Band 7 film

Hoe MKV video's afspelen op Nexus 7 ( 2013 & 2012 )

De Nexus 7 2derde generatie is een uitstekende en voordelige tablet. Zijn grote 1,920 x 1,200 LCD-IPS paneel zal u een prachtige visuele genot geven. Band 7 ondersteuning MPEG4, H.263, H.264 en DivX. En u kunt ook spelen MKV, IOC, Avi, etc.. door het installeren van een video-speler app zoals MX Player van Google Play of Amazon Apps.

Dus op de Google Nexus, er zijn 2 manieren om films te kijken op je Nexus 7.

1. Aankoop en films downloaden uit Google Play en Amazon, ze zijn geoptimaliseerd voor Android al, De Nexus 7 1 of 2 generatie kan direct spelen, omdat het gebruik van Hard-decodering om het te spelen. Deze wegen niet veel resources van de processor en de batterij nodig. Maar het zwakke punt is can'y vele videoformaten af ??te spelen.

2. Het installeren van een videospeler, zoals MX Player of Dice speler die zijn eigen internals gebruiken om de video af te spelen, genaamd "Software Decoding". Het ondersteunt bijna alle videoformaten, terwijl vertrouwt meer op de main processor, in plaats van de hardware decoding, en ook de behoefte aan meer batterijvermogen.

De hardware decodering nick is duidelijk de beste optie voor het afspelen van video, omdat het geen beperkingen op hoe groot de opname hebben, en geen afvoer batterij net zo veel, maar kunnen het vermogen hebben om het te gebruiken, we de video converteren naar het type dat de Nexus 7 ondersteund.

Stappen over hoe de problemen op te lossen en het afspelen MKV bestanden af ??te spelen op je Nexus 7

Stap 1: Download en installeer Video Converter Ultimate op uw computer

Video Converter Ultimate is een krachtige video tools om u te helpen omzetten van video's en dvd's, zelfs downloaden van YouTube & Tivo videoes en branden video naar DVD.

Stap 2: Importeer de video's die je het programma wilt

Start het programma, en zet uw video bron in het. U kunt dit eenvoudig doen door op de "Add Files" of "Load DVD". En u kunt ook video's en dvd's importeren van mediabestanden slepen rechtstreeks naar het programma.

mkv converteren naar nexus 7

Stap 3: Stel het profiel voor uw Nexus 7

Je moet een profiel te selecteren voordat het omzetten van start. Meestal een videoformaat profiel kiest u, zoals MP4, Avi, IOC, etc.. En hier, vindt u het profiel direct te selecteren door te kiezen voor de apparaat-model. Aangezien deze Video Converter Ultimate is geoptimaliseerd voor de meest populaire apparaat, smartphones en tablets.

Band 7 video-indeling

Stap 4: Beginnen met het omzetten van de MKV bestanden naar MP4

Na de uitgang van de instellingen gedaan. U kunt op de grootste "Convert" knop om de conversie te starten.

mkv converteren naar nexus 7

Stap 5: Sluit uw apparaat aan op de computer en breng de films te

Zodra de conversie afgerond, verbinden Nexus 7 naar de computer en kopieer de video's over naar uw apparaat, dan kunt u uw films met behulp van de ingebouwde videospeler app zonder stotteren / invriezen / sync problemen.

Share knop