corruptie

Hoe te herstellen van gegevens na Windows File System corruptie

NTFS en FAT32 zijn de meest voorkomende Windows-bestandssysteem (Goed, misschien heb je archaïsch FAT16 en FAT12). Ze zijn meestal veilig en stabiel. Maar je weet, Niets is perfect in de wereld. Uw computer kan worden aangevallen door spyware of malware, of dat u een aantal belangrijke systeembestanden per ongeluk gewist. Dan Windows File-systeem beschadigd zijn geraakt, enkele cruciale programma's en bestanden kunnen worden vergrendeld. Wat is erger, Windows mogelijk niet goed meer werken. Aan gegevens te herstellen en maak de computer werkt normaal, je hebt een professionele Gegevens Reocvery programma om u te helpen.

data recovery is de expert in het herstellen van beschadigde bestand systeem. Het kan uw bestanden op te halen terug met slechts een paar stappen. Het ondersteunt NTFS, FAT32, FAT16 en FAT12-bestandssysteem. Ondersteunt Windows 7, XP, Vista en de nieuwste Windows 8.

Download “data recovery” uw Data Rescue:

Stap 1, Selecteer "Partition Recovery"Mode en de harde schijf
Als het besturingssysteem normaal kan opstarten, zodra je Data Recovery uitvoeren, een hoofdvenster verschijnt met vier opties. Kiezen “Partition Recovery” en de harde schijf. Klik vervolgens op “Volgende”. Als u de computer niet goed kan opstarten, trek de harde schijf en sluit deze aan op een andere bruikbare PC met data recovery software is geïnstalleerd als een slave-aandrijving. Scan daarna de harde schijf om partitietabel vinden.

Stap 2, Selecteer de partitie die u wilt herstellen

In dit venster, kunt u alle partities, waaronder primaire partitie als logische partities zien. Selecteer de partitie waar je bestanden kwijt, en klik “Begin” om beschadigde partities te halen en gegevens te herstellen.

Noot: Als je hard in de Raw staat, selecteer “Enable Raw File Recovery”.

Stap 3, Bekijken en bestanden herstellen

Wanneer de scan voltooid, zie je alle bestanden hersteld worden weergegeven in de vensters. Selecteer de bestanden die u wilt herstellen, en klik vervolgens op “Herstellen” knop. U kunt ook een voorbeeld van de gemeenschappelijke bestand zoals BMP, Gif, PNG, JPEG, JPG, TIF, DOC, Docx, HTM, PDF, PPT, PPTX, RAR, XLS, XLSX, ZIP, etc.. voordat herstellen.

Volgende keer, als u gegevens verloren op de PC, probeer dan de bovenstaande methoden om uw gegevens te herstellen met een aantal klikken.

Gratis Download Data Recovery voor Windows

Share knop