recover-data-from-flash-schijf

Hoe te herstellen van gegevens van USB Flash Drive?

Nu meer en meer mensen hebben een data back-up plan om gegevensverlies te voorkomen. De meeste van hen zijn waarschijnlijk hun cruciale gegevens op het draagbare apparaat, zoals een USB-stick te kopiëren. Maar als de gegevens op de USB flash drive verloren, hoe konden ze doen? Ze nodig hebben om de gegevens te herstellen.

Hoe om bestanden te herstellen vanaf een USB Flash Drive in Windows?
In dat geval, een betrouwbare USB data recovery software kan u helpen om uit het bos. USB flash drive recovery software is de zeer degene die u machtigt om verwijderde, geformatteerde, verloren gegevens van de USB flash drive in Windows 8, 7, XP en Vista.

Hieronder zijn de eenvoudige stappen:
Stap 1. Download & installeren & lopen deze USB data recovery programma. Plaats uw USB flash drive in uw pc.

Stap 2. Ongeacht de bestanden worden verwijderd of je net geformatteerd de USB flash drive, kiezen “Lost File Recovery“, deze USB data recovery zou deze bestanden terug te krijgen.

Stap 3. Selecteer je stick uit de partitie lijst, en klik “Begin” om het scannen te beginnen.

Stap 4. Na het scannen, Een venster-explorer-achtige venster. Vouw de mappen in de linkerkolom en markeer de mappen die u wilt herstellen, vervolgens de bestanden worden weergegeven op het rechter deel van de software, kunt u de bestanden die zouden worden teruggevorderd een voorbeeld, maar als er “Geen voorbeeld beschikbaar. Het bestand wordt beschadigd”, vervolgens de bestanden kunnen worden vernietigd.

Noot: Heeft de herstelde bestanden op de originele plek niet opnieuw op te slaan.

Download de USB Flash Drive Recovery nu.

Share knop