DFU-modus

Hoe je iPhone zetten, iPad en iPod touch in DFU mode

Wat is DFU mode?

DFU (Device Firmware Update) mode is een staat waarmee je je iPhone zetten om te communiceren met iTunes, maar niet de nieuwste versie van iOS of bootloader te laden op het. Dat is het belangrijkste verschil tussen DFU mode en recovery mode.

DFU-modus kunt u wijzigen en kies de firmware die u wilt installeren op je iPhone. Bijvoorbeeld, zou je DFU mode te gebruiken als je wilt naar een vorige versie van iOS te installeren, jailbreak je iPhone of ontgrendelen SIM. Als standaard recovery niet werkt voor u om uw apparaat terug naar werkende staat te krijgen, DFU kan je helpen.

Hoe te DFU modus te gaan

1. Sluit uw apparaat aan op uw computer en selecteer je iPhone uit de lijst met apparaten in iTunes.
2. Schakel het apparaat.
3. Houd de aan-uitknop 3 seconden.
4. Houd de Home-knop terwijl u de knop ingedrukt. Doe dit voor 10 seconden.
5. Laat de power-knop en blijven de home-knop ingedrukt totdat u een pop-up van iTunes of uw apparaat wordt herkend als zijnde in recovery mode te krijgen.

Dat is het, je bent in DFU mode. Dit proces werkt voor de iPhone, iPod, en iPad dus niet uit wat iOS-apparaat je gebruikt kun je deze tutorial gebruiken.

Hoe te DFU mode te verlaten

Als u wilt DFU mode te verlaten, houd de Sleep / Wake of uit-knop en de thuisknop tegelijkertijd ten minste tien seconden, totdat het Apple logo verschijnt.

Stuck in DFU modus

Als je vastloopt in DFU mode en de noodzaak om eruit te komen, maar houd de power-knop en home knop tegelijkertijd ingedrukt totdat het Apple logo verschijnt. (Zie ook: Hoe om uit de DFU Mode)

Share knop