WD-My-Passport

Western Digital My Passport gelen Kayıp Veri kurtarma nasıl?

Als u verwijderde een aantal belangrijke bestanden of gewoon geformatteerd uw WD My Passport met fout, of verloren bestanden als gevolg van de harde schijf corruptie of virusaanval. Raak niet in paniek te zijn, Volg deze handleiding om uw gegevens te herstellen met Wonderhare Data Recovery nu.

Voordat het herstel gids stappen, je moet aandacht besteden aan een ding: Zodra uw bestanden verloren gaan van WD My Passport met elke situatie, kunt u stoppen met het naar alle nieuwe bestanden op te slaan. Zodra de nieuwe bestanden overschrijven van uw oude, uw bestanden is echt zo moeilijk om terug genomen.

Nu, downloaden Wondershare Data Recovery en installeer het

Waarschuwing: NOOIT het programma NIET installeren op dezelfde partitie waar je gegevens kwijt voor het vermijden overschrijven.

Nu, laten we proberen om uw gegevens te herstellen van WD My Passport.

Stap 1, Selecteer "Lost File Recovery"-modus om de My Passport data recovery-proces
Sluit uw My Passport met computer, en start deze Data Recovery, zult u een venster dat biedt zien 3 herstel modes voor u als u kiest voor de "Standard mode". U kunt kiezen "Lost File Recovery"Modus om het herstel te starten.

Stap 2, Selecteer de partitie van My Passport te scannen voor verloren bestanden
Nu, kunt u de lijst van alle harde schijven op uw computer zien zijn WD My Passport. Je hoeft alleen maar de gegevens te selecteren verloren partitie van My Passport, en klik op "Begin"Doorgaan. U kunt ook markeren op "Enable Deep Scan"Om de betere scanresultaten krijgen.

Stap 3, Voorbeeld en bestanden herstellen van WD My Passport
Wanneer de scan voltooid, zie je alle gevonden bestanden worden weergegeven aan de linkerkant van het programma ramen met type & pad. U kunt ze bij naam en selecteer wat u wilt herstellen door op "Herstellen"Knop. U kunt ook een voorbeeld van de gemeenschappelijke bestand zoals BMP, GIF, PNG, JPEG, JPG, TIF, DOC, Docx, HTM, PDF, PPT, PPTX, RAR, XLS, XLSX, ZIP, etc.. voordat herstellen.

NOTE: Bij het herstellen van bestanden, ze niet opslaat op dezelfde partitie waar je ze kwijt voordat. Kies een andere partitie of schijf op te slaan.

Gratis Download Data Recovery voor Windows

Share knop