun iPhone maar willen de foto's om terug te gaan. Het is geschikt voor alle iPhone generatie dat lopende iOS 5 of hoger, met inbegrip van de nieuwste iPhone 6 En 6 Plus.

Download en installeer de iPhone backup extractor software voordat u de stappen.

Stap 1: Kies de herstelmodus en teken in uw iCloud

Na de installatie van de iPhone AnyFound Photo Recovery, Gelieve het programma en kiest u de herstelmodus van “Herstellen van iCloud back-upbestanden”, voert u uw Apple ID en wachtwoord om in te loggen. Het programma zou niet het bijhouden van uw account, wachtwoord of inhoud op elk moment tijdens uw sessies.

foto's ophalen uit iCloud

Stap 2: Download en analyse de iCloud back-up

Wanneer u ingelogd op iCloud, het programma zal een lijst van alle iCloud back-up bestanden in uw account. De meest recente kiezen en klik op Download, en kies vervolgens het type bestanden dat u zou willen downloaden, Klikken Volgende om door te gaan. Daarna, u kunt het scannen van de iCloud-inhoud. Klik op het Start Scan knop om te beginnen. Het zal u enige tijd duren., Gelieve te wachten tot het aftastenproces voltooid.

foto's ophalen uit iCloud

Stap 3: Bekijken en de gewenste foto's uit de iCloud back-up herstellen

Het scannen duurt een paar minuten. Eenmaal stopt, u kunt alle gegevens in het back-upbestand van iCloud bekijken, Als contactpersonen, berichten, foto's, notities en meer. Check ze en vink die u nodig hebt. Klik vervolgens op de Herstellen knop om te slaan ze op uw computer. Het programma wordt gevraagd of u wilt plaatsen de herstelde contacten, notities en berichten terug naar uw iPhone als het is verbonden met uw computer tijdens het herstelproces.

foto's ophalen uit iCloud


Methode 2: Foto's ophalen vanaf iTunes back-up met iPhone Photo Recovery tool

Deze methode is geschikt voor diegenen die hun iPhone met iTunes een reservekopie. Als je hebt verloren van uw foto's, heb uw iPhone rond. Of uw telefoon werd gestolen. U wilt de foto's terug. Dus neem een kijkje op hier, We zullen introduceren uitpakken van het back-upbestand van iTunes en de gewenste foto's gevonden. Download eerst de iPhone AnyFound Photo Recovery tool. Het heeft Windows en MACversie, Zorg ervoor dat download de juiste keuze.

Stap 1: Kies uw iTunes back-up en haal het

Voer het programma en overschakelen naar de modus voor “Herstellen van iTunes back-upbestand”. Dan zullen alle uw iTunes back-up op uw computer worden gevonden en vermeld. Uitgezocht naar de men u zin en tikken “Start Scan” uitpakken van het.

foto's vanaf iTunes back-up uitpakken

Stap 2: Bekijken en eerdere gegevens herstellen

Na een tijdje, alle gegevens in het back-upbestand wordt uitgepakt en weergegeven in categorieën. Het bevat verwijderde en bestaande items op uw apparaat. Om ze te scheiden, Gelieve inschakelen “Alleen de verwijderde items weergeven”. U kunt ze bekijken en vink de gewenste foto 's. Klik vervolgens op de “Herstellen” knop. De contacten, notities en berichten kunnen worden direct hersteld aan uw iPhone als je je iPhone is aangesloten op uw computer tijdens het herstelproces.

foto's vanaf iTunes back-up uitpakken


Methode 3: Direct scannen en herstellen van verwijderde foto's op de iPhone

Deze methode is alleen van toepassing op iPhone 4 en iPhone 3GS. Als u geen back-up van iCloud of iTunes back-up van uw iPhone, of uw back-ups zijn verouderd, dan is de laatste methode voor het gebruik van iPhone Data Recovery software de iPhone rechtstreeks scannen en proberen om ze te vinden. Download en installeer eerst de software.

Stap 1: Sluit je iPhone aan PC en Start het programma

Uw iPhone 4/3GS op de computer aansluiten, en voer het programma. Zoals hieronder ziet u het hoofdvenster. Overschakelen naar de “Geavanceerde modus” via de knop in de rechterbenedenhoek.

iphone fototerugwinning

U zal worden gevraagd te volgen van de 3-stap introductie Voer apparaat scanmodus. Het programma vraagt u een plugin te downloaden alvorens de iPhone apparaat scanmodus.

iphone fototerugwinning

Stap 2: Start het scanproces voor het zoeken van de verloren foto's

Nadat u op de “Begin” knop, en volg de stappen voor het invoeren van het apparaat scanmodus. Het programma zal analyse uw iPhone voor het verlies van gegevens.

iphone fototerugwinning

Stap 3: Voorbeeld en de verwijderde foto's te herstellen van iPhone

Na het scannen, alle gevonden gegevens worden weergegeven in categorieën, U kunt foto's bekijken door te kiezen Filmrol of Foto streamen. Vink die u wilt terugkeren en klik op “Herstellen” om ze op te slaan op uw computer.

iphone fototerugwinning

Noot: Foto's hier te vinden bevat verwijderd en ook het bestaande nog op de iPhone. Als u alleen wilt de verwijderde foto's te zien, Schuif de knop op de bovenkant van elkaar te scheiden: “Alleen de verwijderde items weergeven.”


