iphone5

Hoe om verloren gegevens te herstellen van de iPhone veilig & Snel

Als een grote fan van iOS-apparaten, Ik moet u waarschuwen dat je iPhone is echt in het risico van verlies van gegevens altijd. Soms wanneer u verbinding maakt met iTunes, iTunes zal u informeren dat niet kan verbinden met je iPhone en kunt u het te herstellen zonder enige reden; of niet om je iPhone te updaten; of continue rebooten met Apple logo. Je moet je iPhone te herstellen met iTunes en verloor alles op je iPhone. De meeste van de tijd kunt u een aantal gegevens uit iTunes back-up terugzetten als u een back-up had gemaakt via iTunes, maar je zult kieskeurig stappen krijgen. Is er geen gereedschap kan u helpen om gegevens vanaf iPhone zonder iTunes? Natuurlijk ja, hier Ik raadde je Wondershare Dr.Fone, een professionele iPhone data recovery hulpmiddel om terug te krijgen van de gegevens van de iPhone als je ze of het systeem per ongeluk verwijderen crashte.

Het maakt niet uit u iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS of eerdere versies, zowel van de iPhone data recovery-software kunt u de back-up bestand te vinden en een voorbeeld van de contacten, SMS, foto's, video, kalender, notities en oproep geschiedenis in detail, zodat u ze kunt herstellen op basis van uw behoeften, evenals bij de gegevens op iTunes backup.

In eerste instantie moet je downloaden en installeren.

Hieronder vindt u de gedetailleerde stappen over hoe om gegevens te herstellen voor je iPhone.

Stap 1, Sluit je iPhone aan op de computer

Sluit uw iPhone met uw computer met data kabel, en dan start Wondershare Dr.Fone. Selecteer "Herstellen van iOS-apparaat"Modus.

Als uw iPhone is de iPhone 4s of iPhone 5, vindt u het normaal-interface krijgen en klik dan op "Begin"Om te beginnen met scannen.

Als u de oudere iPhone, vindt u de DFU mode interface krijgen. Je nodig hebt om je iPhone te bedienen volgens de instructies interface om het scanproces start te maken.

Wanneer u overschakelt naar "Recover gegevens vormen iTunes Backup", Sluit uw iPhone en Wondershare Dr.Fone zal een lijst van al uw iTunes back-upbestanden van uw iPhone, iPad of iPod touch die ooit automatisch is gesynchroniseerd met iTunes op deze computer. Selecteer gewoon het een van jou en klik “Start Scan” iTunes backup extraheren beginnen.

Stap 2, Scanning gegevens van uw iPhone

Wanneer de analyse voltooid, Dr.Fone zal uw apparaat automatisch te scannen voor verlies van gegevens. ("Herstel gegevens van iTunes Backup"Modus hoeft niet te analyseren uw apparaat)

Stap 3. Voorbeeld en selectief gegevens te herstellen

Wanneer de scan is voltooid, alle gevonden gegevens worden weergegeven in categorieën, zoals camera roll, Foto streamen, fotobibliotheek, contacten, berichten, berichtbijlagen, belgeschiedenis, kalender, notes, herinneringen, voice memo's en safari bookmark. Nu, je kunt ze allemaal een voorbeeld van een voor een om zo te controleren of ze zijn wat je wilt niet te halen of. Zodra u de bestanden die u nodig hebt om te herstellen hebt geselecteerd, klik dan op "Herstellen"Knop om je data terug te krijgen.


Share knop

  • LeooJack

    het is een goede software om gegevens iphone Ik weet nooit halen !! Ik heb iphone verwijderde berichten, heel erg bedankt !!