seagate-GoFlex-harde-schijf

Hoe om verloren gegevens van Seagate GoFlex Ophalen

De meeste mensen de voorkeur aan externe harde schijf te gebruiken als een belangrijke back-up of overdracht gereedschap. Om enkele verlengt, Externe harde schijf is stabieler dan de harde schijf van de computer als gevolg van de werking van het systeem, en gemakkelijker te dragen dan computer. Maar je kan nog steeds niet te wijten aan bekende en onbekende redenen van externe harde schijf niet tot het verlies van gegevens ramp, zelfs u Seagate GoFlex.

Wanneer u de gegevens verloren gaan of aan de externe harde schijf beschadigd, Ik denk dat je zal contact met Seagate om uw gegevens terug te herstellen in een keer. Dus deed ik eerder. Maar toen ik ontdekte dat de data recovery service van Seagate is te duur, Ik besloot om nog een goedkoop maar veilig hulpmiddel vinden om mijn gegevens terug te krijgen, en maak een tutorial voor iedereen die het nodig hebben.

Voordat de tutorial start, moet je duidelijk maken dat de bestanden die je denkt dat ze verloren zijn gegaan als gevolg van het verwijderen of formatteren zijn eigenlijk nog steeds ergens op je harde schijf. Omdat de ruimte de bestanden innemen alleen gemarkeerd als “beschikbaar voor hergebruik” en de bestanden onzichtbaar. Zodra u uw gegevens kwijt, kunt u stoppen met uw Seagate GoFlex om de nieuwe gegevens op te slaan, anders uw gegevens kan niet meer terug te vinden.

En dan te downloaden Wondershare Data Recovery en installeer het.

Hoe terug te krijgen van de verloren bestanden van Seagate GoFlex?

Stap 1, Dit programma starten en kies het type bestand voor herstel
Wanneer het programma start, het gaat naar Wizard recovery mode als standaard, en je hoeft alleen maar te beantwoorden 2 vragen om uw verloren gegevens te herstellen met deze Data Recovery. De eerste is om het type bestand dat u wilt ophalen van uw harde schijf te kiezen. Als u kiest voor de Standaardmodus, kunt u dezelfde herstellende resultaat te bereiken door te kiezen voor “Lost File Recovery“. Maar de modus Wizard is makkelijker te bedienen.

external hard drive recovery file types

Stap 2, Kies "externe verwijderbare apparaten"
In deze stap, je hoeft alleen maar het antwoord voor te kiezen "Waar heb je verloren bestanden". Omdat u uw bestanden verloren van Seagate GoFlex - een externe harde schijf, we kiezen gewoon "externe verwijderbare apparaten"Als het antwoord en klik op"Volgende"Om verder te gaan. Wanneer start het scannen, controleren “Enable Deep Scan“, die u kan helpen terug verloren bestand te vinden meer volledig.

external hard drive recovery

Stap 3, Voorbeeld en herstellen van gegevens van GoFlex
Wanneer de scan voltooid, u kunt zien alle herstelbare gegevens zijn genoteerd aan de linkerkant met type Bestand en Pad. U kunt een voorbeeld van een voor een en inrichting wie van hen moet herstellen. Deze Data Recovery kunt u een voorbeeld gangbare beeldformaten, documenten, behaalt etc. Je hoeft alleen maar te klikken op "Herstellen"Om de gegevens op te slaan naar een andere partitie.

excel file recovery

Makkelijk naar rechts gebruiken? Waarom niet komen en proberen nu?

Share knop