Recycle_Bin_-_full

Hoe te herstellen verwijderde bestanden uit de Prullenbak

Je moet per ongeluk hebt verwijderd een aantal belangrijke bestanden door op de knop "Verwijderen" voor, en meestal kan je ze terug uit de prullenbak. Maar u kunt de Prullenbak soms leeg, dan kon de verwijderde bestanden niet worden gevonden in het. U denkt misschien dat deze bestanden worden permanent verdwenen, terwijl de echte feit is dat je nog steeds een grote kans om de verwijderde bestanden te herstellen uit de Prullenbak ook al geleegd.

Wat je nodig hebt is gewoon een professionele Prullenbak data recovery software, die kunnen helpen om de bestanden verwijderd uit Prullenbak, legen van de Prullenbak, "Shift + De "etc..

Tips: Installeer de Data Recovery Software op dezelfde partitie waar uw verloren gegevens in, of uw oorspronkelijke gegevens zullen worden overschreven.

Stap 1: Selecteer het bestand dat u wilt herstellen

Installeer en start de data recovery-software, selecteer het type bestand dat u wilt herstellen, zoals foto's, audio, video, documenten en e-mail. U kunt ook kiezen voor "alle bestandstypen" als u al uw verloren bestanden te herstellen.

recycle bin file recovery

Stap 2: Kiezen om verwijderde bestanden te herstellen van Prullenbak

Om bestanden verwijderd uit prullenbak herstellen, u kunt "Prullenbak" hier controleren, de software zal zoeken alle verwijderde bestanden in de Prullenbak.

recycle bin file recovery

Als u nodig hebt, u kunt controleren “Enable Deep Scan” meer uitgebreide scan voor verloren bestanden uit de prullenbak te krijgen, zoals verloren als gevolg van opmaak. Natuurlijk, Dit zal vragen om veel meer tijd.

Stap 3: Recover verwijderde bestanden uit de Prullenbak

Na het scannen, U kunt de scan resultaat een voorbeeld. Alle herstelbare bestanden aan de linkerkant worden getoond. Controleer die u wilt en klik op "Herstellen" om ze terug te krijgen.

excel file recovery

Noot: we je aanraden om de herstelde bestanden op te slaan op een andere partitie, anders de bronpartitie, het vermijden van data overschreven.

Share knop