verwijderde berichten van android

Hoe te herstellen verwijderde berichten van de Samsung Galaxy S5/S6

Q:”Mij wegvagen per ongeluk gehele gesprek van SMS-berichten in plaats van 2 specifieke berichten. Hoe herstel ik mijn verwijderde berichten? Ze waren niet een back-up maken door wolk.” – gevraagd door ariat89

Iedereen kan dit probleem tegenkomen. Dus is de vraag, hoe u kunt ophalen van de berichten? Het antwoord is, terugzetten vanuit het back-upbestand is altijd de beste oplossing als je een goede back-gewoonte. Maar als u niet een back-up hoeft? maak je geen zorgen, Dit artikel zal u voorzien van een oplossing.

Zie ook: Hoe te herstellen verloren foto's of video's van de Samsung Galaxy S6/5/4

Waarom wij de verwijderde berichten kunt ophalen?

Wanneer u een bericht op uw telefoon, In werkelijkheid, het doet niet echt verwijderd maar wees onzichtbaar. De telefoon gewoon verwijderen van de index-bestand, dus je niet meer zien. Maar het bestaat nog steeds op uw telefoon. Dat is de reasion waarom we krijgen sommige mogelijkheden het bericht terug te vinden.

Hoe u kunt ophalen van verwijderde berichten van Samsung Galaxy

We moeten een programma dat kan je telefoon scannen en proberen terug te krijgen gegevens. Er zijn veel van dit soort software, als Dr.Fone voor Android, Aiseesoft, etc.. Dus hoeft je te selecteren van een van hen en volg de instructies. Hier zullen we Dr.Fone voor Android gebruiken als een voorbeeld.

1. Download Androïde Data Recovery programma hier, of haar officiële website.
2. Root van uw telefoon. (Zie ook: Hoe root van uw Galaxy S5)
3. USB-foutopsporing inschakelen op je telefoon.
4. Installeer het programma en voer het, Vervolgens sluit u uw Samsung Galaxy S5 naar de PC. Het programma zal beginnen met het aansluiten van het apparaat en uw computer. Een app genaamd MobileGo worden automatisch geïnstalleerd op uw telefoon te garanderen van de verbinding en herstel processen. En gelieve niet worden gestart elke andere Android beheersoftware tijdens dit proces.
galaxy verbinden met computer
5. Selecteer de typen gegevens die u wilt zoeken: contacten, SMS, Oproep Logs, WhatsApp berichten & bijlagen, foto's, video, audio, of een andere dossiers. Check ze en klik op volgende om verder te.
gegevenstype selecteren
6. Een scanmodus opslag selecteren: Voor verwijderde bestanden of Scan naar alle bestanden. Druk op volgende.
Selecteer scanmodus
7. Klik op de knop Start om te beginnen met het scannen.
8. Wacht een paar minuten totdat het proces is voltooid. Het programma zal alle gescande gegevens in lijsten. Selecteer de gegevens die moeten worden hersteld en klik op herstellen. U kunt een pad op uw computer deze herstelde gegevens opgeslagen als een HTML- of TXT-bestand.
Noot: De verwijderde die zal in oranje en bestaande in het zwart. U kunt ze te scheiden met behulp van de knop boven: Alleen verwijderde items weer te geven.
Recover verwijderde gegevens

Share knop

 • disqus_jgdfkRwlBN

  Het programma can´t mijn apparaat gedetecteerd! Wat te doen? Mij zijn volger uw opties wanneer het mislukt.

  • Zullen

   Wat is uw telefoonmodel en de uitgevoerd android versie?

 • Genn

  ?????????? ??? (WhatsApp,Viber) ?? 300?.
  ??????????? ??????? 300?.
  ??????? ????? 300?.
  ????????!
  ???????? ??????????????!
  ?????? ?? ?????.

  SMS-ya@Live.ru