iphone5

Hoe om verwijderde berichten gemakkelijk te herstellen van iPhone

Er zijn zoveel mensen na de vragen over hoe verwijderde SMS berichten herstellen van iPhone 5/4s/4/3gs, en ook zij zullen velen antwoorden over een aantal handige tools of korte tutorials. Maar de meeste van hen kan het probleem niet oplossen. Daarom schrijf ik een volledige gids om u te laten zien hoe om verwijderde berichten van de iPhone herstellen zonder iTunes.

Wanneer u uw belangrijke berichten zijn verwijderd, maak je geen zorgen en take it easy. De meest geschikte methode is het verbinden met iTunes, en iTunes gebruiken om de back-up. Als je ontdekt dat je niet kunt gebruiken iTunes of de back-up is nog te vroeg om de recente bericht terug te vinden, je kunt proberen om een ??speciaal gereedschap te gebruiken - iPhone SMS Recovery helpt u. En Wondersare Dr.Fone is een soort van grote iPhone SMS Recovery die uw verwijderde berichten kunnen herstellen van iPhone zonder iTunes veilig.

Download Wondershare Dr.Fone en installeer het.

Hoe om verwijderde SMS berichten herstellen van iPhone 5/4S/4/3GS

Stap 1, Sluit je iPhone aan computer
Nadat u dit programma te installeren, sluit je iPhone met de computer, en uitvoeren van deze programma. Dit programma zal uw apparaat herkennen en tonen u de volgende instructie. U kunt zien 2 mode hebben verstrekt door dit programma, een is "Herstellen van iOS-apparaat", en de andere is "Herstellen van iTunes back-upbestanden". Volg gewoon de standaard.

Stap 2, Zet de iPhone in DFU-modus en scant het apparaat
Nu dit programma laten zien hoe je je iPhone in te voeren in DFU Mode, je kunt het doen volgens onderstaande stappen:
1. Houd je iPhone en klik “Begin” knop.
2. Persing “Vermogen” En “Thuis” knoppen tegelijk voor 10 seconden.
3. Na 10 seconden, vrijlating “Vermogen” knop, maar blijven vasthouden “Thuis” een andere 10 seconden.
Als je verteld dat je de DFU mode hebt ingevoerd, laat de “Thuis” knop, en het programma begint te scannen uw iPhone als volgt.

Stap 3, Voorbeeld en verwijderde berichten van de iPhone
Na de scan, al uw gegevens op je iPhone of verloren van de iPhone zijn te vinden en die in georganiseerde categorieën. Om uw berichten te vinden, controleer de “berichten“, die telefoonnummers bevat, E-mail adres en de inhoud van de boodschap. U kunt alle berichten bekijken en markeer die u wilt en klik op “Herstellen” knop aan de onderkant om ze allemaal op te slaan op uw computer met een klik. Als u alleen terug uw verwijderde degenen, U kunt de scan resultaat verfijnen door de schuifknop onderaan om alleen verwijderde items weer te geven.

Deze iPhone SMS Recovery kan niet alleen uw berichten te herstellen van iPhone, maar ook kan belgeschiedenis herstellen, contacten, notes, foto's, video's etc.

Share knop

  • symon200

    Hallo ! maar de mar visszaállitott telefoon szeretnem schoon uzeneteket visszaállitani z niet de machine