Methode 4: Ophalen van verwijderde foto's rechtstreeks vanuit iCloud (Gratis)

Deze methode is van toepassing op alle iPhone generatie met iOS 5 of hoger. Als je verloren foto's net na back-up maakt met iCloud. U kunt direct vanuit iCloud back-up terugzetten.

Bij voorbeeld, u verwijderd slechts enkele foto's per ongeluk, maar je back-up van de iPhone met iCloud gisteren en duurde niet elke foto na die. Dan u kunt die foto's terugzetten uit de back-up direct. Of heb je je iPhone gestolen, maar u wilt terug te krijgen uw foto 's. Hebt u andere iOS apparaat zoals de iPad, u kunt uw iCloud-account op het inloggen, en de foto's van de iCloud back-up terugzetten. De foto's zou worden gedownload naar uw iPad. Hier zijn de stappen.

1. Op uw iOS-apparaat, Ga naar Instellingen > Algemeen > Software-Update. Als er een nieuwere versie van iOS beschikbaar is, Volg de onscreen instructies te downloaden en te installeren.

2. Zorg ervoor dat u een recente back-up terugzetten vanaf.
Op uw iOS 8 Apparaat: Ga naar Instellingen > iCloud > Opslagruimte > Opslag beheren, tik vervolgens op een apparaat in de lijst onder back-ups om te zien de datum en de grootte van de laatste back-up.
Op uw iOS 7 Apparaat: Ga naar Instellingen > iCloud > Opslagruimte & Reservekopie > Opslag beheren, tik vervolgens op een apparaat in de lijst onder back-ups om te zien de datum en de grootte van de laatste back-up.

3.Ga naar Instellingen > Algemeen > Reset, Tik vervolgens op “Wis alle inhoud en instellingen”.

Wis alle inhoud en instellingen

4. In de configuratie-assistent, gaat u verder met “Uw apparaat instellen”, Tik op herstellen vanaf een back-up, vervolgens aanmelden bij iCloud.
5. gaat u verder met “Kies back-up”, Kies uit een lijst met beschikbare back-ups in iCloud. Vervolgens zou de gegevens in het back-upbestand worden hersteld op uw telefoon.

iphone uit iCloud back-up herstellen

Noot: Vóór het terugzetten vanuit iCloud back-up, je moet alle inhoud en instellingen van je iPhone te wissen. U kunt verliezen uw nieuwe gegevens en instellingen.


Methode 5: Verloren foto's terugzetten vanaf iTunes back-up (Gratis)

Deze methode is van toepassing op alle iOS-apparaat. Als u niet de automatische synchronisatie optie in iTunes uitschakelt, het zal een back-up maken telkens wanneer u uw iPhone hebt gesynchroniseerd met uw computer. U kunt gemakkelijk de foto's ophalen met deze back-ups.

1. Sluit je iPhone aan de computer die uw back-upbestand heeft.
2. De iTunes lopen. Zorg ervoor dat het de nieuwste versie van iTunes.
3. Na iTunes herkende je iPhone, klik backup knop Herstellen, of kiest u bestand > Apparaten > Herstellen vanaf een back-up. Als u gebruik maakt van iTunes 10.7 of eerder, Klik met de rechtermuisknop op het apparaat uit de lijst en kies herstellen vanaf back-up.

iphone terugzetten vanaf iTunes back-up

Noot:
1. U moet altijd uw itunesfile up-to-date te houden. Of u kan uw nieuwe gegevens en instellingen verliezen omdat de iPhone volledig gewist zouden worden en ga terug naar de vorige status.
2. Er is geen manieren om een voorbeeld van de inhoud in de back-up, en u kunt niet kiezen om te herstellen van een deel van hen. Dit is het punt dat ik denk dat iPhone die Backup Extractor beter dan iTunes doet.


Methode 6: Herstellen van verwijderde foto's op de iPhone in werking stellend iOS 8 (Gratis)

De nieuwste iOS 8 heeft een nieuwe functie op foto app. U mag gevonden zijn er twee nieuwe mappen met deze naam “Onlangs toegevoegd” En “Onlangs verwijderd” onder Albums. Zoals de naam al doet vermoeden, de foto's die je net is in de “Onlangs toegevoegd” map terwijl de andere map “Onlangs verwijderd” tijdelijk houdt de foto's die u onlangs hebt verwijderd. Dus, als je gewoon je foto's of afbeeldingen zijn verwijderd door een ongeval, je kunt ze eenvoudig herstellen. Tik in de “Onlangs verwijderd” map en kies de gewenste. Tik vervolgens op “Herstellen”. De foto's zou worden verplaatst naar zijn originele plaats.

verwijderde foto's in iOS 8

Share knop

 • Frank

  ??Tenorshare iPhone????????????????????