iPhone-5-foto-herstel

Hoe te herstellen verwijderde notities van iPhone

Ik maakte aantekeningen in mijn klas met behulp van de app op mijn iPhone, maar een week later toen ik ging terug naar de toelichting werd verwijderd en verdwenen. Ik weet dat het op mijn telefoon, omdat ik keek het na de les. Is er een manier om het terug te krijgen? Ik gecontroleerd op mijn icloud maar er was niets van het bestaan.

Misschien heeft u het soortgelijke vraag eerder ontmoet. Wanneer u wilt weten van enkele belangrijke opmerkingen die u hebt gemaakt op uw telefoon, but they are just gone. You want to get them back but don’t know how. Goed, this article will tell you what to do when you find your notes lost.

3 Methods to Recover Lost or Deleted Notes from iPhone

We zullen introduceren drie methoden voor verschillende situaties. Kies de juiste keuze voor jezelf. Als u back-up van uw telefoon voor, u kunt proberen de voormalige twee methoden. Of misschien heb je om te proberen een 3rd-party software, die is niet gratis. Maar houd er rekening mee dat als u niet zeker bent u ooit back-up uw telefoon, u ’ d de derde methode beter eerst proberen. Omdat herstel van iTunes of iCloud back-up kan het overschrijven van de gegevens op uw telefoon.

1. Herstellen vanaf iCloud Backup
2. Terugzetten vanaf iTunes back-up
3. Scannen van iPhone en proberen te halen de verloren notities

Methode 1: Herstellen vanaf iCloud Backup

1. Wissen van uw iPhone, Tik op instellingen > Algemeen > Reset > Wis alle inhoud en instellingen. U moet mogelijk uw toegangscode en Apple-ID wachtwoord opgeven voordat u alle inhoud en instellingen wist. Waarom zou ik dat doen? Omdat de enige manier om van een iCloud back-up te herstellen van de Setup Assistant is. Om naar de configuratie-assistent op een apparaat u al ingesteld, u ’ ll behoefte te wissen van alle inhoud op uw iPhone en opnieuw instellen.
2. Schakel uw apparaat. Moet u een Hello-scherm.
3. Voer de stappen uit in de iOS-configuratie-assistent. Verbinding met een Wi-Fi-netwerk en stappen totdat u het scherm apparaat instellen.
4. Kraan terugzetten van een iCloud Backup. Vervolgens aanmelden bij iCloud.
5. Kies een back-up. Kijk naar de datum en de grootte van elk en halen de meest relevante. Nadat u een back-up, de overdracht wordt gestart.
6. Als u ’ ve gekochte iTunes of de App Store inhoud met behulp van meerdere Apple-ID's, u ’ ll worden gevraagd te melden bij elk. Als u een wachtwoord bent vergeten, u kunt deze stap overslaan onttrekken en steken het later.
7. Blijf verbonden. Als u Wi-Fi verbreekt voordat het proces is voltooid, het herstelproces onderbroken totdat u opnieuw verbinding maakt. Geven van de procestijd te voltooien. Terugzetten vanaf een back-up kan een tijdje duren, afhankelijk van de grootte van de back-up en de snelheid van het netwerk.

uw telefoon instellen

Methode 2: Terugzetten vanaf iTunes back-up

1. Sluit uw apparaat aan op de computer waarop u de back-up opgeslagen op.
2. Open iTunes. Als iTunes je vertelt dat er ’ s een iOS-update, Download de nieuwste versie.
3. Ga naar Bestand > Apparaten > Back-up terugzetten. Als u ’ opnieuw met behulp van Windows en een bestandsmenu niet wordt weergegeven, Druk op de Alt-toets.
4. Kijk naar de datum en de grootte van elke back-up en halen de meest relevante.
5. Klik op restore en wacht tot het proces te voltooien. Uw apparaat zal opnieuw opstarten en vervolgens te synchroniseren met uw computer. Blijf verbonden, totdat de synchronisatie is voltooid.

Methode 3: Scannen van iPhone en proberen te halen de verloren notities

Als u haven ’ t back-up van uw iPhone of niet zeker dat ooit deed, dan kunt u proberen deze methode. We will use some 3rd-party programs to directly scan your iPhone and try to find the lost notes. When you delete a file on your phone, you just delete the index file, the file still exists, until be overwrited by new data. This gives us the opportunity to restore it.

To retrieve the deleted notes on your iPhone, you need to install an iPhone data recovery program first. There are many this kind of software on the market now, here we use Dr.Fone for example.
1. Download the program hier. Or go to the officiële website.
2. Install it.
3. You’re supposed to install the latest version of iTunes. Omdat het programma noem partiële functie van iTunes. Maar je hoeft niet om ze te draaien op hetzelfde moment, en het is best om te schakelen de automatische synchronisatie in iTunes. (Start iTunes > Uitgeven > Voorkeuren > Apparaten, controleren “Voorkomen van iPods, iPhones, en iPads van automatisch synchroniseren”.)
3. Verbind uw iPhone met de computer en uitvoeren van Dr.Fone. Normaal, het detecteert automatisch uw iOS-apparaat en toont het venster voor “Herstellen van iOS-apparaat”.
iphone notities herstellen-01
4. Klik op het “Start Scan” knop om te starten met het scannen van je iPhone voor geschrapte of verloren notities. Het aftastenproces kan enkele minuten duren. Als u ziet dat de gegevens die u zoekt er is, dan kunt u klikken op de “Pauze” knop om het proces te stoppen.
iphone notities herstellen-01
5. Zodra het aftastenproces voltooid, u kunt een scan resultaat zien. Gegevens ontbreekt zowel bestaande worden weergegeven in de categorieën. U kunt de optie jatten “Only display the deleted items” aan. Door te klikken op het bestandstype aan de linkerkant, u kunt de verwijderde notities bekijken. En er is een zoekvak op de bovenkant rechts, waar u kunt zoeken naar een specifiek bestand door het typen van een sleutelwoord.
iphone notities herstellen-01
6. Wanneer u de gegevens moet u, gewoon het vakje en druk op de “Terug naar Computer” knop. Voor SMS-berichten, iMessage, contacten, en notities, u kunt “Terug naar Computer” of “Terug naar apparaat”.

Dat ’ s alle drie methoden voor het ophalen van de verloren notities. We hopen dat dit zal u helpen. Houd er rekening mee dat als u vindt enkele belangrijke informatie verloren, geen paniek, maar om oplossingen te vinden.

Share knop

  • jingporan

    Bedankt aan data iphone dat ik nooit weet op te halen !! Ik heb dit probleem op de iPhone Notes herstellen opgelost, heel erg bedankt !!