gegevens herstellen van iPad

Hoe te herstellen verwijderde bestanden van iPad

Heb je ooit verwijderd van uw iPad bestanden of uw gegevens verloren? Deze is geen prullenbak op uw iPad, kunnen we niet ongedaan maken op de delete. Maar we kunnen een iPad recovery software te gebruiken om ons te helpen.

iPad Data Recovery software is een hulpprogramma van derden, het stelt ons in staat om de iPad rechtstreeks scannen en verwijderde notes, foto's, video, muzikanten, contacten, kalender en zo voort, het werkt goed met iPad 1, iPad 2, de nieuwe iPad en iPad 4, zelfs iPad mini. U kunt ervoor kiezen om alle van de verloren gegevens te herstellen of gewoon herstellen een bestandstype dat u wilt. Het is aan u!

Download een gratis proefversie van iPad Data Recovery hieronder eerst.

Hoe te herstellen verwijderde bestanden van iPad 1/2/3/4/Mini Direct ?

Stap 1: Sluit uw iPad aan op de computer en scan

Een) Voor iPhone iPad iPad mini, iPad met Retina-display, De nieuwe iPad, iPad 2 gebruikers (iPad 1 gebruiker kan deze doorgaan naar volgende):
Na het installeren van de iPad data recovery, start het programma en sluit je iPad aan op de computer. U vindt de interface van Uw keuze. Klik op de grote “Start Scan” knop, het scanproces start onmiddellijk.

Recover verwijderde gegevens van ipad

B) Voor iPad 1 gebruiker:
Als je iPad gebruiken 1, het programma zal u vragen om een ??plug-in eerst te downloaden wanneer u uw iPad aan te sluiten op de computer. En na het downloaden, je nodig hebt om je apparaat te krijgen in DFU mode dan is de software kan diep scant u het apparaat. Het programma zal leren hoe dit te doen:

1) Houd uw iPad en klik op de “Begin” knop.
2) Door op de “Vermogen” En “Thuis” knoppen tegelijk voor 10 seconden.
3) laat de “Vermogen” knop, maar toch blijven vasthouden “Thuis” knop voor een ander 15 seconden.

gegevens herstellen van iPad

Stap 2: Controleer de scanresultaten en kies gegevens te herstellen

Het scanproces zou een paar minuten duren. U kunt alle gevonden gegevens een voorbeeld na het scannen afwerking. Controleer de gegevens die u wilt, Klik vervolgens op “Herstellen” om ze allemaal op te slaan op uw computer.

bekijken en herstellen van ipad verwijderd fils

Noot: Hier vermelde gegevens omvatten de verwijderde gegevens en degenen die nog steeds op uw iPad. U kunt de knop schuiven om verwijderde items weer alleen.

Share knop