iPhone-5-foto-herstel

Hoe te herstellen verwijderde notities van iPhone

Ik maakte aantekeningen in mijn klas met behulp van de app op mijn iPhone, maar een week later toen ik ging terug naar de toelichting werd verwijderd en verdwenen. Ik weet dat het op mijn telefoon, omdat ik keek het na de les. Is er een manier om het terug te krijgen? Ik gecontroleerd op mijn icloud maar er was niets van het bestaan.

Misschien heeft u het soortgelijke vraag eerder ontmoet. Wanneer u wilt weten van enkele belangrijke opmerkingen die u hebt gemaakt op uw telefoon, maar ze zijn gewoon verdwenen. U wilt terug te krijgen hen maar weet niet hoe. Goed, Dit artikel zal u vertellen wat te doen als u uw notities verloren zoeken.

3 Methoden om te herstellen verloren of verwijderde notities van iPhone

We zullen introduceren drie methoden voor verschillende situaties. Kies de juiste keuze voor jezelf. Als u back-up van uw telefoon voor, u kunt proberen de voormalige twee methoden. Of misschien heb je om te proberen een 3rd-party software, die is niet gratis. Maar houd er rekening mee dat als u niet zeker bent u ooit back-up uw telefoon, u zou beter eerst de derde methode. Omdat herstel van iTunes of iCloud back-up kan het overschrijven van de gegevens op uw telefoon.

1. Herstellen vanaf iCloud Backup
2. Terugzetten vanaf iTunes back-up
3. Scannen van iPhone en proberen te halen de verloren notities

Methode 1: Herstellen vanaf iCloud Backup

1. Wissen van uw iPhone, Tik op Instellingen > Algemeen > Reset > Wis alle inhoud en instellingen. U moet mogelijk uw toegangscode en Apple-ID wachtwoord opgeven voordat u alle inhoud en instellingen wist. Waarom zou ik dat doen? Omdat de enige manier om van een iCloud back-up te herstellen van de Setup Assistant is. Om naar de configuratie-assistent op een apparaat u al ingesteld, u zult moeten alle inhoud op je iPhone te wissen en opnieuw instellen.
2. Schakel uw apparaat. Moet u een Hello-scherm.
3. Voer de stappen uit in de iOS-configuratie-assistent. Verbinding met een Wi-Fi-netwerk en stappen totdat u het scherm apparaat instellen.
4. Kraan terugzetten van een iCloud Backup. vervolgens aanmelden bij iCloud.
5. Kies een back-up. Kijk naar de datum en de grootte van elk en halen de meest relevante. Nadat u een back-up, de overdracht wordt gestart.
6. Als u hebt gekocht, iTunes of de App Store inhoud met behulp van meerdere Apple-ID 's, u zal worden gevraagd te melden bij elk. Als u een wachtwoord bent vergeten, u kunt deze stap overslaan onttrekken en steken het later.
7. Blijf verbonden. Als u Wi-Fi verbreekt voordat het proces is voltooid, het herstelproces onderbroken totdat u opnieuw verbinding maakt. Geven van de procestijd te voltooien. Terugzetten vanaf een back-up kan een tijdje duren, afhankelijk van de grootte van de back-up en de snelheid van het netwerk.

uw telefoon instellen

Methode 2: Terugzetten vanaf iTunes back-up

1. Sluit uw apparaat aan op de computer waarop u de back-up opgeslagen op.
2. Open iTunes. Als iTunes je vertelt dat er is een update voor iOS, Download de nieuwste versie.
3. Ga naar Bestand > Apparaten > Back-up terugzetten. Als u Windows gebruikt en een bestandsmenu niet wordt weergegeven, Druk op de Alt-toets.
4. Kijk naar de datum en de grootte van elke back-up en halen de meest relevante.
5. Klik op restore en wacht tot het proces te voltooien. Uw apparaat zal opnieuw opstarten en vervolgens te synchroniseren met uw computer. Blijf verbonden, totdat de synchronisatie is voltooid.

Methode 3: Scannen van iPhone en proberen te halen de verloren notities

Als u geen back-up van uw iPhone of niet zeker dat ooit deed, dan kunt u proberen deze methode. Wij zullen sommige 3rd-party programma's gebruiken om rechtstreeks scannen van je iPhone en proberen te vinden van de verloren notities. Wanneer u een bestand op uw telefoon, u wegvagen uitsluitend naar de index-bestand, het bestand nog bestaat, tot worden overschreven door nieuwe gegevens. Dit geeft ons de mogelijkheid om het te herstellen.

Voor het ophalen van de verwijderde notities op uw iPhone, u moet eerst een iPhone data recovery programma installeren. Er zijn veel van dit soort software op de markt nu, hier gebruiken we Dr.Fone bijvoorbeeld.
1. Download het programma hier. Of ga naar de officiële website.
2. Installeren.
3. U bent verondersteld om te installeren van de nieuwste versie van iTunes. Omdat het programma noem partiële functie van iTunes. Maar je hoeft niet om ze te draaien op hetzelfde moment, en het is best om te schakelen de automatische synchronisatie in iTunes. (Start iTunes > Uitgeven > Voorkeuren > Apparaten, controleren “Voorkomen van iPods, iPhones, en iPads van automatisch synchroniseren”.)
3. Verbind uw iPhone met de computer en uitvoeren van Dr.Fone. Standaard, het detecteert automatisch uw iOS-apparaat en toont het venster voor “Herstellen van iOS-apparaat”.
iphone notities herstellen-01
4. Klik op het “Start Scan” knop om te starten met het scannen van je iPhone voor geschrapte of verloren notities. Het aftastenproces kan enkele minuten duren. Als u ziet dat de gegevens die u zoekt er is, dan kunt u klikken op de “Pauze” knop om het proces te stoppen.
iphone notities herstellen-01
5. Zodra het aftastenproces voltooid, u kunt een scan resultaat zien. Gegevens ontbreekt zowel bestaande worden weergegeven in de categorieën. U kunt de optie jatten “Alleen de verwijderde items weergeven” aan. Door te klikken op het bestandstype aan de linkerkant, u kunt de verwijderde notities bekijken. En er is een zoekvak op de bovenkant rechts, waar u kunt zoeken naar een specifiek bestand door het typen van een sleutelwoord.
iphone notities herstellen-01
6. Wanneer u de gegevens moet u, gewoon het vakje en druk op de “Terug naar Computer” knop. Voor SMS-berichten, iMessage, contacten, en notities, u kunt “Terug naar Computer” of “Terug naar apparaat”.

Dat is alles wat van de drie methoden voor het ophalen van de verloren notities. We hopen dat dit zal u helpen. Houd er rekening mee dat als u vindt enkele belangrijke informatie verloren, geen paniek, maar om oplossingen te vinden.

Share knop

  • jingporan

    Goedertieren stromen recuperer données iphone que je ne sais jamais !! J'ai déjà résolu ce problème de recuperer merkt op iphone, Merci beaucoup !!